Hala uyumadım ...
Bir şeyler yazıp çizdim kendime not diye ...
Birazını burada da paylaşayım ...
Eski fotolara baktım ... 100 kiloyken de güldüğüm ... mutlu gözüktüğüm .80 ken de ...
Kendimi kandırmışım besbelli. Kadın fıtratı güzeli sever . Her tarafımdan yağ fışkırırken , bir beden dar giyip aklım sıra zayıf gözüktüğümü sanarken ... yaşımdan en az 10 yaş büyük dururken ... hiçte mutlu değildim bence .
38 senede 388 kez kilo vermeyi kafama koymuşumdur . Başarı sayımsa 3 ya da 4 ü geçmez .
Koruma ise 0.
Artık son dedim aus, hayatım boyunca yakın dostlarımla kilo,diyet,kilo,diyet... konuştum . Artık son .
Sabah 64.3 çıkmıştım . Kafaya koydum 58 i .
Ve sporu da ... Yarın yine spor salonu ile konuşmaya gideceğim . Çünkü hala sağımdan solumdan pırtlayan yağ birikintileri var .
Evet ... taktım . Fena taktım . Imrenerek baktığım vücudlardan biri olmak için tek engelim irademim zaafı . Onu da yendim , yeneceğim ...
Aramızda 100,90,80,70,60...her kiloda arkadaş var . Diyet kardeşlerim benim .
Sizlerin yeri cidden çok ayrı bende .
Eyvallah , yarışma...yüzdeler falan fişman ... ama hepsinden önce hepinizin beynime ve gönlüme kazılı bir hikayeniz var .
Beraber başaracağımıza inanıyorum ben .
Bu yaz bizim yazımız olacak .
Yeter ki inanalım . 100 kilo bir fotom vardı . Burdan bazı arkadaşlar gördü . Kendime neden bunu yapmışım hala aklım almıyor .
O foto her yerde karşımda masa üstü , buzdolabı , telefon ... sizde koyun . En şişko en bıngıl bıngıl yağlı fotonuzu .
Ayyy bu dolunay bende melankoli mi yaptı ne ?
Canım neyi çekerse ... hıhh tadını biliyorum ... seni çok kez yedim . Bu sefer yemeyeceğim ve ben kazanacağım diyorum .
Siz de öyle yapın .
Bir hedef koyun mutlaka kendinize .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Aklıma gelmeyen varsa gecenin mağmurluğudur ... Burada bizimle olup , kilo derdine düşmüş herkes .... hepiniz ...
Lütfen başaracağınıza inanın .
Bazen sopa gösteriyorum , bazen cidden kızıyor ... bazen üzülüyorum .
Daha iyisi olabilir diye ... neden bunu yedi ? Neden böyle yaptı diye ?
Daha iyisi olabilir evet . En iyisi olabilir hatta .
Kilomuz kaderimiz değil .
Biraz daha yazarsammm William Walles a bağlayacağım
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Zaferiniz daim olsun güzeller .
Seviyorum sizi
Not: 03:27... yarın zombi olacağım kesin
9 20 de diş randevum var .
Gelince görüşürüz ...
Nare83 canım ya diyet işi böyle istenilen etkiyi vermez gibi geliyor.ömür zaten kısa bu dönem sana ve etrafındakilere stres olmasın.bi çare bulmak lazım.
ayy öne selam sonra kelam derler ben önce kelama girdim hemen.
canlarımmmm şekerlerim ballarım kaymaklarımmmmm günaydınnnnn.
çok sevindim.bence ne kadar yediğimizden çok ne yediğimiz önemli ne zaman yediğimiz önemli sen sanki bazen çok az yiyorsun.sonrada krize giriyorsun.
valla bilmiyorumki şuan meselaa gayet yumuşagımm
çok güzel bi kahvaltı yaptım iki etimek bol peynirliii
birazda hafta sonu yorgunlugunu atamadım ondan oldu sanırımm
cidden ben öyle çok uzun kalamam.ikizler burcuyum hemen havam değişebilir.bunu iyi kullanırıım.eşimde bazen beni yanlış anlar,derki çok vurdum duymazsın.ayyyyy birileri kendine gelmişşşş dagıtmış kasvetiiii
çok sevindim.bence ne kadar yediğimizden çok ne yediğimiz önemli ne zaman yediğimiz önemli sen sanki bazen çok az yiyorsun.sonrada krize giriyorsun.
cidden ben öyle çok uzun kalamam.ikizler burcuyum hemen havam değişebilir.bunu iyi kullanırıım.eşimde bazen beni yanlış anlar,derki çok vurdum duymazsın.
ama ben onu anlıyorum herkes karşındakini kendi gibi sanıyor.o ölçekle ölçüyor.bi tayin lafı geçti o nerdeyse kafasında evi taşıdı benden tık yok.diyor sen niye bu kadar rahatsın napim diyorum ne zaman nereye nasıl olacağı belli olmayan bişeyin neresinden tutup kafaya takayım.
beni en çok yanlış anlamalar ve bilinçli yapılan kötülükler üzer.
dün beni bi meslekdaşım sırf ona haksız yere rapor vermedim diye bimere şikayet etmekle tehdit etti.şikatetten bişey çıkmaz şikayette edemez ben haklıyım ama bu duruma gelmek bile çok can sıkıcı.
Salı günü menü bildirimi
Sabah geç kalktığım için saatli yazacağım @Auscencia
12: 30 KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 2 kk peynir, 2 yk kavurma, 2 t kaşığı bal, 1 t kaşığı pekmez, yeşilçay
13:00 ARA : 1 fincan sade nescafe
ÖĞLE : yok
19:30 AKŞAM : 2 yk siyez bulguru pilavı, bol yagsız salata, 3-4 yemek kaşığı haşlanmış tavuk, bir küçük kase yoğurt.
SU : 2,1 lt su.
BİTKİ ÇAYI : 750 ml.
SPOR : 30 dk kondisyon bisikleti ile interval çalışma, 15 dk yağ yakan bacak egzersizleri, 15 dk. yağ yakan kol egzersizleri ve streching..
Sporumu yaptim geldimmm..
Tam 60 dk..
Mutluyihhh huzurluyiihhh
İyi akşamlar kizlarrr
Sabah
1 bardak yogurt
1 tatlı kaşığı chia
2 kuru kayısı
Ara
10 badem
Öğle
Kabak corbasi
Aksam
Kabak çorbası
Ara
Yarım greyfurt
1 çay bardağı süt tarçınlı
3 litre su
3 mil leslie
Ausencia Ahu060812
Ve simdi gelelim yemediklerimize Kocam kazandibi oğlum cikolatali puding istedi bugun onlara yaptim eskiden olsa adını duymak bile yeterdi ama alıştım galiba artık böyle yaşamaya kedinin ciğere baktığı gibi bakıp kaciyorum
Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 kase meyveli nesfit
Ara
Yeşil çay
Öğleden sonra
1 dilim yumurta peynir maydanozlu tam buğday ekmeği ( dünden kalan)
200 ml. ayran
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 kase yoğurt 1 kırmızı elma 1 c.k. tarçın 2 ceviz 2 badem 4 fındık 4 kuru üzüm karışımı
Ara
Karışık bitki çayı
Gece
Kayısılı bitki çayı
Su: 3 lt.
Spor: 3 mil+3 mil (6 mil) Leslie+ 400 ip atlama Ausencia Ahu060812
Roxenim, senin nefsi bana göndersen bir aylığına
delim dolim, ben de sen de toparlıyoruz elhamdulilahMenum 10.01.2017 Sali
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 tavuk tantuni durum
1 ayran
Aksam
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
2 lt su 2 brdk ihlamur 1 brdk yesil cay 55 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlarr
Saadetçim barışma hediyesi olarak sana ekmek mi getirmişti arkadaşMenü de yazayım gelmişken
Sabah
Yumurtalı patates yaklaşık 2-3 yk
1 kk kadar beyaz peynir
2 dilim ekmek
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tane biber dolması
2 dilim ekmek
Su: 1 lt uyuyana kadar 2 yaparım
Spor yok cumartesi günü başlıyorum bu da dipnot
Akşam ekmek fazla oldu sanırım dolmada da pirinç var sonuçta daha dikkatli olmalıyım
Adacım başarıya koşanlardansın maşallahBugün menu 10.20
1 haşlanmis yumurta
2 yk lor peynir
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kozlenmis yeşil biber
3 yeşil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek
Ara
3 ceviz 4 cig badem
Aksam16.10
Domates corbasi 1 kase
Patlican kkozlenmis salata 4 kasik..
Küçük kasr yogurt
1.5 lt su icildi...spor yok .avmde gezdik 1 saat o kadar ...
Menu
1 yumurta arti bi yumurtanın yarı beyazı.
Biraz peynir
Öğle kabak çorbası 1.5 kupa haşlanmış kereviz 1 yk tadına baktım
ara 10 badem 1 parça peynir
Aksam 3.5 köfte biraz salata 2yk yogurt
1kepce çorba biraz fırında pırasa
Ara greyfurtlu maden suyu
Spor 3 mil Leslie 20 dk tempolu yürüyüş
2 lt su
Beyaz çay sütlü kahve
günün kaçamağı bi ısırık çikolata küçük bi ısırıktı. Resmen gözüm döndü.
Mimu mankenim, kendin gibi manken olan roxene mi özendin, hani menü? ben mibakalım bugün neler yemişiz;
sabah: elma sirkesi çörek otu yağı
11:30 yağsız yumurta
peynir çeşitleri
2 dilim tb ekmek
salatalık
Öğlen: yulaf ezmesi az kakao tarçın ve sütü pişirip ev yoğurdu ile karıştırdım. ananas ve muz dilimledim içine.
Ara: 1 yağsız chai tea
Akşam: domatesli wasa ve yarım wasanın bu balkabaklı bar'ından yedim.
Az önce : 1 yağsız chai tea bol tarçınlı.
gün içinde ne kadar çok yedin diye kendime kızıyorum yazınca az geliyor
tek kelime ile kokoşsun
Aykelebekolacam doktorcuğum şu incir uyutmasını bize öğrettin ya harikasın sanki yerken aşure yiyormuşum gibi hissettim kesinlikle tatlı krizlerimde yapacağım bide bişey sorcam ben şimdi bi kase yaptım ya benim incir de sıpalarım gibi zor uyudu yerken de böyle suyu ayrıldı yoğurt suyu gibi sizinkilerde öyle oldumu yoksa ben az yaptığım için bide inciri çok ıslatmadığım içinmi öyle oldu acaba
Hala uyumadım ...
Eski fotolara baktım ... 100 kiloyken de güldüğüm ... mutlu gözüktüğüm .80 ken de ...
Kendimi kandırmışım besbelli. Kadın fıtratı güzeli sever . Her tarafımdan yağ fışkırırken , bir beden dar giyip aklım sıra zayıf gözüktüğümü sanarken ... yaşımdan en az 10 yaş büyük dururken ... hiçte mutlu değildim bence .
38 senede 388 kez kilo vermeyi kafama koymuşumdur . Başarı sayımsa 3 ya da 4 ü geçmez .
Koruma ise 0.
Artık son dedim aus, hayatım boyunca yakın dostlarımla kilo,diyet,kilo,diyet... konuştum . Artık son .
Ve sporu da ... Yarın yine spor salonu ile konuşmaya gideceğim . Çünkü hala sağımdan solumdan pırtlayan yağ birikintileri var .
Evet ... taktım . Fena taktım . Imrenerek baktığım vücudlardan biri olmak için tek engelim irademim zaafı . Onu da yendim , yeneceğim ...
Eyvallah , yarışma...yüzdeler falan fişman ... ama hepsinden önce hepinizin beynime ve gönlüme kazılı bir hikayeniz var .
Yeter ki inanalım . 100 kilo bir fotom vardı . Burdan bazı arkadaşlar gördü . Kendime neden bunu yapmışım hala aklım almıyor .
O foto her yerde karşımda masa üstü , buzdolabı , telefon ... sizde koyun . En şişko en bıngıl bıngıl yağlı fotonuzu .
Canım neyi çekerse ... hıhh tadını biliyorum ... seni çok kez yedim . Bu sefer yemeyeceğim ve ben kazanacağım diyorum .
Siz de öyle yapın .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Aklıma gelmeyen varsa gecenin mağmurluğudur ... Burada bizimle olup , kilo derdine düşmüş herkes .... hepiniz ...
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Seviyorum sizi
Gelince görüşürüz ...
ay olamaz yine milletin aklına cıs şeyler mi sokuyorum.bugün çarşamba canlar.bırakın elinizdeki o cısları hadi spora.
Hayırlı sabahlar KK nin güzel, çıtır Hatunları
Biraz geçmişe gittim, güzel menüler var maşallahBazılarınıza çok özeniyorum ya hu. Mesela roxen2303 , Ausencia , Nare83 o ne menüler ya, ben sizin yerinizde olsam bi şey yedim demezdim kelebekolacam , ada81 , Sekercikiz menüleri süper maşallah
Canım iki kere mi spor yapıyorsun, tütütüühh maşallahKahvaltı biraz benim cızlı kahvaltılarıma benzese de genel olarak güzel maşallah
Süpersin canım, SÜPERMaşallah, bu hafta ciddi bir başarı bekliyor seni ve sayende bizi
Hem Menü hem spor on numaraSende bu hafta başarıya koşuyorsun galiba
Roxenim, senin nefsi bana göndersen bir aylığınaNeeee, şimdi gördüm sigara mı içtin 1,5paket hem de Olmadı bu roxenim olmadı Canım ya dert ne olursa olsun, o kadar zehiri niye verirsin güzel roxenime
delim dolim, ben de sen de toparlıyoruz elhamdulilah
Saadetçim barışma hediyesi olarak sana ekmek mi getirmişti arkadaşA pardon üç öğün 3 şer ekmek yedin sandım, iki öğün yapmışssın. Özellikle ders çalışan birine ara öğün ŞART
Adacım başarıya koşanlardansın maşallah
OooOOOOOoooOOOOoooOOOOoooo menümüz süper pek azimli arkadaşım benim
Mimu mankenim, kendin gibi manken olan roxene mi özendin, hani menü? ben migörmüyorum
tek kelime ile kokoşsun
evet canım benim bebeler küçük olunca 2sinin elini tutabilmek için sırt çantası kullanıyorum onlarla dışarı çınıncagüzelmişşşş cnm sırt çantası gibimi
Ablam ben bi çay bardağı süt bir incir ve bi çay kaşığı balla yaptım bence hepsi ayrı ayrı masum ama birleşince bi kalleşlik yaparlarsa bilemem
@fatmanurkaya
Fatmacım diyetisyenine sonsuz saygım var ama hala şu ara öğündeki 2 dlm ekmeğe anlam veremiyorum.
3+2+2 toplam 7 dlm ekmek yeterli olmalı şuan ki kilonda .
Aradaki ekmek yerine bir alternatifi yok mu ?
Hayırdır inşallahHala uyumadım canlar ...
Sabah okul var . Mecburi kalkış yani.
Içimde bi heyecan bi kıpırtı var ... böyle güzel bi his ama ne :)))
Hala uyumadım ...
Koruma ise 0.
Siz de öyle yapın .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Seviyorum sizi
Gelince görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?