Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu mesaja pc den cevap yazmak istedim.
bunları hepimiz yaşıyoruz ausum yaşadıkta , ne kadar güzel yazmışsın
kilo verme işi istikrar ve kafada bitirmek aslında...
ama bu gücü bulmak bazen zor olabiliyor..
ben bi hışımla verdigim kilolların bir kısmını tekrardan alıp
3 yıl cebelleştim yo-yo diyeti oldu
artık bogazımı tutamıyorum diye aglıyordum

şu an bakıyorum aynayaa ve şükür diyorum o girdaptan kurtuldum inanacım yerine geldi
eskisi gibi diyet gücüm var :)

bu sizlerin sayesinde oldu aeben ablamın senin Ausencia ve buradaki arkadaşlarımın destegini ihmal edemem ben buraya gelirken nasılsa yine çıkarım yapamazsam diye düşünerek gelmiştim ama başardım....

sende çok azmimlisin istikrarlısın eminim ki daha iyilerini başaracaksın

takımımız çok güçlü herkes çok iradeli ve istikrarlıı

eminim herşey çok güzel olacakkkk

kaptaniçeeemmmmmm uzun yazın çok hoş.seviyorum senin gibi gönlü geniş insanları,3.takımda da bi arkadas vardı kendi verdikçe yaşadığı o güzel duyguları bizde yaşayalım diye az dürtmedi bizi.tek istediği buydu.kulakları çınlasın.oda öyle her hafta kilo verebilenlerden sanırım aynı kökendensiniz

Nare83 canım ya diyet işi böyle istenilen etkiyi vermez gibi geliyor.ömür zaten kısa bu dönem sana ve etrafındakilere stres olmasın.bi çare bulmak lazım.

valla bilmiyorumki şuan meselaa gayet yumuşagımm
çok güzel bi kahvaltı yaptım iki etimek bol peynirliii
birazda hafta sonu yorgunlugunu atamadım ondan oldu sanırımm

valla bilmiyorumki şuan meselaa gayet yumuşagımm
çok güzel bi kahvaltı yaptım iki etimek bol peynirliii
birazda hafta sonu yorgunlugunu atamadım ondan oldu sanırımm
çok sevindim.bence ne kadar yediğimizden çok ne yediğimiz önemli ne zaman yediğimiz önemli sen sanki bazen çok az yiyorsun.sonrada krize giriyorsun.

ayyyyy birileri kendine gelmişşşş dagıtmış kasvetiiii
cidden ben öyle çok uzun kalamam.ikizler burcuyum hemen havam değişebilir.bunu iyi kullanırıım.eşimde bazen beni yanlış anlar,derki çok vurdum duymazsın.

ama ben onu anlıyorum herkes karşındakini kendi gibi sanıyor.o ölçekle ölçüyor.bi tayin lafı geçti o nerdeyse kafasında evi taşıdı benden tık yok.diyor sen niye bu kadar rahatsın napim diyorum ne zaman nereye nasıl olacağı belli olmayan bişeyin neresinden tutup kafaya takayım.

beni en çok yanlış anlamalar ve bilinçli yapılan kötülükler üzer.
dün beni bi meslekdaşım sırf ona haksız yere rapor vermedim diye bimere şikayet etmekle tehdit etti.şikatetten bişey çıkmaz şikayette edemez ben haklıyım ama bu duruma gelmek bile çok can sıkıcı.

çok sevindim.bence ne kadar yediğimizden çok ne yediğimiz önemli ne zaman yediğimiz önemli sen sanki bazen çok az yiyorsun.sonrada krize giriyorsun.

migdeme göree normal yiyorum aslında şişip kalıyorum sonnra
fazlasını yersemmm sankii byü bozulacakmış gibi geliyor

aslında bende çok evhamlıyım misal şirket taşınacakk dediler ay beni bir panik aldı napcaz ne etcez
nasıl olcak , diger arkadaşlar çoks akin relax benim yaptıgım iyi degil aslında ben sorarsan memmun degilim..

bişiy çıkmasada şikayetten , niyet çok kötü olunca insanın canı sıkılıyor kelebek

Hayırlı sabahlar KK nin güzel, çıtır Hatunları
Biraz geçmişe gittim, güzel menüler var maşallah Bazılarınıza çok özeniyorum ya hu. Mesela roxen2303 , Ausencia , Nare83 o ne menüler ya, ben sizin yerinizde olsam bi şey yedim demezdim kelebekolacam , ada81 , Sekercikiz menüleri süper maşallah

Sporumu yaptim geldimmm..
Tam 60 dk..
Mutluyihhh huzurluyiihhh

Canım iki kere mi spor yapıyorsun, tütütüühh maşallah Kahvaltı biraz benim cızlı kahvaltılarıma benzese de genel olarak güzel maşallah

Süpersin canım, SÜPER Maşallah, bu hafta ciddi bir başarı bekliyor seni ve sayende bizi

Hem Menü hem spor on numara Sende bu hafta başarıya koşuyorsun galiba

Roxenim, senin nefsi bana göndersen bir aylığına Neeee, şimdi gördüm sigara mı içtin 1,5paket hem de Olmadı bu roxenim olmadı Canım ya dert ne olursa olsun, o kadar zehiri niye verirsin güzel roxenime

delim dolim, ben de sen de toparlıyoruz elhamdulilah

Saadetçim barışma hediyesi olarak sana ekmek mi getirmişti arkadaş A pardon üç öğün 3 şer ekmek yedin sandım, iki öğün yapmışssın. Özellikle ders çalışan birine ara öğün ŞART

Adacım başarıya koşanlardansın maşallah

OooOOOOOoooOOOOoooOOOOoooo menümüz süper pek azimli arkadaşım benim

Mimu mankenim, kendin gibi manken olan roxene mi özendin, hani menü? ben mi görmüyorum

öncelikleee tüm takımaaa günaaaydınnn :))

benimki de yoğurt gibi oldu ama güzel

yüreğine sağlık kaptanım, aramızda sanmıyorum ki bu ilk kilo verme deneyimi olan olsun. inşallah başaracağız ve koruyacağız bu secfer

ay olamaz yine milletin aklına cıs şeyler mi sokuyorum.bugün çarşamba canlar.bırakın elinizdeki o cısları hadi spora.

ay canım zumba çektii bi dal alırım

artılar nasıl gidecek canım ben ve şahane artılarım malum :)

tek kelime ile kokoşsun

aynı fikirdeyim süslü doktor

Ablam ben bi çay bardağı süt bir incir ve bi çay kaşığı balla yaptım bence hepsi ayrı ayrı masum ama birleşince bi kalleşlik yaparlarsa bilemem

@fatmanurkaya

Fatmacım diyetisyenine sonsuz saygım var ama hala şu ara öğündeki 2 dlm ekmeğe anlam veremiyorum.

3+2+2 toplam 7 dlm ekmek yeterli olmalı şuan ki kilonda .

Aradaki ekmek yerine bir alternatifi yok mu ?

@fatmanurkaya Ausa kesinlikle katılıyorum, senin kilon için en fazla çok çok fazla 7 dl olsun Sabah3, öğlen2, akşam 1 yerdim ben olsaydım. Akşam yemeğin oldukça kuvvetli

Hala uyumadım canlar ...

Sabah okul var . Mecburi kalkış yani.

Içimde bi heyecan bi kıpırtı var ... böyle güzel bi his ama ne :)))
Hayırdır inşallah Ben de heyecanlandım, oldu mu bari bi şeyler

İnşallah ausçum inşallah hep beraber en mutlu, en çıtır, en çekici, en güzel, en fit, en sağlıklı günlerimizi yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…