- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Teşekkür ederim tatlim bu güzel düşüncelerin içinHayırlı sabahlar KK nin güzel, çıtır Hatunları
Biraz geçmişe gittim, güzel menüler var maşallahBazılarınıza çok özeniyorum ya hu. Mesela @roxen2303 , Ausencia , Nare83 o ne menüler ya, ben sizin yerinizde olsam bi şey yedim demezdim kelebekolacam , @ada81, Sekercikiz menüleri süper maşallah
Canım iki kere mi spor yapıyorsun, tütütüühh maşallahKahvaltı biraz benim cızlı kahvaltılarıma benzese de genel olarak güzel maşallah
Süpersin canım, SÜPERMaşallah, bu hafta ciddi bir başarı bekliyor seni ve sayende bizi
Hem Menü hem spor on numaraSende bu hafta başarıya koşuyorsun galiba
Roxenim, senin nefsi bana göndersen bir aylığınaNeeee, şimdi gördüm sigara mı içtin 1,5paket hem de Olmadı bu roxenim olmadı Canım ya dert ne olursa olsun, o kadar zehiri niye verirsin güzel roxenime
delim dolim, ben de sen de toparlıyoruz elhamdulilah
Saadetçim barışma hediyesi olarak sana ekmek mi getirmişti arkadaşA pardon üç öğün 3 şer ekmek yedin sandım, iki öğün yapmışssın. Özellikle ders çalışan birine ara öğün ŞART
Adacım başarıya koşanlardansın maşallah
OooOOOOOoooOOOOoooOOOOoooo menümüz süper pek azimli arkadaşım benim
Mimu mankenim, kendin gibi manken olan roxene mi özendin, hani menü? ben migörmüyorum
çok sevindim.ozaman ne yapıyoruz gözümüzü kapatıp tartı olalala diycekkelebek bende kilomu çok merak eidyorum yaa
tartılmadımda hiç inş güzel sonuç olur cuma günü
birde çrek otu yagımı ananas mı bilemeidm wc sorunu yok bu hafta çok fazla
mimu88 birde çörek otu yagı içrken migdem buanıyor yaaa 1 çay kaşıgı içiyorum
O nasıl bişey ya ben bilmiyorum bi tarif edinde bende deneyeyim çok severim yeni tadlariAhu060812 cnm geçmişte muhabbeti geçmişte
karnıbahar kısırı yapsana çok güzel oluyor muhteşem bişiy bak benimde cnm çekti hafta sonu yapayım dur bakalım
kelebek bende kilomu çok merak eidyorum yaa
tartılmadımda hiç inş güzel sonuç olur cuma günü
birde çrek otu yagımı ananas mı bilemeidm wc sorunu yok bu hafta çok fazla
mimu88 birde çörek otu yagı içrken migdem buanıyor yaaa 1 çay kaşıgı içiyorum
Allaha şükür ausum.Day selam canım
Her şey yolundadır umarım .
Çıkmak üzereydim , seni canlı yakaladım iyi oldu .
çörek otu faydalı oldu demek. canım ben elma sirkesini de hazırlıyorum onunla birlikte yutuyorum hiç bulantı olmadı bende.
O nasıl bişey ya ben bilmiyorum bi tarif edinde bende deneyeyim çok severim yeni tadlari
Ausummm bomba gibisin depodan mı kullaniyon uykuyuuu
lafı da gecikmezIki sabah birikim yaptım ya kötü günler içinöğleden sonra kesin sızarım yemek falan koymayayım ocağa
ben de çok duygulandım, tekrar tekrar okudumNe kadar da güzel anlatmışsın ne kadarda güzel yazmışsın okurken duygulandım agliycaktim kendimi gördüm resmen yüreğine sağlık be guzelim
Çok merak ettimEvett vallah canim gorusmek isterimm benim için degerlisinizBendeki değişimi görsen gülmekten bayilirsin cunku ben baktıkça kendime guluyorumm
iyiyiz canım, sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
İncirden sonra bala kaymağa mı sponsor oldunayy öne selam sonra kelam derler ben önce kelama girdim hemen.
canlarımmmm şekerlerim ballarım kaymaklarımmmmm günaydınnnnn.
Ayy sen her şunu gönderdiğnde ben iştahlanıyorum ama iş yeri bilgisayarında açılmıyor, evde de bilgisayar yok. En çok ta ortadaki erkekcik nasıl onuyor onu merak ediyorumay olamaz yine milletin aklına cıs şeyler mi sokuyorum.bugün çarşamba canlar.bırakın elinizdeki o cısları hadi spora.
3 yıl önce de beraber diyetteydik (5ten sonra yemeyenler) masumum. Bu sefer ikimizde başaracağız inşallahbu mesaja pc den cevap yazmak istedim.
bunları hepimiz yaşıyoruz ausum yaşadıkta , ne kadar güzel yazmışsın
kilo verme işi istikrar ve kafada bitirmek aslında...
ama bu gücü bulmak bazen zor olabiliyor..
ben bi hışımla verdigim kilolların bir kısmını tekrardan alıp
3 yıl cebelleştim yo-yo diyeti oldu
artık bogazımı tutamıyorum diye aglıyordum
şu an bakıyorum aynayaa ve şükür diyorum o girdaptan kurtuldum inanacım yerine geldi
eskisi gibi diyet gücüm var :)
bu sizlerin sayesinde oldu @aeben ablamın seninAusencia ve buradaki arkadaşlarımın destegini ihmal edemem ben buraya gelirken nasılsa yine çıkarım yapamazsam diye düşünerek gelmiştim ama başardım....
sende çok azmimlisin istikrarlısın eminim ki daha iyilerini başaracaksın
takımımız çok güçlü herkes çok iradeli ve istikrarlıı
eminim herşey çok güzel olacakkkk
Kimin arkadaşısıncidden ben öyle çok uzun kalamam.ikizler burcuyum hemen havam değişebilir.bunu iyi kullanırıım.eşimde bazen beni yanlış anlar,derki çok vurdum duymazsın.
ama ben onu anlıyorum herkes karşındakini kendi gibi sanıyor.o ölçekle ölçüyor.bi tayin lafı geçti o nerdeyse kafasında evi taşıdı benden tık yok.diyor sen niye bu kadar rahatsın napim diyorum ne zaman nereye nasıl olacağı belli olmayan bişeyin neresinden tutup kafaya takayım.
beni en çok yanlış anlamalar ve bilinçli yapılan kötülükler üzer.
dün beni bi meslekdaşım sırf ona haksız yere rapor vermedim diye bimere şikayet etmekle tehdit etti.şikatetten bişey çıkmaz şikayette edemez ben haklıyım ama bu duruma gelmek bile çok can sıkıcı.
oooooooo, heyecanlandımGünaydın kizlarr..
Güzel güneşli veee o la laaa libir gunden. herkese merhabaaaa
döndüm döndüm bakkkk
Sevin sevin, üst beden ince olunca zayıf görünüyorsunayyy bana bugün üstten kesin 38 benden oldun dediler sevinsemmi üzülsemmi.
Ben de çok seviyorum heppniziTeşekkür ederim tatlim bu güzel düşüncelerin içinburda olmak sizleri tanimak bana cok iyi geliyor sanki yillardir taniyorum hepinizi cocuklugumdan kalma biseyler buluyorum hepinizde artik insanlarda kalmayan hani su kucucuk iyi niyet ve samimiyet burda o kadar fazlaki antideprasan oluyorsunuz bana her biriniz ayrı ayrı ve bende inanıyorum burada herkes Çok iyi sonuçlar alıcak mezun olacak ama kopamayacak
Hu hu, nasılsın canım? Nasıl gidiyor iş hayatıAllaha şükür ausum.
Canımcım, ben zamanında koreli bir homeopati doktorundan dinlemiştim, hayvansal yağları, zeytinyağını, süt/ yoğurt yağlarını hayatınızdan çıkarmayın diye. öncelikle insan sağlığı ve işlevselliği için vazgeçilmez olduklarını belirtmişti. Sonra diyet konusunda ise, vücut yavaş kilo vermekle beraber, bu yağlara bağışıklık kazandığı için bu yağlar sebebiyle geri kilo alımının güç olacağını belirtmişti.Betülüm harika gözüküyor ellerine sağlık .
Ammmaaaaaa kızartma olmayaydı iyiydi .
Ben olsam fırınlardım herhalde , ya da yağsız tavada ..İyi iyi . Toparlandın
tavsiye ederim, çok lezzetliydibunu kesin deneyeceğim canım teşekkürler.
Evet sonra ben de öyle düşündümCnm ya bi günde 4 yumurta çok değilmi benim diyetisyen im haftada 1 yumurta veriyor ama benim yumurta alerjim olduğu için ben yemiyorum tabi yani sen bir günde 4 tane çok geldi bana
Allah bilinen- bilinmeyen, görğnen- görünmeyen tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın
hem evde hem işte hemde gönül işlerinde sıkıntı olunca böyle oldu
lafı da gecikmezsen öyle gece gece, güzel güzel duygularını ifade et, hepimizin umutlarına, hayellerine tercüman ol, biz okuyunca duygulanalım, umutlarımız ümitlerimiz yeşersin, sonra nerden bu enerji diye merak edilsin Tabiki bizden Ve evet bugün ocağı unutma
ben de çok duygulandım, tekrar tekrar okudumAusencia
Çok merak ettimHemen görmek istiyorum
iyiyiz canım, sen nasılsın?
İncirden sonra bala kaymağa mı sponsor oldun
Ayy sen her şunu gönderdiğnde ben iştahlanıyorum ama iş yeri bilgisayarında açılmıyor, evde de bilgisayar yok. En çok ta ortadaki erkekcik nasıl onuyor onu merak ediyorum
3 yıl önce de beraber diyetteydik (5ten sonra yemeyenler) masumum. Bu sefer ikimizde başaracağız inşallah
Kimin arkadaşısınDepresyon bize göre değil
oooooooo, heyecanlandımÇok mu olalaaaaaa
döndüm döndüm bakkkk
Sevin sevin, üst beden ince olunca zayıf görünüyorsunsöylemesi ayıptır yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı misali ben zaten bayanda popoya bayılırım. Benim için ideal figürsün
Ben de çok seviyorum heppnizi
Hu hu, nasılsın canım? Nasıl gidiyor iş hayatıBi de diyetten ne haber
Kolay gelsin canimmOoooo ooo ooo saat 11 ve ben hala burdayım, iş başı yapamadımBen kaçtım dostlar, öğleden sonra görüşürüz inşallah, şimdi accık iş göreyim
ay inşallah sonradan sıkıntı olmaz.Geldimmmm ...
Çekilen dişimi hastanede bırakıp , ayrılık zor olunca bi parçasını içimde bırakıp geldim
Evet dişimi çekerken kırdı ve kalan parçayı uzun uğraşlar sonucu çıkaramadı
Düşer o kendi kendine dediiçerde kalan dişim , zonklayan başım , aç karnım ben harika bir takımız şu an .
Ha daha da beteri ... 48 saat sigara yok dedi.
Dedim heeeööööytttt ... dedi 24 saat en azından .
Dedim neöööeeööö ?? Tamam akşama kadar içmeyin bari dedi
Az daha şansımı zorlayaydım .. kapat kapıyı gel karşılıklı yakak bi tane diyecekti
Geldimmmm ...
Çekilen dişimi hastanede bırakıp , ayrılık zor olunca bi parçasını içimde bırakıp geldim
Düşer o kendi kendine dediiçerde kalan dişim , zonklayan başım , aç karnım ben harika bir takımız şu an .
Az daha şansımı zorlayaydım .. kapat kapıyı gel karşılıklı yakak bi tane diyecekti
Geldimmmm ...
Oyy ablam Benin öyle güzel bi enerjimiz var ki hiç bozulmasın herkes de maşallah çok iyi gidiyor biHala uyumadım ...
Bir şeyler yazıp çizdim kendime not diye ...
Birazını burada da paylaşayım ...
Eski fotolara baktım ... 100 kiloyken de güldüğüm ... mutlu gözüktüğüm .80 ken de ...
Kendimi kandırmışım besbelli. Kadın fıtratı güzeli sever . Her tarafımdan yağ fışkırırken , bir beden dar giyip aklım sıra zayıf gözüktüğümü sanarken ... yaşımdan en az 10 yaş büyük dururken ... hiçte mutlu değildim bence .
38 senede 388 kez kilo vermeyi kafama koymuşumdur . Başarı sayımsa 3 ya da 4 ü geçmez .
Koruma ise 0.
Artık son dedim aus, hayatım boyunca yakın dostlarımla kilo,diyet,kilo,diyet... konuştum . Artık son .
Sabah 64.3 çıkmıştım . Kafaya koydum 58 i .
Ve sporu da ... Yarın yine spor salonu ile konuşmaya gideceğim . Çünkü hala sağımdan solumdan pırtlayan yağ birikintileri var .
Evet ... taktım . Fena taktım . Imrenerek baktığım vücudlardan biri olmak için tek engelim irademim zaafı . Onu da yendim , yeneceğim ...
Aramızda 100,90,80,70,60...her kiloda arkadaş var . Diyet kardeşlerim benim .
Sizlerin yeri cidden çok ayrı bende .
Eyvallah , yarışma...yüzdeler falan fişman ... ama hepsinden önce hepinizin beynime ve gönlüme kazılı bir hikayeniz var .
Beraber başaracağımıza inanıyorum ben .
Bu yaz bizim yazımız olacak .
Yeter ki inanalım . 100 kilo bir fotom vardı . Burdan bazı arkadaşlar gördü . Kendime neden bunu yapmışım hala aklım almıyor .
O foto her yerde karşımda masa üstü , buzdolabı , telefon ... sizde koyun . En şişko en bıngıl bıngıl yağlı fotonuzu .
Ayyy bu dolunay bende melankoli mi yaptı ne ?
Canım neyi çekerse ... hıhh tadını biliyorum ... seni çok kez yedim . Bu sefer yemeyeceğim ve ben kazanacağım diyorum .
Siz de öyle yapın .
Bir hedef koyun mutlaka kendinize .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Aklıma gelmeyen varsa gecenin mağmurluğudur ... Burada bizimle olup , kilo derdine düşmüş herkes .... hepiniz ...
Lütfen başaracağınıza inanın .
Bazen sopa gösteriyorum , bazen cidden kızıyor ... bazen üzülüyorum .
Daha iyisi olabilir diye ... neden bunu yedi ? Neden böyle yaptı diye ?
Daha iyisi olabilir evet . En iyisi olabilir hatta .
Kilomuz kaderimiz değil .
Biraz daha yazarsammm William Walles a bağlayacağım
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Zaferiniz daim olsun güzeller .
Seviyorum sizi
Not: 03:27... yarın zombi olacağım kesin
9 20 de diş randevum var .
Gelince görüşürüz ...
Onu yapacağım canım bende çok merak ettim karnabahar a bayılırımAhu060812 cnm geçmişte muhabbeti geçmişte
karnıbahar kısırı yapsana çok güzel oluyor muhteşem bişiy bak benimde cnm çekti hafta sonu yapayım dur bakalım
Çok komik gerçekten üstüne sevin altına üzül bu arada karnabahar bende şişkinlik yaparım bilmem hiç rahatsız etmedi nohut salatasının da nohutlarını ayırarak salata kısmından yerim başka da bişey yemem lazım inanıyorum kendime zırhımı giydim kılıcımı kuşandım onları geri püskürtücemmayyy bana bugün üstten kesin 38 benden oldun dediler sevinsemmi üzülsemmi.
http://www.nefisyemektarifleri.com/karnabahar-kisiri/O nasıl bişey ya ben bilmiyorum bi tarif edinde bende deneyeyim çok severim yeni tadlari
anammm sende miay kaptanım dişin içerde kalması kötü o düşmez ya nasıl düşecek ki. benimkini yarıp almışlardı. ama bn kendim kırmıştım dişimişu an implantımla çok mutluyum.
Dişçinin en kötü yanı sonrasında sigara içme demesi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?