Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim tatlim bu güzel düşüncelerin için burda olmak sizleri tanimak bana cok iyi geliyor sanki yillardir taniyorum hepinizi cocuklugumdan kalma biseyler buluyorum hepinizde artik insanlarda kalmayan hani su kucucuk iyi niyet ve samimiyet burda o kadar fazlaki antideprasan oluyorsunuz bana her biriniz ayrı ayrı ve bende inanıyorum burada herkes Çok iyi sonuçlar alıcak mezun olacak ama kopamayacak

çok sevindim.ozaman ne yapıyoruz gözümüzü kapatıp tartı olalala diycek hatta olalalalalalalaaaaaaaaaaaa diycek diye içimizden tekrar ediyoruz

çörek otu faydalı oldu demek. canım ben elma sirkesini de hazırlıyorum onunla birlikte yutuyorum hiç bulantı olmadı bende.

O nasıl bişey ya ben bilmiyorum bi tarif edinde bende deneyeyim çok severim yeni tadlari

cnm karnıbaharın çiçek kısımlarnı robotton geçiriyorsun
sonra azcık yag ve salça ile kavuruyorsunn
sonraa azcık suu ekliyorsun su çekince yeşillik dogra içine turşu ekle
sevdigin bahartları at yanında ayran
çok güzel bir menü oluyor ve bildigin kısırrr
dur bakalım bende yapayım hafta sonuu

Ausummm bomba gibisin depodan mı kullaniyon uykuyuuu

Iki sabah birikim yaptım ya kötü günler için öğleden sonra kesin sızarım yemek falan koymayayım ocağa
lafı da gecikmez sen öyle gece gece, güzel güzel duygularını ifade et, hepimizin umutlarına, hayellerine tercüman ol, biz okuyunca duygulanalım, umutlarımız ümitlerimiz yeşersin, sonra nerden bu enerji diye merak edilsin Tabiki bizden Ve evet bugün ocağı unutma

Ne kadar da güzel anlatmışsın ne kadarda güzel yazmışsın okurken duygulandım agliycaktim kendimi gördüm resmen yüreğine sağlık be guzelim
ben de çok duygulandım, tekrar tekrar okudum Ausencia

Evett vallah canim gorusmek isterimm benim için degerlisiniz Bendeki değişimi görsen gülmekten bayilirsin cunku ben baktıkça kendime guluyorumm
Çok merak ettim Hemen görmek istiyorum

günaydın kızlar nasılsınız
iyiyiz canım, sen nasılsın?

ayy öne selam sonra kelam derler ben önce kelama girdim hemen.
canlarımmmm şekerlerim ballarım kaymaklarımmmmm günaydınnnnn.
İncirden sonra bala kaymağa mı sponsor oldun

ay olamaz yine milletin aklına cıs şeyler mi sokuyorum.bugün çarşamba canlar.bırakın elinizdeki o cısları hadi spora.
Ayy sen her şunu gönderdiğnde ben iştahlanıyorum ama iş yeri bilgisayarında açılmıyor, evde de bilgisayar yok. En çok ta ortadaki erkekcik nasıl onuyor onu merak ediyorum

3 yıl önce de beraber diyetteydik (5ten sonra yemeyenler) masumum. Bu sefer ikimizde başaracağız inşallah

Kimin arkadaşısın Depresyon bize göre değil

Günaydın kizlarr..
Güzel güneşli veee o la laaa li bir gunden. herkese merhabaaaa
oooooooo, heyecanlandım Çok mu olalaaaaaa

Betulina kız dön sahalar işte böyle .birine sen ne uzunsun de birine ne güzel menü de
döndüm döndüm bakkkk

ayyy bana bugün üstten kesin 38 benden oldun dediler sevinsemmi üzülsemmi.
Sevin sevin, üst beden ince olunca zayıf görünüyorsun söylemesi ayıptır yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı misali ben zaten bayanda popoya bayılırım. Benim için ideal figürsün
Ben de çok seviyorum heppnizi

Allaha şükür ausum.
Hu hu, nasılsın canım? Nasıl gidiyor iş hayatı Bi de diyetten ne haber

Betülüm harika gözüküyor ellerine sağlık .

Ammmaaaaaa kızartma olmayaydı iyiydi .

Ben olsam fırınlardım herhalde , ya da yağsız tavada ..İyi iyi . Toparlandın
Canımcım, ben zamanında koreli bir homeopati doktorundan dinlemiştim, hayvansal yağları, zeytinyağını, süt/ yoğurt yağlarını hayatınızdan çıkarmayın diye. öncelikle insan sağlığı ve işlevselliği için vazgeçilmez olduklarını belirtmişti. Sonra diyet konusunda ise, vücut yavaş kilo vermekle beraber, bu yağlara bağışıklık kazandığı için bu yağlar sebebiyle geri kilo alımının güç olacağını belirtmişti.
Bu bilgiyi ne kadar içselleştirdiysem, zeytinyağının hayatımda ayrı bir yeri var. Eti de, kıymayı da yağlısından severim
bunu kesin deneyeceğim canım teşekkürler.
tavsiye ederim, çok lezzetliydi
Cnm ya bi günde 4 yumurta çok değilmi benim diyetisyen im haftada 1 yumurta veriyor ama benim yumurta alerjim olduğu için ben yemiyorum tabi yani sen bir günde 4 tane çok geldi bana
Evet sonra ben de öyle düşündüm Ama dediğim gibi dolabı haftasonu boşalttık, bi tek yumurta vardı Beni hiç rahatsız etmiyor elh. Şimdi düşündüm de başka zaman kaşıntım çok olmasın rağmen son üç gündür kaşıntım bile yok Ama tabi doğal olmadıkları için huylanıyorum

hem evde hem işte hemde gönül işlerinde sıkıntı olunca böyle oldu
Allah bilinen- bilinmeyen, görğnen- görünmeyen tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın

betül bütün topikleri gezdim anacım 7 senedir buralardayım
inşş bu son oldunnn

Geldimmmm ...

Çekilen dişimi hastanede bırakıp , ayrılık zor olunca bi parçasını içimde bırakıp geldim

Evet dişimi çekerken kırdı ve kalan parçayı uzun uğraşlar sonucu çıkaramadı

Düşer o kendi kendine dedi içerde kalan dişim , zonklayan başım , aç karnım ben harika bir takımız şu an .

Ha daha da beteri ... 48 saat sigara yok dedi.
Dedim heeeööööytttt ... dedi 24 saat en azından .
Dedim neöööeeööö ?? Tamam akşama kadar içmeyin bari dedi

Az daha şansımı zorlayaydım .. kapat kapıyı gel karşılıklı yakak bi tane diyecekti

ay inşallah sonradan sıkıntı olmaz.
bende sana o mereti bıratırmassammmmmmm

ayy geçmişşşşş olsun cnm
diş zor yaaa

ay kaptanım dişin içerde kalması kötü o düşmez ya nasıl düşecek ki. benimkini yarıp almışlardı. ama bn kendim kırmıştım dişimi şu an implantımla çok mutluyum.

Dişçinin en kötü yanı sonrasında sigara içme demesi sanırım

Oyy ablam Benin öyle güzel bi enerjimiz var ki hiç bozulmasın herkes de maşallah çok iyi gidiyor bi DelyDoly öğle yemeklerini düzeltirse diyodum ki senin yazın kendine getirdi onu sanırım inşallah düzene girer ve bir daha çıkmayız a dostlar
Ahu060812 cnm geçmişte muhabbeti geçmişte
karnıbahar kısırı yapsana çok güzel oluyor muhteşem bişiy bak benimde cnm çekti hafta sonu yapayım dur bakalım
Onu yapacağım canım bende çok merak ettim karnabahar a bayılırım
ayyy bana bugün üstten kesin 38 benden oldun dediler sevinsemmi üzülsemmi.
Çok komik gerçekten üstüne sevin altına üzül bu arada karnabahar bende şişkinlik yaparım bilmem hiç rahatsız etmedi nohut salatasının da nohutlarını ayırarak salata kısmından yerim başka da bişey yemem lazım inanıyorum kendime zırhımı giydim kılıcımı kuşandım onları geri püskürtücemm
O nasıl bişey ya ben bilmiyorum bi tarif edinde bende deneyeyim çok severim yeni tadlari
http://www.nefisyemektarifleri.com/karnabahar-kisiri/
Deneyince sonucu da yazarım şekerim

anammm sende mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…