Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia canım çok geçmiş olsun benim görümcenin de içerde kalmıştı ne yazıkki o içindeki çıkana kadar kapanmamıştı yara
kendi bi kaç gün sonra çıkardı ama içerde diş kaldığını çıkarınca gördü ha görümce deyince geçen cuma kaynanam görümceler oturuyorduk kaynana dediki hani bir bakayım zayıflamış mısın diye ortaya çıktım döndüm etraflarında büyük görümcem zaten çok destek evet baya farketmiş zayıflamışsın dedi bu Şişman olan da yani biraz evet vermişsin dedi zorla amacım ondan zayıf olmak muhahaha

mimu88 düşmez tabii nereye düşecek ... gözükmüyor bile .... et kapatıcak orayı .
Yaracaklar o kesin de . Öyle kalıp hiç zarar vermeyen de varmış.

Az uyuyayum yakacam bi tane , duramam devrelerim yanar :)

ahum daha geçmişe dönmedim gülüm .
Yazdıklarım dely`imi de azıcık silkelediyse ne mutlu .

Şimdi az uyuyayım kızlar .

Yusuf alma zamanına kadar belki de

Yoksa zonk zonk fena .

ayy benimde bi uyuyasım var.

hep unutuyorum elma sirkesini aktardan mı almıştın sen

evet canımcım aktardan el yapımı.

yeaassss seviyorum merkez

yarmaları çok kolay ama. benimki 3 yıl falan kaldı ama sonra çektiler. zamanla zarar verebilir. diş çektirmek daha zor. hatta diş temizletmek en zoru.

kızlar bb krem sorucamda ben loreal kullanıyorumda aranızda farklı marka kullanıp memun olanlar varmı ?

bi yemek koyuverseydin ocaga

nedeni hakkında bişey söyledimi ??
bildiğimiz kadarıyla hem nemlendiriyomuş hemde fondoten gibi yani güzel bişey ama neden önermedi acaba

nemlendirici tarzında da olduğu için cilt onu çok çabuk emiyor. biz yıkarkende fondöten gibi kolay çıkmıyor. zamanla gözenekleri tıkıyor dedi. sağlıklı bir nemlendirici ile nem verip üzerine fondöten uygulamak gerekir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…