nemlendirici tarzında da olduğu için cilt onu çok çabuk emiyor. biz yıkarkende fondöten gibi kolay çıkmıyor. zamanla gözenekleri tıkıyor dedi. sağlıklı bir nemlendirici ile nem verip üzerine fondöten uygulamak gerekir dedi.
canım ,ben 76.800 ile başladım diyete ben 42 giyiyorum pantolonlarım 42 ama üst ceketler 44 olur..hiç dolabımda 44 yok acaba markadan markaya değişiyor olabilir ondan mı ?
peeling yapmama rağmen tonikli pamuğa gelen kalıntılara şaşırmıştım,demek normalmiş
bundan sonra sadece özel günlerde süreyim
ben işe giderken makyajsız günüm yoktu fondöten hep kullannırım...yüzümde çok şükür bişey kapatmak içinbişey yok ama alt zemin çok önemli makyaj için...evet canım hafif pudralı bir fondöten mat bitişli. onu da her zaman değil. bir yere gideceksem. işe gelirken yapmıyorum makyaj.
ayyy valla öğrencilik yıllarımda çok öyle uyuduğumu bilirim bence bu inanış doğru değil benim annemde kuaför annemde çook aşırı bakımlı bir kadın onunda cildine hiç zarar vermedi yaşı 57 ...yani belkide irsi bişey bende ablamda annemde kulalnırız bi zarar görmedik ..aslında fondöten sürmek çok zarar veren birşey değil, çok iyi temizlendiği takdirde. çünkü gün içerisinde havadaki dış etkenlerden cildi ve gözenekleri koruyor. akşam da güzelce temizlendiği zaman zararından çok faydası var.
aslında fondöten sürmek çok zarar veren birşey değil, çok iyi temizlendiği takdirde. çünkü gün içerisinde havadaki dış etkenlerden cildi ve gözenekleri koruyor. akşam da güzelce temizlendiği zaman zararından çok faydası var.
geçmiş olsun kaptanım..Geldimmmm ...
Çekilen dişimi hastanede bırakıp , ayrılık zor olunca bi parçasını içimde bırakıp geldim
Evet dişimi çekerken kırdı ve kalan parçayı uzun uğraşlar sonucu çıkaramadı
Düşer o kendi kendine dediiçerde kalan dişim , zonklayan başım , aç karnım ben harika bir takımız şu an .
Ha daha da beteri ... 48 saat sigara yok dedi.
Dedim heeeööööytttt ... dedi 24 saat en azından .
Dedim neöööeeööö ?? Tamam akşama kadar içmeyin bari dedi
Az daha şansımı zorlayaydım .. kapat kapıyı gel karşılıklı yakak bi tane diyecekti
Ben hiç fondöten kullanmam.aslında fondöten sürmek çok zarar veren birşey değil, çok iyi temizlendiği takdirde. çünkü gün içerisinde havadaki dış etkenlerden cildi ve gözenekleri koruyor. akşam da güzelce temizlendiği zaman zararından çok faydası var.
ben kullanmıyorum kabız olunca kullanacam zaten günlük bir kere wc alışkanlığım var bozmayayım diye bekletiyorum...çörek otu faydalı oldu demek. canım ben elma sirkesini de hazırlıyorum onunla birlikte yutuyorum hiç bulantı olmadı bende.
sağolasın betülüm , valla böyle yapınca kilo veriyorumda ama 2 kaşık ev yemeklerini yiyince fena hemen alıyorum bu ne olacak anlamadım ... yani diyelim istediğim 60 kiloya ulaştım sonraaa ev yemeklerini yersem çook kolay kilo alırım gibi...Hayırlı sabahlar KK nin güzel, çıtır Hatunları
Biraz geçmişe gittim, güzel menüler var maşallahBazılarınıza çok özeniyorum ya hu. Mesela @roxen2303 , @Ausencia , Nare83 o ne menüler ya, ben sizin yerinizde olsam bi şey yedim demezdim @kelebekolacam, ada81 , @Sekercikiz menüleri süper maşallah
Canım iki kere mi spor yapıyorsun, tütütüühh maşallahKahvaltı biraz benim cızlı kahvaltılarıma benzese de genel olarak güzel maşallah
Süpersin canım, SÜPERMaşallah, bu hafta ciddi bir başarı bekliyor seni ve sayende bizi
Hem Menü hem spor on numaraSende bu hafta başarıya koşuyorsun galiba
Roxenim, senin nefsi bana göndersen bir aylığınaNeeee, şimdi gördüm sigara mı içtin 1,5paket hem de Olmadı bu roxenim olmadı Canım ya dert ne olursa olsun, o kadar zehiri niye verirsin güzel roxenime
delim dolim, ben de sen de toparlıyoruz elhamdulilah
Saadetçim barışma hediyesi olarak sana ekmek mi getirmişti arkadaşA pardon üç öğün 3 şer ekmek yedin sandım, iki öğün yapmışssın. Özellikle ders çalışan birine ara öğün ŞART
Adacım başarıya koşanlardansın maşallah
OooOOOOOoooOOOOoooOOOOoooo menümüz süper pek azimli arkadaşım benim
Mimu mankenim, kendin gibi manken olan roxene mi özendin, hani menü? ben migörmüyorum
kelebek bende kilomu çok merak eidyorum yaa
tartılmadımda hiç inş güzel sonuç olur cuma günü
birde çrek otu yagımı ananas mı bilemeidm wc sorunu yok bu hafta çok fazla
mimu88 birde çörek otu yagı içrken migdem buanıyor yaaa 1 çay kaşıgı içiyorum
bunu bende deniyecemcnm karnıbaharın çiçek kısımlarnı robotton geçiriyorsun
sonra azcık yag ve salça ile kavuruyorsunn
sonraa azcık suu ekliyorsun su çekince yeşillik dogra içine turşu ekle
sevdigin bahartları at yanında ayran
çok güzel bir menü oluyor ve bildigin kısırrr
dur bakalım bende yapayım hafta sonuu
masumcum wc sorunu yoksa bu hafta güel sonuçlar alırsın inşallah..
bunu bende deniyecem
ben işe giderken makyajsız günüm yoktu fondöten hep kullannırım...yüzümde çok şükür bişey kapatmak içinbişey yok ama alt zemin çok önemli makyaj için...
ayyy valla öğrencilik yıllarımda çok öyle uyuduğumu bilirim bence bu inanış doğru değil benim annemde kuaför annemde çook aşırı bakımlı bir kadın onunda cildine hiç zarar vermedi yaşı 57 ...yani belkide irsi bişey bende ablamda annemde kulalnırız bi zarar görmedik ..
peki önerdiğin bi fondöten varmı? cildim karma-yağlı arası bişey
irsi olması yüksek ihtimalle temizliğine de dikkat ediyorsunuzdur. açıkçası makyaj malzemesinde parayı çoook lüks markalara yatırmam ama nemlendirici temizliyicide eczane ürününden şaşmam direk fark ediyor bende.
karma ve yağlı ise çok parlama yapıyor demektir. max factor skin luminizer kullanıyorum ben max factorun normalde sevmezdim fondötenlerini ama bu çok hafif. üstüne bir de yine max factorun creme puff pudrasını geçersen parlamayı azaltıyor. ben tonunu da seviyorum daha nude. turuncu alt tonlular bana yakışmıyor hiç.
benim de cildim aynı şekilde mesela lorealin tüm fondotenleri bende çöp olmuştur, çünkü inanılmaz sivilcecikler yapıyor.
modeli güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?