Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peeling yapmama rağmen tonikli pamuğa gelen kalıntılara şaşırmıştım,demek normalmiş
bundan sonra sadece özel günlerde süreyim

@Auscencia kaptanicem öyle güzel yazmışsın ki 1 kelime ne eksik ne.fazla mükemmel olmuş.
Senin verdigin motivasyonu değme diyetisyen veremez BrAvo valla.

Betulina cim 2 kere spor yapmadım iki kez yazdim.
1 i sevinçle gelip hemen yazdığım, 2. Si detay
ve evet o la lamm cok iyi, gecen haftayi gectim simdiden maşallah.
Dua ediyorum regle yakinken bende wc sorunu olur, onu çözdüm mü evelallah bu hafta kendi.rekorumu kirabilirim

@Ausencia tatlim 46 dan 42 ye :) gelsin 40 lar sonra 38 ler dimi şekerim
@aeben canım bende 46 lardan geldim aslında geçen yıl bu zamanlar 78,5 kilo 46 bedendim :) bu günlere geldik şükür
canım ,ben 76.800 ile başladım diyete ben 42 giyiyorum pantolonlarım 42 ama üst ceketler 44 olur..hiç dolabımda 44 yok acaba markadan markaya değişiyor olabilir ondan mı ?

Pc den donuyor, cepten zaten işkence,.hiç hos okunabilir yazamıyorum kizlar.
Verilen rahatsızlıktan dolayı özür

peeling yapmama rağmen tonikli pamuğa gelen kalıntılara şaşırmıştım,demek normalmiş
bundan sonra sadece özel günlerde süreyim

aslında fondöten sürmek çok zarar veren birşey değil, çok iyi temizlendiği takdirde. çünkü gün içerisinde havadaki dış etkenlerden cildi ve gözenekleri koruyor. akşam da güzelce temizlendiği zaman zararından çok faydası var.

evet canım hafif pudralı bir fondöten mat bitişli. onu da her zaman değil. bir yere gideceksem. işe gelirken yapmıyorum makyaj.
ben işe giderken makyajsız günüm yoktu fondöten hep kullannırım...yüzümde çok şükür bişey kapatmak içinbişey yok ama alt zemin çok önemli makyaj için...

Son düzenleme:
ayyy valla öğrencilik yıllarımda çok öyle uyuduğumu bilirim bence bu inanış doğru değil benim annemde kuaför annemde çook aşırı bakımlı bir kadın onunda cildine hiç zarar vermedi yaşı 57 ...yani belkide irsi bişey bende ablamda annemde kulalnırız bi zarar görmedik ..

peki önerdiğin bi fondöten varmı? cildim karma-yağlı arası bişey

geçmiş olsun kaptanım..

Ben hiç fondöten kullanmam.
Merak edip heves edip aldim ama ne.fondöten ne pudra kullanamam.
İse giderken rimel, yüksek pigmentli bir eye liner ( iste bunda paraya kiyarim ) 1.de.göz alti kapaticis yetiyor.
Dudaklarima da doğal renkler.harici.ruj surmem ama porselen gibi tende kırmızı ruj harika oluyor.
Onun içinde fondöten lazim

çörek otu faydalı oldu demek. canım ben elma sirkesini de hazırlıyorum onunla birlikte yutuyorum hiç bulantı olmadı bende.
ben kullanmıyorum kabız olunca kullanacam zaten günlük bir kere wc alışkanlığım var bozmayayım diye bekletiyorum...

sağolasın betülüm , valla böyle yapınca kilo veriyorumda ama 2 kaşık ev yemeklerini yiyince fena hemen alıyorum bu ne olacak anlamadım ... yani diyelim istediğim 60 kiloya ulaştım sonraaa ev yemeklerini yersem çook kolay kilo alırım gibi...

masumcum wc sorunu yoksa bu hafta güel sonuçlar alırsın inşallah..

bunu bende deniyecem

ben işe giderken makyajsız günüm yoktu fondöten hep kullannırım...yüzümde çok şükür bişey kapatmak içinbişey yok ama alt zemin çok önemli makyaj için...

irsi olması yüksek ihtimalle temizliğine de dikkat ediyorsunuzdur. açıkçası makyaj malzemesinde parayı çoook lüks markalara yatırmam ama nemlendirici temizliyicide eczane ürününden şaşmam direk fark ediyor bende.

peki önerdiğin bi fondöten varmı? cildim karma-yağlı arası bişey

karma ve yağlı ise çok parlama yapıyor demektir. max factor skin luminizer kullanıyorum ben max factorun normalde sevmezdim fondötenlerini ama bu çok hafif. üstüne bir de yine max factorun creme puff pudrasını geçersen parlamayı azaltıyor. ben tonunu da seviyorum daha nude. turuncu alt tonlular bana yakışmıyor hiç.

benim de cildim aynı şekilde mesela lorealin tüm fondotenleri bende çöp olmuştur, çünkü inanılmaz sivilcecikler yapıyor.

bende goldenrose telecote pudrasından acaip memmunum çok begendigim bir ürünn

modeli güzelmiş kızımla çıkarken kullandığım tek çanta tipleri çok hoş kullanışlı oluyor .. takıyorum sırtıma parka gidiyoruz kızımı yakalamak tutmak daha kolay oluyor.. ama gezmelere gidersem bildiğin kokoş çantalarımızı takarız ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…