slm arkadaşlar bugün uzun süredir giymediğim tuniğimi giydim bollaşmış çok mutlu oldum arkadaşlar da sen zayıfladın diyorlar çok vermedim diyorum ama yağdan gidince bayağı iyi oluyormuş
aynen şeker diyetisyene haftalık gitmem iyi oldu ama yolum uzun inşallah sonuna kadar giderimtebrikler tubaaa :) bollaşan kıyafet candır :)
ben iki marka kullanıyorum yaa avonun likit fondöten yada maybelline likit kullanıyorum pudralı kullanmıyorum ben...rimelde mutlaka maybelline alırım rujlarım genelde flormar göz kalemim ise farmasi kullanırım ... en çok farmasinden memnun kaldım... aydınlatıcı ise yaa avon ya flormar alırım... allıklarımda flormar ...
anam onlar neyyyyben iki marka kullanıyorum yaa avonun likit fondöten yada maybelline likit kullanıyorum pudralı kullanmıyorum ben...rimelde mutlaka maybelline alırım rujlarım genelde flormar göz kalemim ise farmasi kullanırım ... en çok farmasinden memnun kaldım... aydınlatıcı ise yaa avon ya flormar alırım... allıklarımda flormar ...
bende goldenrose telecote pudrasından acaip memmunum çok begendigim bir ürünn
Farmasi heryerde yok canim memlekete gittigimde magazasi var alirim stokcu ada stoklar hahasende bnim gibi flormarcısınn benimde rujum flormarrr fondotenimde
golder rosede allık ve pudramm
farmasi her yerde varmı ada ?
birde eyliner almak istiyorum rahat kullanabilecegimm
Doktorum ben cook kokosum takarim takistiririm bi takilarim var inanin bi magazayi doldurabilirim kiii her geldiginde ablama veririm...bi taclarim var renk renk ışıltılı piriltilianam onlar neyyyysüslü adaa.
Farmasi heryerde yok canim memlekete gittigimde magazasi var alirim stokcu ada stoklar haha)) ama masumcum sana bisey diyeyim aslinda farmasinin uzerine ruj tanimam ben gecen yaz aldim tamam kabul pahali ama super memnun kaldim...
anam senin bey kafayı yemiyormu azcık tutumlu olan o değilmiydiDoktorum ben cook kokosum takarim takistiririm bi takilarim var inanin bi magazayi doldurabilirim kiii her geldiginde ablama veririm...bi taclarim var renk renk ışıltılı piriltili)) hamileliğimde gittigim kadin dogumcu keske ben senin kizin olaydim diyirdu...en son iki tac onada aldim ))
Aaa çok ıymis ya teşekkür ederim tarif için deniycem mutlakacnm karnıbaharın çiçek kısımlarnı robotton geçiriyorsun
sonra azcık yag ve salça ile kavuruyorsunn
sonraa azcık suu ekliyorsun su çekince yeşillik dogra içine turşu ekle
sevdigin bahartları at yanında ayran
çok güzel bir menü oluyor ve bildigin kısırrr
dur bakalım bende yapayım hafta sonuu
golden rose eyeelinerı asla vazgeçemem
Ah cnm geçmiş olsun dışte fena biseydir ya antibiyotik al mutlaka mikrop kapasin açık yara sonuctaGeldimmmm ...
Çekilen dişimi hastanede bırakıp , ayrılık zor olunca bi parçasını içimde bırakıp geldim
Evet dişimi çekerken kırdı ve kalan parçayı uzun uğraşlar sonucu çıkaramadı
Düşer o kendi kendine dediiçerde kalan dişim , zonklayan başım , aç karnım ben harika bir takımız şu an .
Ha daha da beteri ... 48 saat sigara yok dedi.
Dedim heeeööööytttt ... dedi 24 saat en azından .
Dedim neöööeeööö ?? Tamam akşama kadar içmeyin bari dedi
Az daha şansımı zorlayaydım .. kapat kapıyı gel karşılıklı yakak bi tane diyecekti
Ben sephora eyeliner ya da minik kavanoz pigmentinin üstüne bir siyah renk tanımıyorum.
Fırça ile uygulayınca harika kedi gözü oluyor, bir ara youtube dan baka baka epey gelistirmistim tekniğimi
Şimdi evde yapmıyorum tabii
Valla bende lorealciyim bide meybilin başka marka kullanmadımal işte bir ürün daha eklendi
Kovayim bencnm ruj önemli ama bende paraya kıyarım flormarda long serisi çok güzel
sendemi yengeçsin yok ay bende baylırım süslenmeye :)
Yiyor ama beni boyle gördü boyle aldi annem ona dedi nisan günü ilerde ayy anne ben bunun susune para yetistiremiyorum diyeceksen daha nisana 2 saat var dedi kararini ver dedianam senin bey kafayı yemiyormu azcık tutumlu olan o değilmiydi
Ev yemekleri derken hangileri sana yarıyor acaba? Ben sebze tüketince işe yarıyor. Şu sıralar sık sık kereviz, kabak, pırasa yedim, bu haftada karnabahar. Patates yemeği ben de tüketmiyorum, nadiren fasulye ve nohut yiyorum, sadece tembellikten amasağolasın betülüm , valla böyle yapınca kilo veriyorumda ama 2 kaşık ev yemeklerini yiyince fena hemen alıyorum bu ne olacak anlamadım ... yani diyelim istediğim 60 kiloya ulaştım sonraaa ev yemeklerini yersem çook kolay kilo alırım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?