Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben iki marka kullanıyorum yaa avonun likit fondöten yada maybelline likit kullanıyorum pudralı kullanmıyorum ben...rimelde mutlaka maybelline alırım rujlarım genelde flormar göz kalemim ise farmasi kullanırım ... en çok farmasinden memnun kaldım... aydınlatıcı ise yaa avon ya flormar alırım... allıklarımda flormar ...

sende bnim gibi flormarcısınn benimde rujum flormarrr fondotenimde
golder rosede allık ve pudramm
farmasi her yerde varmı ada ?
birde eyliner almak istiyorum rahat kullanabilecegimm

anam onlar neyyyysüslü adaa.

sende bnim gibi flormarcısınn benimde rujum flormarrr fondotenimde
golder rosede allık ve pudramm
farmasi her yerde varmı ada ?
birde eyliner almak istiyorum rahat kullanabilecegimm
Farmasi heryerde yok canim memlekete gittigimde magazasi var alirim stokcu ada stoklar haha)) ama masumcum sana bisey diyeyim aslinda farmasinin uzerine ruj tanimam ben gecen yaz aldim tamam kabul pahali ama super memnun kaldim...

anam onlar neyyyysüslü adaa.
Doktorum ben cook kokosum takarim takistiririm bi takilarim var inanin bi magazayi doldurabilirim kiii her geldiginde ablama veririm...bi taclarim var renk renk ışıltılı piriltili )) hamileliğimde gittigim kadin dogumcu keske ben senin kizin olaydim diyirdu...en son iki tac onada aldim ))

Farmasi heryerde yok canim memlekete gittigimde magazasi var alirim stokcu ada stoklar haha)) ama masumcum sana bisey diyeyim aslinda farmasinin uzerine ruj tanimam ben gecen yaz aldim tamam kabul pahali ama super memnun kaldim...

cnm ruj önemli ama bende paraya kıyarım flormarda long serisi çok güzel
sendemi yengeçsin yok ay bende baylırım süslenmeye :)

anam senin bey kafayı yemiyormu azcık tutumlu olan o değilmiydi

Aaa çok ıymis ya teşekkür ederim tarif için deniycem mutlaka

Ah cnm geçmiş olsun dışte fena biseydir ya antibiyotik al mutlaka mikrop kapasin açık yara sonucta

Ben sephora eyeliner ya da minik kavanoz pigmentinin üstüne bir siyah renk tanımıyorum.
Fırça ile uygulayınca harika kedi gözü oluyor, bir ara youtube dan baka baka epey gelistirmistim tekniğimi
Şimdi evde yapmıyorum tabii

Ev yemekleri derken hangileri sana yarıyor acaba? Ben sebze tüketince işe yarıyor. Şu sıralar sık sık kereviz, kabak, pırasa yedim, bu haftada karnabahar. Patates yemeği ben de tüketmiyorum, nadiren fasulye ve nohut yiyorum, sadece tembellikten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…