canım, haberin var mı bilmiyorum, kaptan biz iki bekara diyet nikahı kıymışBoydan uyuşmuyoruz ama bakacağız artık. Sen benim hiç şu yüzümü görmüşmüydün. Yoldan çıkarsam bana bu yüzü göstermeyi unutma
evet ya, niyetli olmasam way halimeAyyy evet müthiş bir ikili daha ....
Niyetli olmazsa , mutfağı tırtıklayıp duran Betül ileeeee ...
Gece kuşu Saadetinin buzdolabı aşırmalarıııı ....
Çok zevkli yaaa , izlenme rekoru kırar bu ikili
üzülme canım, biraz daha zayıflarsan bu haline aynısını söyleyeceklerya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
perşembe basıyoruz bitki çayını hangisiyse bilmem artık kafa yapıyor,ne edecegimizi şaşırıyoruz Allah şaşırtmasın.
anammm buda ayrı geyik ikizlerdin dimi sen.huuu biz 4 kişi yarışıyoruz.bi ben bi benim diğerim bi mimu bi onun diğeri.
Attım attim cok sukur ..insan evde rahatliga alisik ya kaptanim bir kisi misafirde olsa duzen bozuluyor en azindan benim icin oyle oluyor....cok sukur toparladim artik evin halki alisti onlarla sofraya oturmuyorum hazirliyorum sicak suyumu aliyorum eslik ediyorum ben kendi saatimde yiyorum ....ama fena artidaydim eger toparlamasaydim ucmustum...
canım ya, biz kadınlar umudumuzu yitirmişiz vallahiBak gör deyip bi sallasaydın ortalığı
hahahya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
Yi canım komşummm yiii , dediğini duyar gibiyim
Kelebeeeeeeeeeeeeeeek , heeeeeyttttttBen sana bu betülle konuşma demedim miii ? Feminik yapacak seni başıma
(austan koca olursa bence böyle olur)
Tatlım herkes yazmış ama , genelde artı çıkarıyor , ben hariç.
O yüzden bugün yapma .
Perş. sadece temposuz bir yürüyüş imkan varsa .
Onun dışında çoğunuzu şişiriyor bir gün önceki spor.
Tamam canım .
Devamını biliyorsun zaten daha öncede takımlardaymışsın .
Ben düzenli katılım , diğer arkadaşlarla iletişim konusunda hassasım biraz .
Menü yazıp çıkılmasını sevmiyorum . Bir takım isek , her birimizin birbirimizden haberi olmalı
Çalışıyoruz canımmmmağrım sızım tutar , gelemem . oracıkta dursun dedim .
Muhabbet pek hoş olmayacak ama ...soracağım valla
Alaturka wc deniyor musunuz ? Epey etkili .
M.Ö di miiiiii mimum ? Artık poğaça ne hatırlamıyoruz bile
Bu çok doğru .
Gün aşırı bile normal bize . Eski beslenme alışkanlıklarımız çok değişti sonuçta.
Ve kafaya takmamak
Oyyyyyyyyyyy böyle pragrafları 2 kez okuyorum.
Bayılırım iddiaya
Canım geçen haftanın tüm negatifliğini attığına çok sevindim .
ben litrelerce kahve içiyorum canım faydalar faydasız imkanlar imkansııızzzzzz uzayannn wc lerde
Anam değiştirip durmayın şu profil fotolarınızı , bu kim dedim şimdi gelmiş wc sini anlatıyor aramıza
evet canımada81 bak bizi kader bagladı biz ayrılamayız kilo vermedennn ayrılmak yokkk
anammm buda ayrı geyik ikizlerdin dimi sen.huuu biz 4 kişi yarışıyoruz.bi ben bi benim diğerim bi mimu bi onun diğeri.
Gidip Yusufu alayım ...
İki veli daha iltifat eder belki
Bu selulitlere ne care olacak hakkaten
Hahahhahahhaa kafamm azcık karışıktaaAnam değiştirip durmayın şu profil fotolarınızı , bu kim dedim şimdi gelmiş wc sini anlatıyor aramıza
canım , bol su diyorlar çaresine ama içiyoruzda bi etki olmuyor herhal...Bu selulitlere ne care olacak hakkaten
kız heryerde öyle deme bekar hatunsun evde kalırsınay evet ikizler hep derim ne çekiyorsam burcumdan çekiyorum diye. bi dönem psikoloğa gitmiştim 6 ay kadar bana demişti ki senin işin çok zor kafanda 8 kişi ile yaşıyorsun :) hepsi birbirinden farklı karakterde
Hahhahaha kız kafammm 1 milyon bir türlüü karar veremiyorummo ne yaaaaaaaaa, sen beni kalpten mi götüreceksin, mavi mavi ödüm koptuTakımı uzaylılar bası sandım
Ay evet drum yaa bende yüzün çökmüş muhabbetine sinir oluyorumya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?