Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy evet müthiş bir ikili daha ....

Niyetli olmazsa , mutfağı tırtıklayıp duran Betül ileeeee ...

Gece kuşu Saadetinin buzdolabı aşırmalarıııı ....

Çok zevkli yaaa , izlenme rekoru kırar bu ikili

evet ya, niyetli olmasam way halime

ya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
üzülme canım, biraz daha zayıflarsan bu haline aynısını söyleyecekler

Sahi neydi simit? neydi poğaça; poğaça göbekti, selülitti hatırladım Ausencia

Aferinnnnnnn . Bu mimu'yu seviyorum

perşembe basıyoruz bitki çayını hangisiyse bilmem artık kafa yapıyor,ne edecegimizi şaşırıyoruz Allah şaşırtmasın.

Ahahhahhhh bende kesin dünkü morfin etkisi devam ediyor hocam

anammm buda ayrı geyik ikizlerdin dimi sen.huuu biz 4 kişi yarışıyoruz.bi ben bi benim diğerim bi mimu bi onun diğeri.

Ya önemli olan onu fark etmek ada . Sonuçta bunca zaman o yanlışlardan dönemedik diye bu kilolara geldik .

Aynen , ben hep öyle yapıyorum ... sofrada sadace sandalye kaplıyorum uzun zamandır .

canım ya, biz kadınlar umudumuzu yitirmişiz vallahi Bak gör deyip bi sallasaydın ortalığı

Salladımmm sallamaz mıyım

Ay bu işin en güzel yanı o iltifatları duymak bence

ya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
hahah )) bende 70,800 indiğimde herkes bana böyle kal daha alma böyle çok güzel olmuşssun diyorlardı...tabiii ben durumuyum hoppp aldım üstelik daha vermem gerekirken..

hep alafranga cnmmmmm :)

ben litrelerce kahve içiyorum canım faydalar faydasız imkanlar imkansııızzzzzz uzayannn wc lerde

@masumcum aktardan rezene al demle büyük bir bardak iç oda kabızlığa çook etkili.. eskiden bende çook kabız olurdum denediğim bir yöntemdi...zaten bu makat çatlaklığım eskiden kalma...

kızıma hamile kaldım herkes kabız olur benim bağırsaklarım çalışmaya başladı ne oldu anlamadım... doğumdan sonrada bağırsaklarım düzeldi... ara ara kabız oluyorum ama tamamen beslenme şeklime göre oluyor...

anammm buda ayrı geyik ikizlerdin dimi sen.huuu biz 4 kişi yarışıyoruz.bi ben bi benim diğerim bi mimu bi onun diğeri.

ay evet ikizler hep derim ne çekiyorsam burcumdan çekiyorum diye. bi dönem psikoloğa gitmiştim 6 ay kadar bana demişti ki senin işin çok zor kafanda 8 kişi ile yaşıyorsun :) hepsi birbirinden farklı karakterde

ay evet ikizler hep derim ne çekiyorsam burcumdan çekiyorum diye. bi dönem psikoloğa gitmiştim 6 ay kadar bana demişti ki senin işin çok zor kafanda 8 kişi ile yaşıyorsun :) hepsi birbirinden farklı karakterde
kız heryerde öyle deme bekar hatunsun evde kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…