@masumcum aktardan rezene al demle büyük bir bardak iç oda kabızlığa çook etkili.. eskiden bende çook kabız olurdum denediğim bir yöntemdi...zaten bu makat çatlaklığım eskiden kalma...
kızıma hamile kaldım herkes kabız olur benim bağırsaklarım çalışmaya başladı ne oldu anlamadım... doğumdan sonrada bağırsaklarım düzeldi... ara ara kabız oluyorum ama tamamen beslenme şeklime göre oluyor...
Cnm hemen hemen 2,5-3 lt.iciyorum hergün. Bacak hareketleri yapmalıyız sanırımcanım , bol su diyorlar çaresine ama içiyoruzda bi etki olmuyor herhal...
Saydinim nasılsın canımBişey itiraf edeyim mi? Ben bu saat oldu hala birşey yemedimcanım istemiyor yaa
Anaaa kuzumm amaa olmazki hasta olursun birtanemmBişey itiraf edeyim mi? Ben bu saat oldu hala birşey yemedimcanım istemiyor yaa
Valla ben o yüzünü görmedim ama görmek isterim tabi hak edersemcanım, haberin var mı bilmiyorum, kaptan biz iki bekara diyet nikahı kıymışBoydan uyuşmuyoruz ama bakacağız artık. Sen benim hiç şu yüzümü görmüşmüydün. Yoldan çıkarsam bana bu yüzü göstermeyi unutma
Kalp kalbe karşıaynenben de tam sana yazdıydım
Hadin çekirdekleri patlamış mısırları alın... Şey eeee.... Neydi alın elinize suyunuzu yeşil çayınızı oturun yayılın koltuğa izleyin. Ay oturmak da yok oturmaya mı geldik kalkın gari iki zumba atalımAyyy evet müthiş bir ikili daha ....
Niyetli olmazsa , mutfağı tırtıklayıp duran Betül ileeeee ...
Gece kuşu Saadetinin buzdolabı aşırmalarıııı ....
Çok zevkli yaaa , izlenme rekoru kırar bu ikili
Bitanem hoşgeldin özledim yahu Nerelerdesin kuzum senKızlar uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben yaz basinda izne ayrilmistim izin döneminde neredeyse bütün kilolarimi geri aldım maalesef kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor
Neden oldu bilemedim tatlım yaa, şimdi yeşil çayla birseyler yiyeyim dedimAnaaa kuzumm amaa olmazki hasta olursun birtanemm
Ben de bugün öyleyim canım hiçbir şey istemiyorBişey itiraf edeyim mi? Ben bu saat oldu hala birşey yemedimcanım istemiyor yaa
Kuzum yaa avatarını değiştir ürktümAnaaa kuzumm amaa olmazki hasta olursun birtanemm
Canim buralardayım ama verdiğim kiloları geri aldikca psikolojim bozuldu ve sizlere mesaj yazmaya yüzüm kalmadı açıkçası bugün kendimde bir cesaret buldum inşallah bundan sonra kopmam bir dahaBitanem hoşgeldin özledim yahu Nerelerdesin kuzum sen♡♡♡
Evet kuzum yemeden olmaz yedim birseyler, bir ses duydum bağırsaklar ohhh dedi sankiBen de bugün öyleyim canım hiçbir şey istemiyordemin 2 muz ve 2yk yoğurt yedim şimdi de kiraz saplı çay içiyorum hiçbir şey yememekle de olmuyor ki sen de bi şeyler ye metabolizman yavaşlar yoksa
Kızzz vallahh kafamm çokk karışıkkKuzum yaa avatarını değiştir ürktümavatar resmim avatar olsun didin emmeee bu çok ürkünç yahu
Kuşum neden çekindin biz burdayız hep birlikteyiz tatlımCanim buralardayım ama verdiğim kiloları geri aldikca psikolojim bozuldu ve sizlere mesaj yazmaya yüzüm kalmadı açıkçası bugün kendimde bir cesaret buldum inşallah bundan sonra kopmam bir daha
Ay sorma kelebekim ben zayıflamadan önce birisi mesela birinden bahsediyor falanca bir şişmandı bir şişmandı şimdi nasıl zayıflamış diye bende mukayese etmek için Benin kadar mı dediğimde YOk canım okadar da değil derlerdiya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
öyledir canım öyledir, konuşmayı pek bilmeyen bir toplumuz. Erkeklere gelince, adamcağız ne yapsın Allah onları bizim kadar ayrıntıcı, dikkatli yaratmamışaaa bu arada sabah sabah eşim ne dese iyi o üzerindekini yeni mi aldın.
ay ya bana iltifat eden neden bi yanımı eksik bırakıyor.biri diyor zayıfladın ama eskiden fenaydın ,öbürü tamam yakıştırıyor ama yahu bu adam eskiden bana bakmıyormuyud da 1 yıllık tuniğimi yeni sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?