Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla bugün dedimki sinemakiiii alayım bari en azından diyet süresince sonra bırakırım

Valla ben o yüzünü görmedim ama görmek isterim tabi hak edersem ben de sana gerekirse böyle yüzümü gösteririm bi de boydan uyuşmak önemli değil bak sen mimuyla kelebekolacama

aynen ben de tam sana yazdıydım
Kalp kalbe karşı

Hadin çekirdekleri patlamış mısırları alın... Şey eeee.... Neydi alın elinize suyunuzu yeşil çayınızı oturun yayılın koltuğa izleyin. Ay oturmak da yok oturmaya mı geldik kalkın gari iki zumba atalım

Kızlar uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben yaz basinda izne ayrilmistim izin döneminde neredeyse bütün kilolarimi geri aldım maalesef kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor
Bitanem hoşgeldin özledim yahu Nerelerdesin kuzum sen ♡♡♡

Bişey itiraf edeyim mi? Ben bu saat oldu hala birşey yemedim canım istemiyor yaa
Ben de bugün öyleyim canım hiçbir şey istemiyor demin 2 muz ve 2yk yoğurt yedim şimdi de kiraz saplı çay içiyorum hiçbir şey yememekle de olmuyor ki sen de bi şeyler ye metabolizman yavaşlar yoksa

aaa bu arada sabah sabah eşim ne dese iyi o üzerindekini yeni mi aldın.
ay ya bana iltifat eden neden bi yanımı eksik bırakıyor.biri diyor zayıfladın ama eskiden fenaydın ,öbürü tamam yakıştırıyor ama yahu bu adam eskiden bana bakmıyormuyud da 1 yıllık tuniğimi yeni sanıyor.

Bitanem hoşgeldin özledim yahu Nerelerdesin kuzum sen ♡♡♡
Canim buralardayım ama verdiğim kiloları geri aldikca psikolojim bozuldu ve sizlere mesaj yazmaya yüzüm kalmadı açıkçası bugün kendimde bir cesaret buldum inşallah bundan sonra kopmam bir daha

Ben de bugün öyleyim canım hiçbir şey istemiyor demin 2 muz ve 2yk yoğurt yedim şimdi de kiraz saplı çay içiyorum hiçbir şey yememekle de olmuyor ki sen de bi şeyler ye metabolizman yavaşlar yoksa
Evet kuzum yemeden olmaz yedim birseyler, bir ses duydum bağırsaklar ohhh dedi sanki bu hallerimiz dolunay dan mı nedir

Canim buralardayım ama verdiğim kiloları geri aldikca psikolojim bozuldu ve sizlere mesaj yazmaya yüzüm kalmadı açıkçası bugün kendimde bir cesaret buldum inşallah bundan sonra kopmam bir daha
Kuşum neden çekindin biz burdayız hep birlikteyiz tatlım ♡♡ kaç kilosun cnm şimdi? Sen gitme biyere takıl bize kurtul kilolardan oglusun nasıl büyümüştür maşallah

ya ben aslında zayıflamak istemiyorum çünkü beni her gören aaa ne kadar zayıflamıssın önceden neydin be diyor.töbe yarabbi küfreder gibi.
Ay sorma kelebekim ben zayıflamadan önce birisi mesela birinden bahsediyor falanca bir şişmandı bir şişmandı şimdi nasıl zayıflamış diye bende mukayese etmek için Benin kadar mı dediğimde YOk canım okadar da değil derlerdi benden sessizce bi yutkunma sesi çaktırmıyorum tabi de al bi kaya nerene dayarsan daya.ama inşallah şimdi herkes benden bahsedecek nasıl zayıflamış diye

öyledir canım öyledir, konuşmayı pek bilmeyen bir toplumuz. Erkeklere gelince, adamcağız ne yapsın Allah onları bizim kadar ayrıntıcı, dikkatli yaratmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…