Bende saclarima omre yaptiracam gecen sene yaptirdim kilodan mi nedir boyle gune giden teyzelere benzedim kendimi yasli hissettim 15 gun sonra gittim hepsini komple boyattim..zayif olunca insan daha bi guzel gorunuyor..Vallah kuzumm bende komple degisim yapacağım kiyafetten tut saca başa kadar komple bir değişim insallahh ulaşırız
Nasipse ben hazirana bitiririmm diyorumm insallahh canimm istedigimiz kglara kavusuruzz insallahh hepimizzz2 haftadır veriyom ama bakalım yarın ne gitmiş umutlu şu regl beni şişiyor 9 eylül e kadar 62 olsam yeter yeni bir tuba çıkacak içimden alımlı çekici şıkır şıkır tutmayın tuba yı oh selam olsun
Aynenn bebekimmm simdi bendeki değişim süper ceneler kapandii lakin ben daha fazlasini istiyorumInşallah şeker laf koyarlar utansın hıh tek tek yiyecekler lafları dolma gibi
Vallaa canim kg gidince insan genclesiyor mesela ben rahat 10 yada 15 yil geri atti bendeBende saclarima omre yaptiracam gecen sene yaptirdim kilodan mi nedir boyle gune giden teyzelere benzedim kendimi yasli hissettim 15 gun sonra gittim hepsini komple boyattim..zayif olunca insan daha bi guzel gorunuyor..
Kız ben sporu sevmem ama sırf birinci olmak için gece gündüz yürüyüp dağları taşlarını ferhat gibi desem doğrusu o Leyla'nın kavuşması ama belki ben ince bir bele sahip olurumNayiiiirre nolamazzzz imkansizz ben olacamm benn sadece benn ayyy bu gazlaa ben tüm leslilerii yaparım hahaha
Valla guzelim kesinlikle yap bak bende sıkılasma müthiş oldu ve daha ince duruyorum.Tarti her ne kadar nanik yapsada o ince durus ozguven veriyorKız ben sporu sevmem ama sırf birinci olmak için gece gündüz yürüyüp dağları taşlarını ferhat gibi desem doğrusu o Leyla'nın kavuşması ama belki ben ince bir bele sahip olurum
Ahhh tatlimm ah bende ayni pantolonlar çuval üstler montlar herşey bol beslemeler gibii mümkün oldukça eskiden dar gelenleri giyiyorum istediğim kg ulasinca saglam bir alışveriş olacak.Birde cok guzel sakladigim beyaz kirmiz keten pantolun ve kot islemeli kaprim var atmaya kiyamadigim onlara girdimm mii süperBen alışveriş yapmıyorum kilo verecem diyeşöyle bi 60 göreyim birkaç şey alırım kendime artık. Gerçi daha çok var ama o zamana kadar. Kışı alışverişsiz bitirecem.
Aynen benimkiler de öyle pantolonlar falan baya bollaştı eskileri giyiyorum :)Ahhh tatlimm ah bende ayni pantolonlar çuval üstler montlar herşey bol beslemeler gibii mümkün oldukça eskiden dar gelenleri giyiyorum istediğim kg ulasinca saglam bir alışveriş olacak.Birde cok guzel sakladigim beyaz kirmiz keten pantolun ve kot islemeli kaprim var atmaya kiyamadigim onlara girdimm mii süper
Insallahh canimm insallahh kaptanimizin dedigi gibi zafer inananlarindir....Inandikk ve azmettik başaracağızAynen benimkiler de öyle pantolonlar falan baya bollaştı eskileri giyiyorum :)
Ah bi ulaşsak istediğimiz kilolara da şöyle güzel bi alışveriş yapsak giydiklerimiz üstümüze yakışsa incecik olsak :)
Aynenn tatlimm heycan basti hahaha ilk defa tartilcam sankii merakla bekliyorum.Duraklamadan sonra inşallah kg gitmistirSabah olsada tartilsakkk
Bende avatar ararken aha bu aynı ben dedim ve ekledimAhu bu foto cidden sana çok benziyoo ya .
O değil de abla Ceyda yine gelmezse ne olur yine düşecekmi yüzde yoksa diskalifiye olursa onu saymıyacakmıyız yada izne mi ayrılacak nasıl olacak meraktayım bence gelmeyecek deHadi bakalım ...
Artı beklemiyorum kimseden ama ... sabit ya da 100 gr cıklar işi bozar .
Mesaj alındı mııııı dely ,`immmm
Kız sen çok azimli hatunun ben gariban kör topal ilerleyen biriyim
ohooo sen şimdiden yelkenleri suya indirdin hayır kabul etmiyorum benim haftaya yavaşlayacağım kesin bu hafta çok verirsemKızlar ne güzel gaza geldiniz.
Bu yarış iyi oldu iyi.
Benim metabolizma ve mevcut durumumun şok diyetlere izin vermemesi sebebiyle sevgili rakibemi simdiden tebrik etmekte sakınca görmüyorum..Ahu060812 cumm şerin stonummm simdiden ... Tebrikler...
Vallaa canim kg gidince insan genclesiyor mesela ben rahat 10 yada 15 yil geri atti bendeAusencia kuzumm sencede oyle degil mii teyze gibiyken abla gibiye dönmüşüm dimiii
Kızlar ne güzel gaza geldiniz.
Bu yarış iyi oldu iyi.
Benim metabolizma ve mevcut durumumun şok diyetlere izin vermemesi sebebiyle sevgili rakibemi simdiden tebrik etmekte sakınca görmüyorum..Ahu060812 cumm şerin stonummm simdiden ... Tebrikler...
Insallahh canimm insallahh kaptanimizin dedigi gibi zafer inananlarindir....Inandikk ve azmettik başaracağız
Sabah olsada tartilsakkk
Aynenn tatlimm heycan basti hahaha ilk defa tartilcam sankii merakla bekliyorum.Duraklamadan sonra inşallah kg gitmistir
Ben biraz once tartildim pek ic açıcı degildi ama cook su ictim bide yesil cay falan surekli wcye gidiyorum kiyafetlerle tartildim..bakalim sabah ne olacak..Sabah olsada tartilsakkk
Bende avatar ararken aha bu aynı ben dedim ve ekledim
O değil de abla Ceyda yine gelmezse ne olur yine düşecekmi yüzde yoksa diskalifiye olursa onu saymıyacakmıyız yada izne mi ayrılacak nasıl olacak meraktayım bence gelmeyecek de
ohooo sen şimdiden yelkenleri suya indirdin hayır kabul etmiyorum benim haftaya yavaşlayacağım kesin bu hafta çok verirsem
Sende haftaya bomba gibi sporunu yaparsın
Yağmasanda gürle ayol
Ben biraz once tartildim pek ic açıcı degildi ama cook su ictim bide yesil cay falan surekli wcye gidiyorum kiyafetlerle tartildim..bakalim sabah ne olacak..
Oyle kaptanim valla sulu seyler icmekten midem bulaniyor resmen....Yavrum akşamdan beri içiyorsun ... bir de kıyafetler .
Çıkar ordan bi kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?