Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vallah kuzumm bende komple degisim yapacağım kiyafetten tut saca başa kadar komple bir değişim insallahh ulaşırız
Bende saclarima omre yaptiracam gecen sene yaptirdim kilodan mi nedir boyle gune giden teyzelere benzedim kendimi yasli hissettim 15 gun sonra gittim hepsini komple boyattim..zayif olunca insan daha bi guzel gorunuyor..

Nasipse ben hazirana bitiririmm diyorumm insallahh canimm istedigimiz kglara kavusuruzz insallahh hepimizzz

Bende saclarima omre yaptiracam gecen sene yaptirdim kilodan mi nedir boyle gune giden teyzelere benzedim kendimi yasli hissettim 15 gun sonra gittim hepsini komple boyattim..zayif olunca insan daha bi guzel gorunuyor..
Vallaa canim kg gidince insan genclesiyor mesela ben rahat 10 yada 15 yil geri atti bende Ausencia kuzumm sencede oyle degil mii teyze gibiyken abla gibiye dönmüşüm dimiii

Nayiiiirre nolamazzzz imkansizz ben olacamm benn sadece benn ayyy bu gazlaa ben tüm leslilerii yaparım hahaha
Kız ben sporu sevmem ama sırf birinci olmak için gece gündüz yürüyüp dağları taşlarını ferhat gibi desem doğrusu o Leyla'nın kavuşması ama belki ben ince bir bele sahip olurum

Kız ben sporu sevmem ama sırf birinci olmak için gece gündüz yürüyüp dağları taşlarını ferhat gibi desem doğrusu o Leyla'nın kavuşması ama belki ben ince bir bele sahip olurum
Valla guzelim kesinlikle yap bak bende sıkılasma müthiş oldu ve daha ince duruyorum.Tarti her ne kadar nanik yapsada o ince durus ozguven veriyor

Ben alışveriş yapmıyorum kilo verecem diye şöyle bi 60 göreyim birkaç şey alırım kendime artık. Gerçi daha çok var ama o zamana kadar. Kışı alışverişsiz bitirecem.
Ahhh tatlimm ah bende ayni pantolonlar çuval üstler montlar herşey bol beslemeler gibii mümkün oldukça eskiden dar gelenleri giyiyorum istediğim kg ulasinca saglam bir alışveriş olacak.Birde cok guzel sakladigim beyaz kirmiz keten pantolun ve kot islemeli kaprim var atmaya kiyamadigim onlara girdimm mii süper

Aynen benimkiler de öyle pantolonlar falan baya bollaştı eskileri giyiyorum :)
Ah bi ulaşsak istediğimiz kilolara da şöyle güzel bi alışveriş yapsak giydiklerimiz üstümüze yakışsa incecik olsak :)

Aynen benimkiler de öyle pantolonlar falan baya bollaştı eskileri giyiyorum :)
Ah bi ulaşsak istediğimiz kilolara da şöyle güzel bi alışveriş yapsak giydiklerimiz üstümüze yakışsa incecik olsak :)
Insallahh canimm insallahh kaptanimizin dedigi gibi zafer inananlarindir....Inandikk ve azmettik başaracağız

Ahu bu foto cidden sana çok benziyoo ya .
Bende avatar ararken aha bu aynı ben dedim ve ekledim
Hadi bakalım ...

Artı beklemiyorum kimseden ama ... sabit ya da 100 gr cıklar işi bozar .

Mesaj alındı mııııı dely ,`immmm
O değil de abla Ceyda yine gelmezse ne olur yine düşecekmi yüzde yoksa diskalifiye olursa onu saymıyacakmıyız yada izne mi ayrılacak nasıl olacak meraktayım bence gelmeyecek de
Kız sen çok azimli hatunun ben gariban kör topal ilerleyen biriyim

ohooo sen şimdiden yelkenleri suya indirdin hayır kabul etmiyorum benim haftaya yavaşlayacağım kesin bu hafta çok verirsem
Sende haftaya bomba gibi sporunu yaparsın
Yağmasanda gürle ayol

Vallaa canim kg gidince insan genclesiyor mesela ben rahat 10 yada 15 yil geri atti bende Ausencia kuzumm sencede oyle degil mii teyze gibiyken abla gibiye dönmüşüm dimiii

Aynennn tatlımm .

Çook fark var çoook . 10 yaş garanti.

Ama daha vermen gereken de çok var

Gevşeme yoook !

Ooooo oooo saymam böyle .

Şimdiden havlu atmak falan .... ahuuu kanma kuzummm blöf yapıyor sherry ... onu dişli görme diye :))

Insallahh canimm insallahh kaptanimizin dedigi gibi zafer inananlarindir....Inandikk ve azmettik başaracağız

Inanmayana,ekmek yok kuzu bu hayatta .

Sabah olsada tartilsakkk

Pon ponlar elimde bekliyorum siziii

Aynenn tatlimm heycan basti hahaha ilk defa tartilcam sankii merakla bekliyorum.Duraklamadan sonra inşallah kg gitmistir

Bana bunlarla gelinnnn canımı yiyinnnn

Ben geçen hafta bu ihtimali düşünüp , izne ayrıldı notu ile bildirim yapıp paylaştım listeyi canım .
Gelse de listede yok yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…