Oyle kaptanim valla sulu seyler icmekten midem bulaniyor resmen....
Doktorumuz nerelerde huhuhuuuuu
Yokk tatlimm size surermiyim eger negatifse şu sabahki bigudelerle kendimi patlatcam hahahaHemi de üzerime üzerime miiii
Gel yavrum gel ....
Senin bu hallerini özlemişim
Icerdekilerde beni ders calisiyor saniyor hahahaEnişte teli dolaba kapattı herhalde :)))
Amannn aminnn insallahOyy maşallah büyümüş paşauykusuz geceler etkili olabilir canım ödem yeme düzeni vs. Üzülme sen hersey hal yoluna girer tatlım ben de iyiyim canım 63 lerde yüzüyorum tatlım Şubat gibi bi tedavi daha planlıyorum inşallah son kez. Umarım bu kez yüzüm güler Rabbim DelyDoly me bana ve tüm kaderdaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tamamdir kaptanimNe yedin öğlen ?
Sıkıntı yok canım .
İlk ay 65 i hedefleriz , malum su , bağırsak boşalması vs..derken diyetin ilk haftaları hızlı gider .
Sonra da kalan iki ayda 58 gelir .
Dedim ya 3 aylık işin var . Sonra koruma ama ... gitmek yok .
Kilolarınız yakın çıkacak sanırım pamukskr ile .
Eğer öyle ise yeni başlayanlar olarak @pamukskr ve seni hemen ikili bir yarışa alıyorum . Haftaya Cumaya zafer kimin bakalım .
Valla canim ayni bende oyleyim midem bulanıyor 23 gibi uyurum leptin calissin...Karnım acıkıyor, ama yemicem hiçbir şey, midem bulandı su içmekten bugünumarım bu kadar açlık sabah işe yarar
Hosbuldum canım iyiyim kilolarimla beraber burdayım yine bebis büyümeye çalışıyor canım sen nasılsınCanım hosgeldin iyi ettin gelmekte maşallah bebiş büyümüş nasılsın
Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallah bu kabak corbasini dün bende demedim ama hiç icemedim yaaKızlar kaptanlık okuyan oğlum sabah küçük bi operasyon geçirdi hastanedeydik 1 2saat önce geldik dışarda biraz kaçırdım ama almam gerekenden az kalori almışım gelince hemen kabak detoks çorbası yaptım pişiyor onula gider inşallah
Yaklaşık 35 4gündür listem dışında yemedim nerdeyse bugün böyle oldu inşallah yarına bi sorun olmaz
Yokk tatlimm size surermiyim eger negatifse şu sabahki bigudelerle kendimi patlatcam hahaha
Icerdekilerde beni ders calisiyor saniyor hahaha
Karnım acıkıyor, ama yemicem hiçbir şey, midem bulandı su içmekten bugünumarım bu kadar açlık sabah işe yarar
Ben görmemişim onu ohh rahatladımBen geçen hafta bu ihtimali düşünüp , izne ayrıldı notu ile bildirim yapıp paylaştım listeyi canım .
Gelse de listede yok yani .
Sinavlardan iyi bisey beklemiyorum okul ne zaman biterse artik ...ikinci unv sonucta takmiyorum holdingler de beni beklemiyor kiNegatiffff yooook
Bigudilerini yolarımmmm
Kilonuz kadar çalışmadığınız sınavların akıbetini de merak ediyorum .
Hadi bakalımmmm ... yarın kilo bildirimini unutmayınn
Uyu tatlım uyuuuu .
Uyku tok tutar
Buradada paylassinlarda Bizde tanıyalım kızları kaptanimListeye giriş için uygun kontejyan olduğunda , pamukskr zaten mezun olan üye olduğu için yeni üye girişi ile başlayacak ;
Fakat arselka izinli üye olarak ; aldığın kiloları vermen çok önemli .
Bir de ikinizinde ayrılış öncesi kilo verme geçmişinizi de kontrol ettim :)) Bunun detaylarını listeye giriş zamanı geldiğinde konuşuruz .
Şimdi listesiz devam ederiz dediğiniz anda , yarından itibaren bana formu doldurup yollayın ve menü bildirimine , arkadaşların menülerini yorumlamaya mümkün olduğunca başlayın bence .
Vakit nakittir
Kaptanim bana cok demişsin yaww ben fena artilari zar zor verdim bu hafta kötüydüm ya sabit cikarim yada 100 - 200 eksi ...eger beni sasirtirsa aclik dediginiz olabilir...Klasik tahminlerimi de yapayımmm ... sonrası sabah ola hayrola .
***7.TAKIM 500. ETAP***
Betulina(78.7///%) 78.2
saydin78(63.7///%) 63.1
tuba52(87.8///%) 86.9
roxen2303(59.6///%)58.8
masumm(72.3///%) 70.9
DelyDoly(89///%) 89.2
Ahu060812(85.6///%) 84.7
kelebekolacam(77.3///%) 76.2
Sekercikiz(66.4///%) 65.2
fatmanurkaya (110.4///%) 109.8
ada81 (75///%) 74.5
mimu88 (79.8///% ) 78.9
7. Takım Ortalaması %
Dersaadet_ (79.2///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü .Yüzdesi 3 'e bölündü . 76.9
Davina (92.8///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 3'e bölündü. ?
Sherrysherrylady (83.7///%) Yeni üye. Başlangıç 29 Ekim , başlangıç kilosu 88.2 , hedef kilo 67. 82.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?