Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amannn aminnn insallah

Tamamdir kaptanim pamukskr ozaman yarış başlasın

Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallah bu kabak corbasini dün bende demedim ama hiç icemedim yaa

Yokk tatlimm size surermiyim eger negatifse şu sabahki bigudelerle kendimi patlatcam hahaha

Negatiffff yooook

Bigudilerini yolarımmmm

Icerdekilerde beni ders calisiyor saniyor hahaha

Kilonuz kadar çalışmadığınız sınavların akıbetini de merak ediyorum .

Tamamdir kaptanim pamukskr ozaman yarış başlasın

Hadi bakalımmmm ... yarın kilo bildirimini unutmayınn

Karnım acıkıyor, ama yemicem hiçbir şey, midem bulandı su içmekten bugün umarım bu kadar açlık sabah işe yarar

Uyu tatlım uyuuuu .

Uyku tok tutar

Sinavlardan iyi bisey beklemiyorum okul ne zaman biterse artik ...ikinci unv sonucta takmiyorum holdingler de beni beklemiyor ki ) sunavlarda atmanin keyfine variyorum o piti piti ) şöyle bi bakıyom cikmis sorulara aklimda ne kalirsa artik....

Aman ogrencilere kotu ornek olmayayim siz calisin emi....

Hayirli aksamlar hanimlar ben eski siskolardan aeben ve masum bilir beni zsmaninda az cebellesmedik kilolarla aeben ablam buralardami hala diye bakinirken son mesajlarinizida okumus oldum anladigim hala bitmemis diyet derdi hep ayni bizlerin hikayesi hic degismiyor malesef nereye kadar gidecek böyle bilmem.Ben de hala siskoyum hemde artik obezim takiminizda bana da yer var mi? Belki eski azmimi yakalarim yeniden.

Buradada paylassinlarda Bizde tanıyalım kızları kaptanim

Klasik tahminlerimi de yapayımmm ... sonrası sabah ola hayrola .

***7.TAKIM 500. ETAP***

Betulina(78.7///%) 78.2
saydin78(63.7///%) 63.1
tuba52(87.8///%) 86.9
roxen2303(59.6///%)58.8
masumm(72.3///%) 70.9
DelyDoly(89///%) 89.2
Ahu060812(85.6///%) 84.7
kelebekolacam(77.3///%) 76.2
Sekercikiz(66.4///%) 65.2
fatmanurkaya (110.4///%) 109.8
ada81 (75///%) 74.5
mimu88 (79.8///% ) 78.9

7. Takım Ortalaması %

Dersaadet_ (79.2///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü .Yüzdesi 3 'e bölündü . 76.9
Davina (92.8///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 3'e bölündü. ?
Sherrysherrylady (83.7///%) Yeni üye. Başlangıç 29 Ekim , başlangıç kilosu 88.2 , hedef kilo 67. 82.9

Kaptanim bana cok demişsin yaww ben fena artilari zar zor verdim bu hafta kötüydüm ya sabit cikarim yada 100 - 200 eksi ...eger beni sasirtirsa aclik dediginiz olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…