Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar mumu .... aeben buralarda hala ... her zamanki gibi yoğun ve bu ara sınavlarına çalışıyor .

Masumm burda hala . Şu an açlıkla cebelleşiyordur :)

7. Takım olarak listemiz dolu . Izinli üye dönüşlerini de sayarsak ... bir müddet daha yeni üye almamız mümkün değil .

Liste seni motive ediyorsa ... diğer takımlara başvurabilir ... yok ben listesiz de olsa bildiğim arkadaşlarla olmak isterim burada dersen de başımla beraber .

Buradada paylassinlarda Bizde tanıyalım kızları kaptanim

Evet canım aynı formu burada da paylaşacaklar ....tanışalım kaynaşalım :)

Gecmis olsun abla insallah ciddi bişey degildir

@Auscencia Ahu060812 kizlar ne havlu atma ne blöf..
Kizimin sütü olmasa patlatirdim bi kac günlük saf pro atardim bi kac kilo ama su durumda gramlara raziyim.
Şikayetim de yok memnuniyetle tebrik koydum şerınıma

500 gr idealdir .
600-700 bal kaymak .
Arada bi spor vs ver çoşkuyu , 800-900

Bak hepsi gram :))))

500 de 1 . Olalımmm ... ekmek kadayıfı bendennnn herkese

Ayy ne güzel yazmışsın mia capitann..
O kadar olmasada yakin bisiler olacak insallah,
Regl oncesi donemdeyim ama eksi garanti gibi..

Ellerine emegine sağlık ahucum iyi dileklerin içinse kocaman bi yani şimdi zemin güzeldi herşey bizim lehimizeydi oynadık ve kazandik

Acik ögretim mi okuyor aeben abla Allah yardimcisi olsun :) isin acikcasi suan ne istedigimi ben de bilmiyorum bir süre burda olayim gidisata göre bi yön veririm ims kendime :)
Kisaca kendimi tanitacak olursam 31 yasinda 13 senelik evli biri 10.5 digeri 7.5 öbürü 2.5 olmak üzere 3 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum.Bu zamana kadar sayisiz diyet denemelerim oldu 2 kez basarili olup hayat düzeni haline getiremedigim icin koruyamadim malesef suan 84 kiloyum ve gittikce sisiyorum 2 senedir ramazanda 6 7 kilo verip kisin tekrar aliyorum yoksa simdiye 100 e merdiven dayamistim :) Diyet ve saglikli yasam hakkinda malesefki cok sey biliyorum ama inanin hic bisey bilmiyor olmayi tercih ederdim neden derseniz 2009 nisan ayinda ciddi zayiflamaya karar verdigimde hicbirsey bilmiyor ve kafama göre takilip cok da güzel kilo veriyordum :) suqn bana en mantikli geleni 2 ögün daha dogrusu ara ögünsüz beslenme tarzi ama iste uygulamada sorun var.Neyse cok konustum bu mübarek cuma gecesi ya Allah bismillah deyip yine ve yeniden diyorum ins ama ins bu son olsun artik.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Burda sizinle birlikte baslangic olarak yarindan itibaren 21 günlük seker orucuna niyet ediyorum.Ins basarili olurum.

Teşekkür ederim bebeeem

Hoşgeldin canım aramiza insallah bu defa kavuşursun istediğin kilolara

Kurtlar uluyor bağırsaklarımda sanki "uuuuuuu" şiştttt susun bakim dedim dinlemiyorlar beni yayamaz şeyler

Sabah anneme gidicem baskülümü de yanıma alayım bari yine lavabo falan beklersem erken çıkıcam çünkü
Iyi geceler herkeslere, ulumalar eşliğinde uyumayı deneyeyim gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…