Ins canim insssCanım evet eskilerdenim bende 1.5 ay önce döndüm izindeydim ama bu defa insallah vericez istediğimiz kilolara düşüncez tekrar hosgeldin
Gecmis olsun abla insallah ciddi bişey degildir
Canım evet eskilerdenim bende 1.5 ay önce döndüm izindeydim ama bu defa insallah vericez istediğimiz kilolara düşüncez tekrar hosgeldin
Slm kızlar uzun bi zaman oldu özlemişim buraları..bıraktım çünkü diyet yapamıyorum.tekrar nasıl başlıycam da bılmıyorum
İyi geceler kizlarrroleyyyyyyy yarın tartı var
Acik ögretim mi okuyor aeben abla Allah yardimcisi olsun :) isin acikcasi suan ne istedigimi ben de bilmiyorum bir süre burda olayim gidisata göre bi yön veririm ims kendime :)
Kisaca kendimi tanitacak olursam 31 yasinda 13 senelik evli biri 10.5 digeri 7.5 öbürü 2.5 olmak üzere 3 ogul anasiyim ve almanyada yasiyorum.Bu zamana kadar sayisiz diyet denemelerim oldu 2 kez basarili olup hayat düzeni haline getiremedigim icin koruyamadim malesef suan 84 kiloyum ve gittikce sisiyorum 2 senedir ramazanda 6 7 kilo verip kisin tekrar aliyorum yoksa simdiye 100 e merdiven dayamistim :) Diyet ve saglikli yasam hakkinda malesefki cok sey biliyorum ama inanin hic bisey bilmiyor olmayi tercih ederdim neden derseniz 2009 nisan ayinda ciddi zayiflamaya karar verdigimde hicbirsey bilmiyor ve kafama göre takilip cok da güzel kilo veriyordum :) suqn bana en mantikli geleni 2 ögün daha dogrusu ara ögünsüz beslenme tarzi ama iste uygulamada sorun var.Neyse cok konustum bu mübarek cuma gecesi ya Allah bismillah deyip yine ve yeniden diyorum ins ama ins bu son olsun artik.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Burda sizinle birlikte baslangic olarak yarindan itibaren 21 günlük seker orucuna niyet ediyorum.Ins basarili olurum.
Kurtlar uluyor bağırsaklarımda sanki "uuuuuuu"şiştttt susun bakim dedim dinlemiyorlar beni yayamaz şeyler
Sabah anneme gidicem baskülümü de yanıma alayım bariyine lavabo falan beklersem erken çıkıcam çünkü
Iyi geceler herkeslere, ulumalar eşliğinde uyumayı deneyeyim gidip
Merhabaaaa
Profiterollü pastayı kesip servis edip tüm ısrarlara rağmen bıçak tutan parmağını bile yalamayan mimu geldi ahali :)
E ben yarın yine hüsran dolayım yakarım bu gezegeni :)
Ausencia kaptanım gerçekten tırt ve ötesi çıktık hahahaha :)
Menüm:
Sabah: çörek otu elma sirkesi
Maydanoz limon kürü
Kahvaltı:
1 yumurta 2 wasa lor peyniri 2 dilim hindi füme salatalık maydonoz dereotu
Öğlen akşam: ızgara hamsi bol İzmir kırma salata
Şu anda da sarı kantoron çayımı içip uyuyacağım
Slm kızlar uzun bi zaman oldu özlemişim buraları..bıraktım çünkü diyet yapamıyorum.tekrar nasıl başlıycam da bılmıyorum
Bitmiyor bitmiyooor bugün oku oku bitmiyorrrbu ne anam çene çene çene gidin yatın hadi yarın büyük gün şimdi yarın o açılan cenelerinizin kasları ağır gelirse görürüm ben sizi
Yok vardım abla senin şu iş olayları felan vardı bi ara gittin gelmedin sonra o zamanlardanÇok teşekkürler canım iyi çok şükür
Canım benden öncemi 7.takımdaydın
Beraber değildik çünlü
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın 90
Kilo civarında daydın demi canım
Ausumm perşembe gecesi diye dua ettim, gönül rahatlığı ile uyuyabilirim artıkBaşlamaya niyet et ...
Başaracağına inan ... gerisi gelir .
Tamam seni serbest takılanlardan bırakıyorum şimdilik .
Gelip menü yaz , sohbetlerimize katıl derkennn hoop diyettesin işte :)
Hepimiz bu anlattığın dönemlerden geçtik .
Al ver al ver ...
Bu son olur inşallah .
Ve evet aeben aöf ilahiyat okuyor canım.
Bi aeben bi sen ... parsellemişsiniz yavrum buraları :))
yayamazzz gurultular
Hadi yat sen .
Tartını da al .... ben tatile götürmüştüm hatırlasana:))
yarın pon pon geliyooor .... hissediyorummmmm mimuuuu
Selamlar ... bugün dönen kaçıncı eski üye sayamadım :)
Sende hoş geldin .
Ilahi yaaaa ne güldüm buna
Oo abla bana fazla tahmin yapmışsın yarın 76 göremem çok zorKlasik tahminlerimi de yapayımmm ... sonrası sabah ola hayrola .
***7.TAKIM 500. ETAP***
Betulina(78.7///%) 78.2
saydin78(63.7///%) 63.1
tuba52(87.8///%) 86.9
roxen2303(59.6///%)58.8
masumm(72.3///%) 70.9
DelyDoly(89///%) 89.2
Ahu060812(85.6///%) 84.7
kelebekolacam(77.3///%) 76.2
Sekercikiz(66.4///%) 65.2
fatmanurkaya (110.4///%) 109.8
ada81 (75///%) 74.5
mimu88 (79.8///% ) 78.9
7. Takım Ortalaması %
Dersaadet_ (79.2///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü .Yüzdesi 3 'e bölündü . 76.9
Davina (92.8///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 3'e bölündü. ?
Sherrysherrylady (83.7///%) Yeni üye. Başlangıç 29 Ekim , başlangıç kilosu 88.2 , hedef kilo 67. 82.9
Aferin sana yaa valla iradene hayran kaldımMerhabaaaa
Profiterollü pastayı kesip servis edip tüm ısrarlara rağmen bıçak tutan parmağını bile yalamayan mimu geldi ahali :)
E ben yarın yine hüsran dolayım yakarım bu gezegeni :)
Ausencia kaptanım gerçekten tırt ve ötesi çıktık hahahaha :)
Menüm:
Sabah: çörek otu elma sirkesi
Maydanoz limon kürü
Kahvaltı:
1 yumurta 2 wasa lor peyniri 2 dilim hindi füme salatalık maydonoz dereotu
Öğlen akşam: ızgara hamsi bol İzmir kırma salata
Şu anda da sarı kantoron çayımı içip uyuyacağım
Gece kuşu 2 den de yigeceler hayırlı bol eksili cumalar Rabbim gönlünüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallahTakımı da gece kuşu saadet kapatsın
İyi geceler herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?