Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta:72.3
Bu hafta : 70.7
Giden :1.700

Gelsin ponponlarrr
Haftaya 6 lardayim inşallah
Emeğinin karşılığını alıyorum bende artik , iyiki sayenizde yilmadim

Biri pon pon muuuuu istediiiii

Tebrikler banummmm

Harikasın ...

69.9 a bi şey kalmadı , vay vay vay

Süper ya

Geçen hafta:72.3
Bu hafta : 70.7
Giden :1.700

Gelsin ponponlarrr
Haftaya 6 lardayim inşallah
Emeğinin karşılığını alıyorum bende artik , iyiki sayenizde yilmadim

Canim super tebrikler haftaya kesin 6 lari görürsün bidr bu hafta yarisacagiz daha cok asilirsin....gerci ac ac yatiyoruz daha ne kadar asilacaksak....

Bir garip alemdeyım kaptanim..Az önce kahvaltı niyetine yarim dilim yaş pasta yedim. kilo bildirmi yapem bari
Geçen hafta 66.7 bu hafta 66.4
Kahnem.menülerimi yazmiom ekmegi ve tatlı yı birakmadan da yazamicam .
Kilo vermek için mart nisanı bekliyorum galiba . Bi hoş um bu aralar

Prensesim babasinin gitmesini bekliyor baba kapiyi kapatinca oyuncaklarini toplayıp yanıma gelip kıvrılıp yatiyor...ona her baktikca rabbime sonsuz şükürler...
Dimi yavrularà bakınca özellikle sabah uyurlarken ne büyük nimet ve mucize olduklarıni anliyor insan. Allahım isteyen herkese versin. Bizimkileri de korusun

Günaydın canlarim hayirli musmutlu sabahlariniz olsun.Valla 300 grama bile sevindim bugün ama haftaya söz daha iyi olacagim.Kilom 88.7 gram haftalik sporum 330 dakikadir.

Geçen hafta: 89.0
Bu hafta : 88.7
Giden : 0.300
Yüzde :0.34
Kiz ben senden 1 kilodan fazla bekliyordum ...sasirtacam sizi diyordun yaaa acaba diger hafta icin mi yazmistin...

Gerci sen kendine bak ada deee)) ben bu hafta 300 versem kina yakacam)

Günaydın canlarim hayirli musmutlu sabahlariniz olsun.Valla 300 grama bile sevindim bugün ama haftaya söz daha iyi olacagim.Kilom 88.7 gram haftalik sporum 330 dakikadir.

Geçen hafta: 89.0
Bu hafta : 88.7
Giden : 0.300
Yüzde :0.34
Gidendassss aMan sabit cikmayek de fark 300 olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…