Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dimi yavrularà bakınca özellikle sabah uyurlarken ne büyük nimet ve mucize olduklarıni anliyor insan. Allahım isteyen herkese versin. Bizimkileri de korusun
Oyle canım rabbim butun evlatlari korusun..olmayan ve isteyen herkese nasip etsin...zaten ben hep namazlarimda dua ederim Allahim isteyen herkese nasip et diye...

Günaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
bende bugün regl oldum acaba ondan mı böyle oldu doktorum?
azcık ödemim var çok değil (parmaktaki yüzükten anlıyorum onuda) ama o azcık ödemde +200 yaparmıki?

Günaydın canlarim hayirli musmutlu sabahlariniz olsun.Valla 300 grama bile sevindim bugün ama haftaya söz daha iyi olacagim.Kilom 88.7 gram haftalik sporum 330 dakikadir.

Geçen hafta: 89.0
Bu hafta : 88.7
Giden : 0.300
Yüzde :0.34

dely vucudu şaşırtsana ya aben ablanın listesini yap
yada geçenn payaştıgım yulaf ezmeli listyi yap gerçi oda aben ablanınn

toparlanamadım bu hafta azda olsa sporda yaptım ama tartı hala aynı buda canımı sıktı açıkcası motivem düştü
Begumum sen bildirim yap yahu kilo nu merak ettim. Boşver bu hafta gitmeyen haftaya gider . Moral bozmak aldriyor insana. Ben hep sabitim nerdeyse almadığıma seviniom hep. Veririz yaa. Du bakem . Kış kış kar kış kilolar hemen verilmio. Olcek o kadar . Bu hafta dikkat et .menüler é . Gelcek cuma iyi olacak

bende bugün regl oldum acaba ondan mı böyle oldu doktorum?
azcık ödemim var çok değil (parmaktaki yüzükten anlıyorum onuda) ama o azcık ödemde +200 yaparmıki?
yapar canım.ayrıntılı baskül olsa görür üzülmezdik.sıkma canını.

Günaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
Canim ödemdir o fena degil gayet guzel..senin bunye birden atak yapacak bazen oyle oluyor gram gram gidiyor sonra atağa geciyor doktorumm...sil bakem göz yaslarini iyisin iyiii

ADINIZ: pamukskr

YAŞINIZ: 33

BOYUNUZ: 163

KİLONUZ: 70,6

HEDEF KİLONUZ: 58

KİLO ALMA NEDENİNİZ: aç gözlülük doymamak

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: mutluluk

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 10 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.
evli mutlu çocukluyum işte sorunlar yaşıyor bunalıyorum.
geçen yaz 7 ay kadar antidepresan kullandım aslında kiloyu geri alma nedenim bu
ilaç galiba çünkü umursamadım hep mutluydum ilacı bırakınca 2 ay oldu acı gerçeklerle yüzleştim.

Ausencia

60,8 geldim canım,hemde wc ye çıktığım halde

cnm sneinle benim kilomuzda aynı hedefimizde aynı
birklte ulaşıcaz inşallah
anti depresan demişisnde o ciddi kilo yapıyor ve bende dogum kontrol hapı kullanınca öyle oluyorum

begümcüm böyle durumlarda düzenli bi liste lazım sana.
düzenli liste derken doktorum?
diyetisyene gittim zaten ama gerek işyerinde çıkan yemek gerekse evdeki yaptıklarım bi türlü uymuyo tutmuyo,yaptıklarımdan az az yemeye çalışıyorum ama o zamanda halsizliğim oluyo, canım yerine gelsin diye sanırım biraz fazla yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…