Oyle canım rabbim butun evlatlari korusun..olmayan ve isteyen herkese nasip etsin...zaten ben hep namazlarimda dua ederim Allahim isteyen herkese nasip et diye...Dimi yavrularà bakınca özellikle sabah uyurlarken ne büyük nimet ve mucize olduklarıni anliyor insan. Allahım isteyen herkese versin. Bizimkileri de korusun
bende bugün regl oldum acaba ondan mı böyle oldu doktorum?Günaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
Günaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
Günaydın canlarim hayirli musmutlu sabahlariniz olsun.Valla 300 grama bile sevindim bugün ama haftaya söz daha iyi olacagim.Kilom 88.7 gram haftalik sporum 330 dakikadir.
Geçen hafta: 89.0
Bu hafta : 88.7
Giden : 0.300
Yüzde :0.34
Begumum sen bildirim yap yahu kilo nu merak ettim. Boşver bu hafta gitmeyen haftaya gider . Moral bozmak aldriyor insana. Ben hep sabitim nerdeyse almadığıma seviniom hep. Veririz yaa. Du bakem . Kış kış kar kış kilolar hemen verilmio. Olcek o kadar . Bu hafta dikkat et .menüler é . Gelcek cuma iyi olacaktoparlanamadım bu hafta azda olsa sporda yaptım ama tartı hala aynı buda canımı sıktı açıkcası motivem düştü
yapar canım.ayrıntılı baskül olsa görür üzülmezdik.sıkma canını.bende bugün regl oldum acaba ondan mı böyle oldu doktorum?
azcık ödemim var çok değil (parmaktaki yüzükten anlıyorum onuda) ama o azcık ödemde +200 yaparmıki?
Canim ödemdir o fena degil gayet guzel..senin bunye birden atak yapacak bazen oyle oluyor gram gram gidiyor sonra atağa geciyor doktorumm...sil bakem göz yaslarini iyisin iyiiiGünaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
60,8 geldim canımBegumum sen bildirim yap yahu kilo nu merak ettim. Boşver bu hafta gitmeyen haftaya gider . Moral bozmak aldriyor insana. Ben hep sabitim nerdeyse almadığıma seviniom hep. Veririz yaa. Du bakem . Kış kış kar kış kilolar hemen verilmio. Olcek o kadar . Bu hafta dikkat et .menüler é . Gelcek cuma iyi olacak
ADINIZ: pamukskr
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 70,6
HEDEF KİLONUZ: 58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aç gözlülük doymamak
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: mutluluk
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 10 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.
evli mutlu çocukluyum işte sorunlar yaşıyor bunalıyorum.
geçen yaz 7 ay kadar antidepresan kullandım aslında kiloyu geri alma nedenim bu
ilaç galiba çünkü umursamadım hep mutluydum ilacı bırakınca 2 ay oldu acı gerçeklerle yüzleştim.
Ausencia
begümcüm böyle durumlarda düzenli bi liste lazım sana.60,8 geldim canım,hemde wc ye çıktığım halde
60,8 geldim canım,hemde wc ye çıktığım halde
düzenli liste derken doktorum?begümcüm böyle durumlarda düzenli bi liste lazım sana.
Ayy ne güzel kiloooooo keşke benim olsaaaaa60,8 geldim canım,hemde wc ye çıktığım halde
Wuuuu farka bak.. masallllaaaaahhhh. Tebriklerrrrr. İsteyip de yapılmayacak şey gösterin bana yaaaaBen geldimmm
Günaydınnn takımımmm
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78
Giden:1.8
Yüzde: %2.25
Wuuuu farka bak.. masallllaaaaahhhh. Tebriklerrrrr. İsteyip de yapılmayacak şey gösterin bana yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?