Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begüm iş yerinde çıkan yemekler nasıl oluyor ?
çokmu yaglı unlu ?

Ben geldimmm

Günaydınnn takımımmm

Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78
Giden:1.8

Yüzde: %2.25

wuuuuuuuuuuuu süperrrrrr mimuuuu tebrik ederim cnmmm

begüm iş yerinde çıkan yemekler nasıl oluyor ?
çokmu yaglı unlu ?

wuuuuuuuuuuuu süperrrrrr mimuuuu tebrik ederim cnmmm
yok güzelim,kesinlikle yağlı ve aşırı unlu değil,zaten büyük patron çok hassas hemen müdahale ediyor,ondan korkusuna gayet ev yemeği gibi çıkıyo yemeklerimiz,bu yönden şanslıyım ama hergün makarbna pilav var,onu hiç yemiyorum,3 cü yemekte cacık,yoğurt,salata,meyva,tatlı oluyo, o yüzden çabuk acıkıyorum,hele sebze yemeği varsa doymuyorum bile(mide geniş demek)

Kiz ben senden 1 kilodan fazla bekliyordum ...sasirtacam sizi diyordun yaaa acaba diger hafta icin mi yazmistin...

Gerci sen kendine bak ada deee)) ben bu hafta 300 versem kina yakacam)
Kuzumm haftaya inşallahhh bu hafta sağlıklı beslenmedim az da olsa ekmeklerim vardı.Bu hafta sıfır ekmek bugündne başladım ve protein ağırlıklı beslendim

Gerçekten moral bozmak Yok. Geçen hafta ben + ile geldim ve benim yüzümden takım birinciliği kaçırdı. Aç gezmeme ve spor yapmama rağmen. Sadece sabır ve yılma kilo az olunca giden de azalıyor İnan.

bizimde öyle begüm haergün mecburen pilav makarna var
mesela dün mercimek çorbası, köfte, makarna , ayran vardı makarna çorba yemedim
ayran ve köfte yedim

sebze yemegi oldugundada genelde sebze yemegi +pilav yada makarna+yogurt
oluyorr ben genelde ana yemek+salata veya yogurt alıyorum bizde tatlı nadir çıkıyor
meyve hiç yok sen yanında ek götürsen bişşiyler olmaz mı ?

begümcüm.kedine moral olması açısından bi hafta yanında götür.
bak ben tavuk köfte yaptım çok pratik 2 haftada toplam nerdeyse 2 kilo gitti.bende büyük başarı aslında.
sen cidden niye üzülüyorsun ki.korumak bile senin için çok güzel şuan.vucut kitle indeksin normaldir sanırım.

Kız tabi yaaa. Amann otu sapı dert edioz. Kurban olsun kilolar bize . Se n in yeRindé olmak isteeyen insanlari bi düşün. . Valla bak. Aman şu an sağlıklıyiz mesela . Geçen haftalr da disim agriodu da bişey yiyemezken anladım ki takılacak şey değil ya.
Bu hafta ekmek kes tatlı kes günlük de wc çıkmaya çalış biraz da spor.
Altın kurallar bana göre yukarıda

Doktorummm çok teşekkür ederimm, benim meto yo yo ya alışmış bir ileri bir geri yapıp duruyor :) ay haftaya daha çok çalışmam lazımmm
yorma kendini hayatım.haftaya nadas yap bence.kıpırdamadan otur no spor no diyet sana rapor yazarım ben

Ausencia
Geçen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.4
Fark: -0.3
Tin tin tinnnn .. Canım sıkıldı benimde. Artık gerçekten birşeyler yapmam gerekiyor

Günaydın nnnn
bol eksili bir cuma olsun inşallah
Ben açayım tukkani
Daha bende tartilmadim ama
İŞtyeeeeeeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuu Ay çok mutlu oldum, ÇOOOOKKKKKKKKKKKK Tebrik ederim canım. Dur mesajı en üste alayım, olmaz böyle aşağıda

Ben geldimmm

Günaydınnn takımımmm

Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78
Giden:1.8
Yüzde: %2.25
tebrik ederim

Günaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
bi mendil de bana Seni takipteyim resmen Gerçi be sen kadar dikkat etsem haftada bir kilo giderdi AYYYYYYYYYYYY kendimi gaza getirmem lazım, böyle gıdım gıdım haftalarıma yazık. Kendimi gaza getirip seni geçesim var Olar mi ki
dely vucudu şaşırtsana ya aben ablanın listesini yap
yada geçenn payaştıgım yulaf ezmeli listyi yap gerçi oda aben ablanınn
yulaf ezmeli
Günaydın canlarim hayirli musmutlu sabahlariniz olsun.Valla 300 grama bile sevindim bugün ama haftaya söz daha iyi olacagim.Kilom 88.7 gram haftalik sporum 330 dakikadir.

Geçen hafta: 89.0
Bu hafta : 88.7
Giden : 0.300
Yüzde :0.34
tebrik ederim canım, eksilmek güzel bir şey. Ama ben sen @kelebekolacam kilolarımız az değil daha çok eksilmemiz lazım. Bir şeyler yapmamız lazım artık.
Canım kilon buradaki bir çoğumuzun hayali bir kilo, elbette bu durumda haftada vereceğiniz klio ölçüsü düşüyor. İnşallah önümüzdeki haftalarda düzenli verirsin. 60 kilo ile dep oma, o zaman biz ne yapalım

ayyyyy canımmm teşekür ederimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…