yulaf ezmeli tarifi verebilir misin ?dely vucudu şaşırtsana ya aben ablanın listesini yap
yada geçenn payaştıgım yulaf ezmeli listyi yap gerçi oda aben ablanınn
Bu sabah metroda aklıma geldin. Tam san uygun bir uşak gördüm, 1.95 kesin vardıOoo doktor hanım mesleki vasıflarınızla beni tehdit mi ediyorsunuz :) yağlarımı uyutacağım doktorum
Kız tabi yaaa. Amann otu sapı dert edioz. Kurban olsun kilolar bize . Se n in yeRindé olmak isteeyen insanlari bi düşün. . Valla bak. Aman şu an sağlıklıyiz mesela . Geçen haftalr da disim agriodu da bişey yiyemezken anladım ki takılacak şey değil ya.
Bu hafta ekmek kes tatlı kes günlük de wc çıkmaya çalış biraz da spor.
Altın kurallar bana göre yukarıda
Bu sabah metroda aklıma geldin. Tam san uygun bir uşak gördüm, 1.95 kesin vardıAh Mimum vah Mimum burada olacaktı dedim
Geçen hafta:72.3
Bu hafta : 70.7
Giden :1.700
Gelsin ponponlarrr
Haftaya 6 lardayim inşallah
Emeğinin karşılığını alıyorum bende artik , iyiki sayenizde yilmadim
Vay vay yukarda regl bombacıları görüyorum şimdi benim olalala mı bozdunuz sizin kadar veremdiysem vay halimeBen geldimmm
Günaydınnn takımımmm
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78
Giden:1.8
Yüzde: %2.25
Delicim sen öğlenleri düzelt gerisi gelir zaten çünkü onyediğimiz hazır şeylerin bi porsiyonu en az 600-700 kalori oluyo oda diyete engel oluyo hadi bu ara mola verdin sayalım uzun diyet süresinde oluyo böyle boşlamalar haftaya bomba gibi döneceksin inşallahKuzumm haftaya inşallahhh bu hafta sağlıklı beslenmedim az da olsa ekmeklerim vardı.Bu hafta sıfır ekmek bugündne başladım ve protein ağırlıklı beslendim
bizimde öyle begüm haergün mecburen pilav makarna var
mesela dün mercimek çorbası, köfte, makarna , ayran vardı makarna çorba yemedim
ayran ve köfte yedim
sebze yemegi oldugundada genelde sebze yemegi +pilav yada makarna+yogurt
oluyorr ben genelde ana yemek+salata veya yogurt alıyorum bizde tatlı nadir çıkıyor
meyve hiç yok sen yanında ek götürsen bişşiyler olmaz mı ?
doktorum vki im normal belki ama diyetisyende yağ oranım %27 lerde çıktı, buda yüksek bi rakam (maksimum %28 olmalı bende üst sınıra yakın çıkıyorum) yani kemik ve kastan çok hala yağ kitlesiyimbegümcüm.kedine moral olması açısından bi hafta yanında götür.
bak ben tavuk köfte yaptım çok pratik 2 haftada toplam nerdeyse 2 kilo gitti.bende büyük başarı aslında.
sen cidden niye üzülüyorsun ki.korumak bile senin için çok güzel şuan.vucut kitle indeksin normaldir sanırım.
Vay vay yukarda regl bombacıları görüyorum şimdi benim olalala mı bozdunuz sizin kadar veremdiysem vay halime
Delicim sen öğlenleri düzelt gerisi gelir zaten çünkü onyediğimiz hazır şeylerin bi porsiyonu en az 600-700 kalori oluyo oda diyete engel oluyo hadi bu ara mola verdin sayalım uzun diyet süresinde oluyo böyle boşlamalar haftaya bomba gibi döneceksin inşallah
kelebekolacam doktorcum sen geçen hafta baya iyi vermiştin bu hafta ikisini topla ortalamasına bak ettimi sana haftalık 700-800 gr . geçen hafta 1400 müydü verdiğin tam hatırlamıyorum ama 2 hafta üst üste 900 gr versen sevinirmiydiiiin üzülürmüydün
yanımda sadece ev yoğurdumu getiriyorum,bide meyva, ben çok çabuk acıkıyorum meyvada dahada açlığımı hissettiriyo gibi hissediyorum,artık ondanda soğudum
ben çorbayı çok seviyorum mesela ben olsam çorba+köfte+ayran yerdim buda fazla kaçıyo işte ama öteki türlüde midem doymuyo boş geliyo o açlık hisside sürekli yediriyo
canım sebep bu galiba ama ihtiyacım vardı gerçekten işime yaradı inşallah hep beraber başaracağız.cnm sneinle benim kilomuzda aynı hedefimizde aynı
birklte ulaşıcaz inşallah
anti depresan demişisnde o ciddi kilo yapıyor ve bende dogum kontrol hapı kullanınca öyle oluyorum
Kız tabi yaaa. Amann otu sapı dert edioz. Kurban olsun kilolar bize . Se n in yeRindé olmak isteeyen insanlari bi düşün. . Valla bak. Aman şu an sağlıklıyiz mesela . Geçen haftalr da disim agriodu da bişey yiyemezken anladım ki takılacak şey değil ya.
Bu hafta ekmek kes tatlı kes günlük de wc çıkmaya çalış biraz da spor.
Altın kurallar bana göre yukarıda
birde begüm snein kilon gayet normaldi sanki öyle hatırlıyorum
boyumdan 1 kilo fazlam var işte,ne kadar normalsem o kadar işte
bizdede genelde mercimek çıkıyo,çok seviyorum ama yaaabegüm çorbayı perşembe günü bird emercimek çorbası diye yemedim yoksa bende yiyorum cnm seviyorum
birde ben eskiden iki tabak yemek yiyordum doymyordum migde küçüldü sanırım artık
meyve desen az az yiyorum haftada 3 gün yiyorumm birde hergün meyve yok bende
Günaydın :) sınava gireceğim 10 dk sonra hemen bildirim yapayımAusencia
İzinden önce 79,2
Bu hafta 77,3
Fark 1,9
Yüzde %2,39
İzin dönüşü 3e bölünen yüzde %0,79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?