Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo doktor hanım mesleki vasıflarınızla beni tehdit mi ediyorsunuz :) yağlarımı uyutacağım doktorum
Bu sabah metroda aklıma geldin. Tam san uygun bir uşak gördüm, 1.95 kesin vardı Ah Mimum vah Mimum burada olacaktı dedim

begum75
İki çıtır karşılıklı birbirlerine teselli veriyorlar

Bu sabah metroda aklıma geldin. Tam san uygun bir uşak gördüm, 1.95 kesin vardı Ah Mimum vah Mimum burada olacaktı dedim

Hahahah canım benim yaaa tebriğin için teşekkür ederim :) benim erkek arkadaşım da 1.85 boyu boyuma ama kilosu kiloma değil o gayet fit benim çooook yolum var :)

Geçen hafta:72.3
Bu hafta : 70.7
Giden :1.700

Gelsin ponponlarrr
Haftaya 6 lardayim inşallah
Emeğinin karşılığını alıyorum bende artik , iyiki sayenizde yilmadim

Ben geldimmm

Günaydınnn takımımmm

Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78
Giden:1.8

Yüzde: %2.25
Vay vay yukarda regl bombacıları görüyorum şimdi benim olalala mı bozdunuz sizin kadar veremdiysem vay halime
Kuzumm haftaya inşallahhh bu hafta sağlıklı beslenmedim az da olsa ekmeklerim vardı.Bu hafta sıfır ekmek bugündne başladım ve protein ağırlıklı beslendim
Delicim sen öğlenleri düzelt gerisi gelir zaten çünkü onyediğimiz hazır şeylerin bi porsiyonu en az 600-700 kalori oluyo oda diyete engel oluyo hadi bu ara mola verdin sayalım uzun diyet süresinde oluyo böyle boşlamalar haftaya bomba gibi döneceksin inşallah

kelebekolacam doktorcum sen geçen hafta baya iyi vermiştin bu hafta ikisini topla ortalamasına bak ettimi sana haftalık 700-800 gr . geçen hafta 1400 müydü verdiğin tam hatırlamıyorum ama 2 hafta üst üste 900 gr versen sevinirmiydiiiin üzülürmüydün

yanımda sadece ev yoğurdumu getiriyorum,bide meyva, ben çok çabuk acıkıyorum meyvada dahada açlığımı hissettiriyo gibi hissediyorum,artık ondanda soğudum
ben çorbayı çok seviyorum mesela ben olsam çorba+köfte+ayran yerdim buda fazla kaçıyo işte ama öteki türlüde midem doymuyo boş geliyo o açlık hisside sürekli yediriyo

doktorum vki im normal belki ama diyetisyende yağ oranım %27 lerde çıktı, buda yüksek bi rakam (maksimum %28 olmalı bende üst sınıra yakın çıkıyorum) yani kemik ve kastan çok hala yağ kitlesiyim

neden üzülüyorum bide biliyomusun, eylül ayından beri yediklerimi hep ölçülü yemeye gayret ediyorum,makarna pilavın tadını unuttum,yediğim yemeği ağız tadımla doyasıya yemedim üstüne yapabildiğim ölçüde ama az ama çok spor yapıyorum akşam 7 den sonra ağzıma lokma sürmüyorum
ben kendimi bu kadar sıkınca bu kilo gitmiyo üstüne üslük yerimde sayıyorumya ona üzülüyorum işte ben ömür boyu bu şekildemi beslencem

Aaaa spor kaptanımmm senden de güzel bir 1+ bekliyoruz bu hafta

begüm çorbayı perşembe günü bird emercimek çorbası diye yemedim yoksa bende yiyorum cnm seviyorum
birde ben eskiden iki tabak yemek yiyordum doymyordum migde küçüldü sanırım artık

meyve desen az az yiyorum haftada 3 gün yiyorumm birde hergün meyve yok bende

evet
cnm sneinle benim kilomuzda aynı hedefimizde aynı
birklte ulaşıcaz inşallah
anti depresan demişisnde o ciddi kilo yapıyor ve bende dogum kontrol hapı kullanınca öyle oluyorum
canım sebep bu galiba ama ihtiyacım vardı gerçekten işime yaradı inşallah hep beraber başaracağız.

kesinlikle çok çok şükür halimize,rabbim dert verip derman aratmasın
canım ekmeği günde maksimum 1-2 dilim yiyiyorum, çoğu gün sadece sabah 1 dilim,diğeride öğlen oda her zaman değil,genelde sebze yemeği olduğunda,akşam ağzıma sürmem
tatlı uzun zamandır yapmadım, bi kekim eksik olmaz evden,oda her yaptığımdan yersem 1 dilim ancak, oda sabahları, akşam çay bile yapmıyorum çayın yanında yeriz diye
wc ye hergün düzenli çıkarım çok şükür onda bi sıkıntım yok
sporuda haftada 3 gün ancak yapabiliyorum, çok zorlayarak,zor vakit ayırarak
ama pes etmedim yaza kadar hala vakit var o zaman umut ta var

bizdede genelde mercimek çıkıyo,çok seviyorum ama yaaa
çorba içersem ekmek yemiyorum ama (bunu öğrendim)
ben en iyisi menü paylaşmaya devam edeyim böyle olmayacak bana azcık haydar lazım sanırım

Günaydın :) sınava gireceğim 10 dk sonra hemen bildirim yapayım Ausencia

İzinden önce 79,2
Bu hafta 77,3
Fark 1,9
Yüzde %2,39
İzin dönüşü 3e bölünen yüzde %0,79

Wayyy Saadet ben mi sana uğur getirdim şekerim
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…