Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy begüm cidden kendini boşa üzüyorsun keşke benimde öyle olsaa
siz böyle diyince kendimi kötü hissediyorum
benim derdim sadece kilom değil inan
yaptığım,çabaladığım uğraştığım gayretime,irademe karşılık görememem
inan akşamları midem kazınarak uyuyorum, 7 den sonra bazen 6,30 dan sonra azğıma lokma sürmüyorum

yok canım yaa ne çıtırı önemli olan sadece tartı değil aynadaki görüntüde önemli
Bence sen bide başka Diyetisyene git yağsız ağırlığın kaçmış 30 kilo mu bence tek ihtiyacın olan şey düzenli spor plates yediklerini değiştirmeden spora ağırlık verirsen yağlarını kasa döndürebilirsin plates dersleri veren bi yer bulsan mecbur kalıp gitsen ama hoca eşliğinde belediyelerin bile var 70-80 liraya bence senin şu anda kas yapman gerekiyor kaslar yağlarını eritir kardiyo değil plates mesela yada evde jullian a başla o çok iyi kas için

boyumdan 1 kilo fazlam var işte,ne kadar normalsem o kadar işte
yani benim 64 kilo olmam gibi bir şey. Tabi kendi adıma bu kulağa muazzam geliyor ama seni de anlıyorum. Sana 54 falan muhteşem olur. O zaman buradaki DIVAlarla senin sorununa bir çözüm bulunabilir. Yani ne değişirse kilo verebilirsin vs.. Ben kendimi henüz tam çözebilmiş değilim malesef. Bundan 6 ay önce sınırsız çikolata, kek, pasta vs yerken şimdi kısmama, ve eskiyle hiç kıyaslanamyacak kadar çok su içmeme ve haftada en az üç kere 1 saat yürümeme rağmen kolay kolay kilo veremiyorum maleef

yazammı senide spor listesine heee ne dersin? Evde jullian michelle başlarsın listeylede düzenli yaparsın

jillan süper ama ben bi türlü başlayamadım işte
evde eliptik yapıyorum haftada 3 gün 45 dakika kadar,bazen 30 dakika yapıp peşine plates hareketleri yapıyorum ama yetmiyo demek ki
şu jillanı yapsam iyi olacak

Canım sen metana gelen akan bütün muslukları kesmişsin ee evdede Sular kesilince napıyoruz 500 mlle bile abdest alıyoruz demi sendede aynı hesap vücut hala sular kesik modunda bence sana düzenli liste haftada 5 gün spor olsa bence daha iyi gider kiloların bi hafta bi düzenli denesen ya diyetisyen listesi mesela doktorcumun bence işe yarar

işte aynen bende öyleyim, diyete başlamadan senin gibi neler neler yerdim,1 kilo kestane yer daha yokmu diye bakardım,tatlılar çeşit çeşit yapardım
hepsini bıcak gibi kestim, ekmeği, makarna, pilavı azalttım, günde 1 saat yürüyüş yaptım sonuç ilk 1 ay sıfır kilo kaybıydı
daha sonrada ayda maksimum 1,5 kilo olcak halde verdim kilolarımı ancak buraya kadar inebildim işte

zorlamadan olmayacak
yaz canım benide jillan yapayım onu yapamadığımda 45 dakika eliptik yaparım olurmu?
olur canım olmazmı ballı kaymaklı olur hatta ilerde alışınca ben eminim hem eliptik hem jullian yapacaksın çünkü spor yaptıkça yapılıyor

Eh bende birini daha spora kazandırmanın Sevinciyle artık gidem de tartılam

SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma

ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

Betulina cnm zar zorr buldum favorilere ekledim sizde ekleyinde kaybetmeyelim

akşam halim olmuyo canım yoksa çok isterim fazla fazla spor yapmayı
işten gel yemek,bulaşık ıvır zıvır işler 8-8,30 dan önce oturamıyorum,spora başlamam 9,bitişi 10-10,30,sonrada zaten petilim çıkıyo yatıyorum,evdekiler dalga geçiyo tavuk gibi erken yatıyosun diye
bide sağolsun burda arkadaşlar çok,ne gelenim biter, nede biz evde otururuz, evde kaldığım zaman iş mi yapıcam spor mu o yüzden herşeye yetişemiyorum diye arada psikolojim bozulmuyo değil yani
ama bi şekilde ayarlamaya çalışıcam ve sporumu yapıcam

Güzeller kaptan çaptan düşüp yavaşlamadı ha , tüm bildirimleri tekrar hesaplaya hesaplaya geldim ve notlarımı ala ala

Şimdi gelelim bildirimlereee

Nare83 tatlım sabah ilk tebrik faslını sende yaptım ama yineliyorum , harikasın Artık burdan dönüş yok . Kotardın sen bu işi

mimu88 fıstığım sana da tebriklerrr ! Geçen haftanın sendeki ve bendeki izini silecek bir eksi olmuş

@Dersaadet_ sınavında başarılar canım , al bir de kalp moral olsun :) izin dönemini sıkı tuttuğun için de teşekkürler

Betulina fikir istemişşş ne fikir versem ki acaba ?
Hafta içi betül menülerini mi masaya yatırsam ???
Her Pzt , 200 300 razıyım diye kendini kısıtlayıp , büyük hedefler koyamaması mı masaya yatırsam ?
Bu hafta senden ortalığı sallayacak bir giriş bekliyorum .
Bir kere de şöyle de yahu ; yeteeeeer sıkıldım gr. gr. vermekten ! bende büyük oynuyorum .

De hadi bekliyorum ....

kelebekolacam doktorum , ahu güzel tespit yapmış senin için . Ortlamada 900 gr gayet iyi . Bu hafta regl izleri de var .
Ha haftaya mimu88 cuğumu frenleme çalışmalarını okudum hayır mimu bu hafta geçen haftanın bende yaşattığı derin hüznü kapattı ancak , bu haftasından haftaya kredi notu yok haftaya yine -1 bekliyorum ondan ... yoksa bir al bir ver ... ııı ıhhh .

Sen de tabii şekerim , bu 400 kaptanı keser mi ? kesmeeeez

DelyDoly ben baştan bunu koyayım . Bu hafta senden artı bile bekliyordum .
Lavaşlar , dürümler , onlar bunlar öğlen .... akşam kıtlık.
Böyle olacağı belliydi .
Daha fenası , her menünde sana bunu söylediğimiz halde ertesi gün aynı menüyü yazdın
Bu hafta kaçarın yok dely .
Gerekirse her öğün vakti telden tacize başlayacağımm iki haftanın acısını bu hafta çıkart , ve sonra haftada 500 den fazla hedefle . Senin kilon buna müsait .

begum75 tatlım +200 kötü olmuş . Ama sen menü de yazmıyorsun ki .. Belki paylaşsan bizlerde yorum yaparız , bir şeyleri değiştirirsin .
Kilo bildirimi yapmaya devam et bence . Menü yazmayı da ekle .
Bilmeyen yeni gelen arkadaşlar içinde belirteyim , begüm gibi bazı arkadaşlarımız takım listesinde değilller ama takımdalar :)
O yüzden liste sorumluluğunda değiller .

vorones senden yine vermişsin . Ama bu 300 500 gr. bir gelip bir gittiği sonra yine geldiği için pek bir değeri kalmadı vermenin . Uuzn zamandır 65 demedin mesela ???

pamukskr 70.6 .... Dediğim gibi başlandın ve artık nasıl oldu neden oldu kısmını geçtik .
Şimdi ilk hedef 6 lı kilolar ...
Tekrar hoş geldin .
Benzer yanlarımız çok .
1.63 boy bende de . 1 erkek çocuk 7 yaşında :)

geçen hafta :75.00

bu hafta : 75.00 ( Sabit ((

Yüzde : %0

aslında seviniyorum deli mi bu hatun demeyin çünkü geçtiğimiz hafta 0 spor ve kaçamaklarım vardı tüm derdim artı çıkmamaktı çook şükür ki çıkmadım... ne yaptıysam o kadar artıyı 4 günde vermeye çalıştım başardımda.. iyi bir sonuç değil biliyorum ama haftaya gümbür gümbür geliyorum ....sporuda ekliyorum...

liste yazmadan olmuyor,gerçekleri göremiyorum belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…