günaydın tatlı cadı,prenses hazretleri kahvaltını yatagına getireyimmiGünaydın fitlerrr vee adaylariii
Zor canım çalışanın işi daha zor bi plan yap ozaman ona göre kendini ayarla bi hafta alır alışman enfazla bide Perşembe spor yapmıyoruz Birgün de haftasonu izni var kullanmak isteyenlereakşam halim olmuyo canım yoksa çok isterim fazla fazla spor yapmayı
işten gel yemek,bulaşık ıvır zıvır işler 8-8,30 dan önce oturamıyorum,spora başlamam 9,bitişi 10-10,30,sonrada zaten petilim çıkıyo yatıyorum,evdekiler dalga geçiyo tavuk gibi erken yatıyosun diye
bide sağolsun burda arkadaşlar çok,ne gelenim biter, nede biz evde otururuz, evde kaldığım zaman iş mi yapıcam spor mu o yüzden herşeye yetişemiyorum diye arada psikolojim bozulmuyo değil yani
ama bi şekilde ayarlamaya çalışıcam ve sporumu yapıcam
ay ben manyakım,hastaları bırakıpkarlara bata çıka masum tatlı aramaya gittim.tatlınınmasumu olmaz dediler senin kaptan toplattı dediler elim boş döndüm sade çayımla ağlaşıyoruz
kaptaniçem ben bu ara düzen sağlayamadım.canım sürekli tatlı istedi yediklerimde karbon yağ olmayınca halsizlik mutsuzluk yaptı.
daha uygun bi beslenme tarzı ve hazırlık yapmam lazım.
kaptan incirciyide rehin almış .açmamış adam dükkanı. burda bi küçük yerde satılıyordu olmadı ondan alırım diyordum.markettekiler tuhaf oluyor.ordaki doğaldı.Zor canım çalışanın işi daha zor bi plan yap ozaman ona göre kendini ayarla bi hafta alır alışman enfazla bide Perşembe spor yapmıyoruz Birgün de haftasonu izni var kullanmak isteyenlere
kız incir Kesmiyo mu 1 taneyi uzun uzun yesen
geçen hafta 87.800
bu hafta 88.600
fark 800 artı
ama yağdan 1200 yakmışım ödemim 1400 ondan tartıya yansımadı
Ausencia kaptanım diyetisyen iyi gidiyorsun dedi ama malum döneme girme k üzereyim ondan yoksa dikkat ettim abla
geçen hafta :75.00
bu hafta : 75.00 ( Sabit((
Yüzde : %0
aslında seviniyorum deli mi bu hatun demeyin çünkü geçtiğimiz hafta 0 spor ve kaçamaklarım vardı tüm derdim artı çıkmamaktı çook şükür ki çıkmadım... ne yaptıysam o kadar artıyı 4 günde vermeye çalıştım başardımda.. iyi bir sonuç değil biliyorum ama haftaya gümbür gümbür geliyorum ....sporuda ekliyorum...
liste yazmadan olmuyor,gerçekleri göremiyorum belkide
ay ben manyakım,hastaları bırakıpkarlara bata çıka masum tatlı aramaya gittim.tatlınınmasumu olmaz dediler senin kaptan toplattı dediler elim boş döndüm sade çayımla ağlaşıyoruz
günaydın tatlı cadı,prenses hazretleri kahvaltını yatagına getireyimmi
kaptan usulu almak lazımda benim sabah vaktim olmuyor ne kadar erken kalkarsam okadar cok bişeyler çıkıyor.bak auscum ne güzel veriyor vucudun şekeri sabah kahve eşliğinde ohh mis.doktorum o halsizlik mutsuzluk bendede oluyo, k.hidratlı bişeyler çekiyo canım,belkide az k.hidrat alıyorum ondan mıki
kaptan usulü derken nasıl oluyo yani???kaptan usulu almak lazımda benim sabah vaktim olmuyor ne kadar erken kalkarsam okadar cok bişeyler çıkıyor.bak auscum ne güzel veriyor vucudun şekeri sabah kahve eşliğinde ohh mis.
Güzeller kaptan çaptan düşüp yavaşlamadı ha , tüm bildirimleri tekrar hesaplaya hesaplaya geldim ve notlarımı ala ala
Şimdi gelelim bildirimlereee
Nare83 tatlım sabah ilk tebrik faslını sende yaptım ama yineliyorum , harikasın Artık burdan dönüş yok . Kotardın sen bu işi
mimu88 fıstığım sana da tebriklerrr ! Geçen haftanın sendeki ve bendeki izini silecek bir eksi olmuş
@Dersaadet_ sınavında başarılar canım , al bir de kalp moral olsun :)izin dönemini sıkı tuttuğun için de teşekkürler
@Betulina fikir istemişşşne fikir versem ki acaba ?
Hafta içi betül menülerini mi masaya yatırsam ???
Her Pzt , 200 300 razıyım diye kendini kısıtlayıp , büyük hedefler koyamaması mı masaya yatırsam ?
Bu hafta senden ortalığı sallayacak bir giriş bekliyorum .
Bir kere de şöyle de yahu ; yeteeeeer sıkıldım gr. gr. vermekten ! bende büyük oynuyorum .
De hadi bekliyorum ....
kelebekolacam doktorum , ahu güzel tespit yapmış senin için . Ortlamada 900 gr gayet iyi . Bu hafta regl izleri de var .
Ha haftayamimu88 cuğumu frenleme çalışmalarını okudum hayır mimu bu hafta geçen haftanın bende yaşattığı derin hüznü kapattı ancak , bu haftasından haftaya kredi notu yok haftaya yine -1 bekliyorum ondan ... yoksa bir al bir ver ... ııı ıhhh .
Sen de tabii şekerim , bu 400 kaptanı keser mi ? kesmeeeez
DelyDoly ben baştan bunu koyayım . Bu hafta senden artı bile bekliyordum .
Lavaşlar , dürümler , onlar bunlar öğlen .... akşam kıtlık.
Böyle olacağı belliydi .
Daha fenası , her menünde sana bunu söylediğimiz halde ertesi gün aynı menüyü yazdın
Bu hafta kaçarın yok dely .
Gerekirse her öğün vakti telden tacize başlayacağımmiki haftanın acısını bu hafta çıkart , ve sonra haftada 500 den fazla hedefle . Senin kilon buna müsait .
begum75 tatlım +200 kötü olmuş . Ama sen menü de yazmıyorsun ki .. Belki paylaşsan bizlerde yorum yaparız , bir şeyleri değiştirirsin .
Kilo bildirimi yapmaya devam et bence . Menü yazmayı da ekle .
Bilmeyen yeni gelen arkadaşlar içinde belirteyim , begüm gibi bazı arkadaşlarımız takım listesinde değilller ama takımdalar :)
O yüzden liste sorumluluğunda değiller .
@vorones senden yine vermişsin . Ama bu 300 500 gr. bir gelip bir gittiği sonra yine geldiği için pek bir değeri kalmadı vermenin . Uuzn zamandır 65 demedin mesela ???
@pamukskr 70.6 .... Dediğim gibi başlandın ve artık nasıl oldu neden oldu kısmını geçtik .
Şimdi ilk hedef 6 lı kilolar ...
Tekrar hoş geldin .
Benzer yanlarımız çok .
1.63 boy bende de . 1 erkek çocuk 7 yaşında :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
Vayyy süpersin cnm tebrikler çok sevindim bu rakama ben yaGeçen hafta:72.3
Bu hafta : 70.7
Giden :1.700
Gelsin ponponlarrr
Haftaya 6 lardayim inşallah
Emeğinin karşılığını alıyorum bende artik , iyiki sayenizde yilmadim
yok kahvenin yanında kuru olmadı sulu meyve yiyor.kaptan usulü derken nasıl oluyo yani???
sabah şekerli kahve mi içiyo ama sabah alsam o beni akşama kadar tutmaz ki
Vayyy süpersin cnm tebrikler çok sevindim bu rakama ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?