Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zor canım çalışanın işi daha zor bi plan yap ozaman ona göre kendini ayarla bi hafta alır alışman enfazla bide Perşembe spor yapmıyoruz Birgün de haftasonu izni var kullanmak isteyenlere
ay ben manyakım,hastaları bırakıpkarlara bata çıka masum tatlı aramaya gittim.tatlınınmasumu olmaz dediler senin kaptan toplattı dediler elim boş döndüm sade çayımla ağlaşıyoruz
kız incir Kesmiyo mu 1 taneyi uzun uzun yesen

kaptaniçem ben bu ara düzen sağlayamadım.canım sürekli tatlı istedi yediklerimde karbon yağ olmayınca halsizlik mutsuzluk yaptı.
daha uygun bi beslenme tarzı ve hazırlık yapmam lazım.

doktorum o halsizlik mutsuzluk bendede oluyo, k.hidratlı bişeyler çekiyo canım,belkide az k.hidrat alıyorum ondan mıki

kaptan incirciyide rehin almış .açmamış adam dükkanı. burda bi küçük yerde satılıyordu olmadı ondan alırım diyordum.markettekiler tuhaf oluyor.ordaki doğaldı.

geçen hafta 87.800
bu hafta 88.600
fark 800 artı
ama yağdan 1200 yakmışım ödemim 1400 ondan tartıya yansımadı

Ausencia kaptanım diyetisyen iyi gidiyorsun dedi ama malum döneme girme k üzereyim ondan yoksa dikkat ettim abla

Buna diyecek bir sözüm yok tubacım .
Menülerin güzeldi.
Amaa...
Ödemin baş sebeplerinden biri de uykusuzluk ve stres .
Sen bu hafta uykusuzluğu çok yaşadın .
Listelerin kadar , uykununda bir şekilde düzene girmesi şart.
Ve şunu da ekliyorum ki ;
Sen haftaya 0 1.4 ödemi atmış olmalısın + doğal listene göre de kilo vermiş olmalısın .
Yani o 1.2 yağ , haftaya tartını ekstra olarak yansımalı ... en az 2 kilo .
Bu bir mucize değil.
Sadece matematik canım .

Bu sabitin de nedeni belli .
Açıkcası son 2-3 gün toparlanmaya bir 300 400 umuyordum .
Gelmediğine göre işi sıkı tutacaksın adacım .
Sen zaten ilk günler demiştim öyle haftada 1 kilo 1,5 kilo veremiyorum diye .
Eee gram gram giden kilolara , bir gün kaçamak olunca hoop kaçınılmaz son sabit .
Bu hafta 0 kaçamak , düzenli spor .
Lütfen.

liste yazmadan olmuyor,gerçekleri göremiyorum belkide

Kesinlikle .
En azından bizimde fikirlerimiz olur , bunu ekle bunu çıkar deriz .

ay ben manyakım,hastaları bırakıpkarlara bata çıka masum tatlı aramaya gittim.tatlınınmasumu olmaz dediler senin kaptan toplattı dediler elim boş döndüm sade çayımla ağlaşıyoruz

Hepsini toplattım , hepsiniiii .

Senelerdir yedik , yeter dedim . En masum tatlı at iki kuru incir , kayısı . 1 kare bitter .

günaydın tatlı cadı,prenses hazretleri kahvaltını yatagına getireyimmi

Ya sherry sende de bende ki izlenimde değil mi ? Kontes sherry hayalim :)

doktorum o halsizlik mutsuzluk bendede oluyo, k.hidratlı bişeyler çekiyo canım,belkide az k.hidrat alıyorum ondan mıki
kaptan usulu almak lazımda benim sabah vaktim olmuyor ne kadar erken kalkarsam okadar cok bişeyler çıkıyor.bak auscum ne güzel veriyor vucudun şekeri sabah kahve eşliğinde ohh mis.

kaptan usulu almak lazımda benim sabah vaktim olmuyor ne kadar erken kalkarsam okadar cok bişeyler çıkıyor.bak auscum ne güzel veriyor vucudun şekeri sabah kahve eşliğinde ohh mis.
kaptan usulü derken nasıl oluyo yani???
sabah şekerli kahve mi içiyo ama sabah alsam o beni akşama kadar tutmaz ki

kaptanımm çok haklısınn valla aslında sabah ilk tartıldığım da 77.9 çıktım ama sonra hemen 78 oldu bende 78 diim dedim :)

kaptan usulü derken nasıl oluyo yani???
sabah şekerli kahve mi içiyo ama sabah alsam o beni akşama kadar tutmaz ki
yok kahvenin yanında kuru olmadı sulu meyve yiyor.,yapabilsem benim nefsimi köreltirde.ben bi yumurtayı ağzıma zor atıyorum.

Güzeller bunu asla demogoji için yazmıyorum . Ama yazacağım içimde kalmasın .
Dişim malum .
Gece şişti iyice .
Sabah çekim yapan dr a göstereyim , ilaç yazar diye hastaneye çıktım Yusufu bırakınca randevusuz.
Neyse baktı , şiş çok . Kalan parçada şişirmiş olabilir , o gün çok zorladığımız için de olmuş olabilir dedi.
Ama diğer dr. dan sıra almam gerekmiş ilaç için . Acile bugün başka dr bakıyormuş.
Gittim ooooo ana baba günü . Epey bekleyeceğim .
Aklım burda .
Beklesem öğleden sonra geleceğim belki ..
Dedim dön aus .
Bir bak kızlara ... sonra öğleden sonra gidersin .

Burada bana verilen bir madalya yok . Sadece fazlaca önemsiyorum .

Lütfen sizden ricam ... bana kaçamaklarla , öğün atlamalarla , dayanamadım yedimlerle gelmeyin .
Öyle gelmeyin yine kilo veremeyin .
Ama o kaçamaklar , söz telafi edeceğimler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…