Günaydınnnnn Günaydınnn
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 64.9 şu arkamdaki asalete bi bakın
Fark 1.5
Yüzde 2.26
Öyle mutluyumki analtamamşimdide gidip diğer arkadaşların mutlulukların ortak olayım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
kaptan usulü derken nasıl oluyo yani???
sabah şekerli kahve mi içiyo ama sabah alsam o beni akşama kadar tutmaz ki
kaptanımm çok haklısınn valla aslında sabah ilk tartıldığım da 77.9 çıktım ama sonra hemen 78 oldu bende 78 diim dedim :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
Güzeller bunu asla demogoji için yazmıyorum . Ama yazacağım içimde kalmasın .
Dişim malum .
Gece şişti iyice .
Sabah çekim yapan dr a göstereyim , ilaç yazar diye hastaneye çıktım Yusufu bırakınca randevusuz.
Neyse baktı , şiş çok . Kalan parçada şişirmiş olabilir , o gün çok zorladığımız için de olmuş olabilir dedi.
Ama diğer dr. dan sıra almam gerekmiş ilaç için . Acile bugün başka dr bakıyormuş.
Gittim ooooo ana baba günü . Epey bekleyeceğim .
Aklım burda .
Beklesem öğleden sonra geleceğim belki ..
Dedim dön aus .
Bir bak kızlara ... sonra öğleden sonra gidersin .
Burada bana verilen bir madalya yok . Sadece fazlaca önemsiyorum .
Lütfen sizden ricam ... bana kaçamaklarla , öğün atlamalarla , dayanamadım yedimlerle gelmeyin .
Öyle gelmeyin yine kilo veremeyin .
Ama o kaçamaklar , söz telafi edeceğimler ...
Tebrikler ceylan gözlü ahum
Aynen devam . Bu hafta yine çok istikrarlıydın . Tabii bunda sporun etksi çooooooooooooook .
Bence spor için herkes peşine takılmalı .
Aferin kız sana , valla çok seviyorum o azmini . Kafana koydun , önünde engel yok . Gel öpücem
Yok canım sade kahve , ya yaş ya kuru meyve .
1 saat sonra da kahvaltı.
Hep böyle gittim ben her gün .
Olsun o 100 gr . ı haftaya saklayalım . 1.1 olsun
Günaydınnnnn Günaydınnn
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 64.9 şu arkamdaki asalete bi bakın
Fark 1.5
Yüzde 2.26
Öyle mutluyumki analtamamşimdide gidip diğer arkadaşların mutlulukların ortak olayım
haftaya 76 yı ucundan göreyim tüm takıma benden uyutmalı inciiiiir
Bu bile bişey sonucta az cok vermissin canım haftaya tabikide daha çok gidicek tebriklerGünaydın canlarim hayirli musmutlu sabahlariniz olsun.Valla 300 grama bile sevindim bugün ama haftaya söz daha iyi olacagim.Kilom 88.7 gram haftalik sporum 330 dakikadir.
Geçen hafta: 89.0
Bu hafta : 88.7
Giden : 0.300
Yüzde :0.34
Ben bu hafta 500. etap şanına yakışır 1. olsak ... ekmek kadayafı bile ısmarlıyorum valla . Sözüm sözdü
tebrikkk ederimmm ahummm idare eder miii bence çok iyi düzenli sporun etkisi işte.
kaptanımm sen çok emek veriyorsun ve bunu hissettiriyorsun herkesi tek tek düşünüyorsun bundan eminim. bu yüzden başarın var ve bu yüzden biz de kopmadan burdayızzz. sen olunca renkleniyor ortam :)
kaptanımmm ben hedefime bu kadar varken o + ları zor toparlamışken yermiyim o ekmek kadayıfınıı yememmmm ama benim hakkımı doktorumkelebekolacam yiyebilir. yi canım doktorum yi
kız mimuuuuu.ben angaralıyım ona göre.bana yamuk olmaz.çizerim.kaptanımmm ben hedefime bu kadar varken o + ları zor toparlamışken yermiyim o ekmek kadayıfınıı yememmmm ama benim hakkımı doktorumkelebekolacam yiyebilir. yi canım doktorum yi
ya ben takımla bir türlü bi senkronizasyon sağlayamıyorum.(inşallah dogru kelime kullandım)
herkes coştugu hafta vasatım millet vasatsa ben coşuyom.ha şimdi bu listede tırt ben çıkarım,haftaya al takımı sırtına oy ki ne oyyyy anam anammmmmmmmmm.
Ben bu hafta 500. etap şanına yakışır 1. olsak ... ekmek kadayafı bile ısmarlıyorum valla . Sözüm sözdü
ya asilik uyumsuzluk ruhumuzda var lesli ablam bile bigün çıkıp bana kızacak o sağa ben sola o yukarı ben aşağı.aynı hareketi yapıyoruz ama bir türlü senkronize olamıyoruz.O senkronizasyon (doğru kelime bence:) ) bi tutsa zaten ...
Gerçi bu şekilde de hiç dibi görmüyoruz , nice takımlar ortalamada eksilerde .
Biz de her daim itidal .
Ama şöyle hepten çoşsak bir kere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?