- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oy o senin ruhunda var buraya bile yansıyor.Ayyy bana prenses didiiii ..kelebekolacam
Ayy bana kontes dediiAusencia
Teşekkürler kizlar prenses de sizsiniz, kralice de konteste.
Beni tipi görseniz hele ki su halimde, olsa olsa si....d.k..li kontess ayy dersiniz.
Daha verdigim kilo az olunca kontesluk monteslik neyime
Kız birak o mendili al pompanlarıGünaydın ben Ponpon almayım hafta başındaki ile aynıyım hatta fazlası sanırım regl den
geçen hafta 77.3
bu hafta 76.9
fark 0.4
yüzde %0.52
oy o senin ruhunda var buraya bile yansıyor.
ruhumuzda var diye diye şarkıyı çağırdım
Ayyy bana prenses didiiii ..kelebekolacam
Beni tipi görseniz hele ki su halimde, olsa olsa si....d.k..li kontess ayy dersiniz.
aaaaa ben şerbetli tatlı sevmem profiterolll yesem olurmu
ya asilik uyumsuzluk ruhumuzda var lesli ablam bile bigün çıkıp bana kızacak o sağa ben sola o yukarı ben aşağı.aynı hareketi yapıyoruz ama bir türlü senkronize olamıyoruz.
Hoşgeldin cnm aramiza insallah hep birlikte vericez ve istediğimiz kilolara ulasicazADINIZ: pamukskr
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 70,6
HEDEF KİLONUZ: 58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aç gözlülük doymamak
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: mutluluk
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 10 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.
evli mutlu çocukluyum işte sorunlar yaşıyor bunalıyorum.
geçen yaz 7 ay kadar antidepresan kullandım aslında kiloyu geri alma nedenim bu
ilaç galiba çünkü umursamadım hep mutluydum ilacı bırakınca 2 ay oldu acı gerçeklerle yüzleştim.
Ausencia
Berbaer yapalım kuzu, birlikte sallayalım ortalığıkaptaniçem ben bu ara düzen sağlayamadım.canım sürekli tatlı istedi yediklerimde karbon yağ olmayınca halsizlik mutsuzluk yaptı.
daha uygun bi beslenme tarzı ve hazırlık yapmam lazım.
Süper süper superrrr çok sevindim buna tebrikler cnmBen geldimmm
Günaydınnn takımımmm
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78
Giden:1.8
Yüzde: %2.25
Tam yazacaktım dr'um yazmış.
Ruh şekerim ruh ... içten gelen bir şey.
Sen çamaşır sulu dizi ağırmış eşofmanda giysen kontes sin
Bir bomba gelmeli saydından ya da fatma dan ya da roxenden . Yoksa şerbetli şerbetsiz her türlü tatlı nanay bu hafta da
O benim yahu .
Hatta burcumun 1 numaralı özelliği .
Ve en sevdiğim karikatürü .
Eki Görüntüle 1938815 Eki Görüntüle 1938815
Görürsün canım görürsün kesin..eee yarışı kim kazanıyor 69.9 olunca o ne alemdeteşekür ederim cnm bende sevindimm valla haftaya 6 ları görürümm
bi aksilik olmaz ise
Oooodaaa neeee ne ettin klonum ben senin kilona nasıl klonlanacamGünaydınnnnn Günaydınnn
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 64.9 şu arkamdaki asalete bi bakın
Fark 1.5
Yüzde 2.26
Öyle mutluyumki analtamamşimdide gidip diğer arkadaşların mutlulukların ortak olayım
Yemezlerrr yemezlerr yanı yemeyizBen bu hafta 500. etap şanına yakışır 1. olsak ... ekmek kadayafı bile ısmarlıyorum valla . Sözüm sözdü
Aaaa o da ne demek sheryyim biz sadece geçici olarak çevrimdışıyız okadar yoksa her daim kontes her daim prenses bide zayıf olsak dünya durur bize bakmak için valla ben zatıflayacam diye günde bi arkadaşın aklı çıkıyo gibime geliyo hani bu tatlıyı yemeyenin aklı YOk diyen görecekler beniAyyy bana prenses didiiii ..kelebekolacam
Olsun millet çatlıyo bunlar her daim ilk 3 te diye bi sen bi diğeri bi öteki yuvarlanıp gidiyoruz hehehehheya ben takımla bir türlü bi senkronizasyon sağlayamıyorum.(inşallah dogru kelime kullandım)
herkes coştugu hafta vasatım millet vasatsa ben coşuyom.ha şimdi bu listede tırt ben çıkarım,haftaya al takımı sırtına oy ki ne oyyyy anam anammmmmmmmmm.
sabah sabah endorfinimi yükselttin gülmekten doktorcumya asilik uyumsuzluk ruhumuzda var lesli ablam bile bigün çıkıp bana kızacak o sağa ben sola o yukarı ben aşağı.aynı hareketi yapıyoruz ama bir türlü senkronize olamıyoruz.
Görürsün canım görürsün kesin..eee yarışı kim kazanıyor 69.9 olunca o ne alemde
Oooodaaa neeee ne ettin klonum ben senin kilona nasıl klonlanacam
Yemezlerrr yemezlerr yanı yemeyiz
Aaaa o da ne demek sheryyim biz sadece geçici olarak çevrimdışıyız okadar yoksa her daim kontes her daim prenses bide zayıf olsak dünya durur bize bakmak için valla ben zatıflayacam günde bi arkadaşın aklı çıkıyo gibime geliyo hani bu tatlıyı yemeyenin aklı YOk diyen görecekler benioh ohh Sefa'mız olsun
Olsun millet çatlıyo bunlar her daim ilk 3 te diye bi sen bi diğeri bi öteki yuvarlanıp gidiyoruz hehehehhe
sabah sabah endorfinimi yükselttin gülmekten doktorcum
Mezun olsam da kilo bildirimine devam ....58 e kadar yolu var
Geçen Hafta: 64.7
Bu Hafta : 64.1
Fark :0.6
%0.93
Fazla gitti ama haftaya 400 gr dan fazla hedeflemiyorum .
Süpersin Saydınım ablam bu kiloda bu gidiş süperMerhaba şekerler kilomu bildireyim her ne kadar lavaboya çıkmamış olsam da
Geçen Hafta: 63,7
Bu Hafta: 63,1
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0,94
Regle 2-3 gün falan var. Bakalım haftaya 1 kilo gideceğini ümid ediyorumAusencia kaptaniçem durumlar böyle
Heee iyi iyi süper ozamaniş yerindeki yarışı mı diyorsun ben tabikii
o dün bal kaymak simit yiyennn mutfak ekibine dahildiii
Tebrikler canımcim azda olsa gitmiş haftaya daha çok gider hiç merak etmeAusencia
Geçen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.4
Fark: -0.3
Tin tin tinnnn .. Canım sıkıldı benimde. Artık gerçekten birşeyler yapmam gerekiyor
İŞtyeeeeeeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuuAy çok mutlu oldum, ÇOOOOKKKKKKKKKKKK Tebrik ederim canım. Dur mesajı en üste alayım, olmaz böyle aşağıda
tebrik ederim
bi mendil de banaSeni takipteyim resmen Gerçi be sen kadar dikkat etsem haftada bir kilo giderdi AYYYYYYYYYYYY kendimi gaza getirmem lazım, böyle gıdım gıdım haftalarıma yazık. Kendimi gaza getirip seni geçesim var Olar mi ki
yulaf ezmeli
tebrik ederim canım, eksilmek güzel bir şey. Ama ben sen @kelebekolacam kilolarımız az değil daha çok eksilmemiz lazım. Bir şeyler yapmamız lazım artık.
Canım kilon buradaki bir çoğumuzun hayali bir kilo, elbette bu durumda haftada vereceğiniz klio ölçüsü düşüyor. İnşallah önümüzdeki haftalarda düzenli verirsin. 60 kilo ile dep oma, o zaman biz ne yapalım
evet abla şu an yine uykusuzum adetim yakın hepsi etken ama ne bileyim 100 grem yinde eksi görmek istiyordum umutluydumBuna diyecek bir sözüm yok tubacım .
Menülerin güzeldi.
Amaa...
Ödemin baş sebeplerinden biri de uykusuzluk ve stres .
Sen bu hafta uykusuzluğu çok yaşadın .
Listelerin kadar , uykununda bir şekilde düzene girmesi şart.
Ve şunu da ekliyorum ki ;
Sen haftaya 0 1.4 ödemi atmış olmalısın + doğal listene göre de kilo vermiş olmalısın .
Yani o 1.2 yağ , haftaya tartını ekstra olarak yansımalı ... en az 2 kilo .
Bu bir mucize değil.
Sadece matematik canım .
Bu sabitin de nedeni belli .
Açıkcası son 2-3 gün toparlanmaya bir 300 400 umuyordum .
Gelmediğine göre işi sıkı tutacaksın adacım .
Sen zaten ilk günler demiştim öyle haftada 1 kilo 1,5 kilo veremiyorum diye .
Eee gram gram giden kilolara , bir gün kaçamak olunca hoop kaçınılmaz son sabit .
Bu hafta 0 kaçamak , düzenli spor .
Lütfen.
Kesinlikle .
En azından bizimde fikirlerimiz olur , bunu ekle bunu çıkar deriz .
Hepsini toplattım , hepsiniiii .
Senelerdir yedik , yeter dedim . En masum tatlı at iki kuru incir , kayısı . 1 kare bitter .
Ya sherry sende de bende ki izlenimde değil mi ? Kontes sherry hayalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?