Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oy o senin ruhunda var buraya bile yansıyor.

Tam yazacaktım dr'um yazmış.
Ruh şekerim ruh ... içten gelen bir şey.
Sen çamaşır sulu dizi ağırmış eşofmanda giysen kontes sin

aaaaa ben şerbetli tatlı sevmem profiterolll yesem olurmu

Bir bomba gelmeli saydından ya da fatma dan ya da roxenden . Yoksa şerbetli şerbetsiz her türlü tatlı nanay bu hafta da

ya asilik uyumsuzluk ruhumuzda var lesli ablam bile bigün çıkıp bana kızacak o sağa ben sola o yukarı ben aşağı.aynı hareketi yapıyoruz ama bir türlü senkronize olamıyoruz.

O benim yahu .
Hatta burcumun 1 numaralı özelliği .
Ve en sevdiğim karikatürü .

Hoşgeldin cnm aramiza insallah hep birlikte vericez ve istediğimiz kilolara ulasicaz

kaptaniçem ben bu ara düzen sağlayamadım.canım sürekli tatlı istedi yediklerimde karbon yağ olmayınca halsizlik mutsuzluk yaptı.
daha uygun bi beslenme tarzı ve hazırlık yapmam lazım.
Berbaer yapalım kuzu, birlikte sallayalım ortalığı Normal bir diyet listesi var elimde 3 ana+ 2 ara menülü. kibrit çöpü Yağsız peynir, 5 zeytinli, öğlen et, akşam sebzeli vs. Senin uygulayacağın bir şey varsa sen de paylaş, bu hafta sen Mimu yu ben saadeti, anlarsın ya
Ausencia ok, duyan duymayan kalmasın gelecek cuma 77.5 olmayı hedefliyorum Allahım sen utandırma

bugün öglen menüsü kahvaltı
tereyagında yumurta
peynir
zeytin
çig sebze

bal-kaymak-simitler-ekmekler

patronlarada bamya-bulgur pilavı- yapılmış
çıkmadanda bamya yerim yogurt ile

napak beklerizzzz bizdeee

teşekür ederim cnm bende sevindimm valla haftaya 6 ları görürümm
bi aksilik olmaz ise
Görürsün canım görürsün kesin..eee yarışı kim kazanıyor 69.9 olunca o ne alemde
Günaydınnnnn Günaydınnn
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 64.9 şu arkamdaki asalete bi bakın
Fark 1.5
Yüzde 2.26
Öyle mutluyumki analtamam şimdide gidip diğer arkadaşların mutlulukların ortak olayım
Oooodaaa neeee ne ettin klonum ben senin kilona nasıl klonlanacam
Ben bu hafta 500. etap şanına yakışır 1. olsak ... ekmek kadayafı bile ısmarlıyorum valla . Sözüm sözdü
Yemezlerrr yemezlerr yanı yemeyiz
Aaaa o da ne demek sheryyim biz sadece geçici olarak çevrimdışıyız okadar yoksa her daim kontes her daim prenses bide zayıf olsak dünya durur bize bakmak için valla ben zatıflayacam diye günde bi arkadaşın aklı çıkıyo gibime geliyo hani bu tatlıyı yemeyenin aklı YOk diyen görecekler beni oh ohh Sefa'mız olsun
Olsun millet çatlıyo bunlar her daim ilk 3 te diye bi sen bi diğeri bi öteki yuvarlanıp gidiyoruz hehehehhe
ya asilik uyumsuzluk ruhumuzda var lesli ablam bile bigün çıkıp bana kızacak o sağa ben sola o yukarı ben aşağı.aynı hareketi yapıyoruz ama bir türlü senkronize olamıyoruz.
sabah sabah endorfinimi yükselttin gülmekten doktorcum

iş yerindeki yarışı mı diyorsun ben tabikii
o dün bal kaymak simit yiyennn mutfak ekibine dahildiii

Süpersin Saydınım ablam bu kiloda bu gidiş süper
iş yerindeki yarışı mı diyorsun ben tabikii
o dün bal kaymak simit yiyennn mutfak ekibine dahildiii
Heee iyi iyi süper ozaman

Tebrikler canımcim azda olsa gitmiş haftaya daha çok gider hiç merak etme karbonu keserek başla canım senin menüler de biraz fazla sanki

evet abla şu an yine uykusuzum adetim yakın hepsi etken ama ne bileyim 100 grem yinde eksi görmek istiyordum umutluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…