Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirim zamanı, benim meto beni şaşırtmıyor

GEÇEN HAFTA : 83,7
BU HAFTA : 83,1
GİDEN : 600 gr.
FARK : % 0,71 ( hesabım doğru mu kaptanım @Ausencia mia capitan

umarım listede faydam olur
Benim açımdan istikrar daha önemli yaa, regl öncesi dönemdeyim, çok ödem olmamasını içtiğim çaylara ya da kaçamaksız gitmeme bağlıyorum.
Bu arada daha önce regl öncesi artı çıkardım, reglden zannediyordum meğer regl öncesi saldım çayıra yapmamdanmış..
O artılar regl sonrası giderdi gerçi ama hiç gelmemesi daha iyiymiş, bilmiyordum ki ne bilem

Mezun olsam da kilo bildirimine devam ....58 e kadar yolu var

Geçen Hafta: 64.7
Bu Hafta : 64.1
Fark :0.6
%0.93

Fazla gitti ama haftaya 400 gr dan fazla hedeflemiyorum .
Allah ım kaptanın frenler tutmuyor bizede nasip et yarabbim ay durmak istiyorum ama duramıyorum her hafta eksideyim her hafta eksiiii aaaa demeyi Aminnn

Güzel güzel sheryim ladyim aynen devam haftaya regl olursan 1+ garanti

ben düşünme aşamasındayım betülcüm.tartı bana bi 75.5 gösterip kayboldu.haftanın fragmanı diyelim.gecen haftada 76.8 demişti 76.9 cıktı bu hafta 75.5 dedi belkim 75.6 çıkar.100gr sapmayla.

Tamam Kardeş tamam inşallah

Bu sen misin canım, tırstım vallahi
ay betül açken sen sen değilsin hesabı.ama derinlerdebi angaralıyım gözü garalıyım yokda değil.

kelebekolacam cnm bu kabak çorbasını yapınca kaç günde tüketmek laızm
2 günlük mü yapıcamm
içinde et suyu olmayınca bozulmuyor.ben pazar akşamı yapıyorum en sonu dün içtim bozulmamıştı.3gün kesinde sonrası kalırsa dökme iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…