Allah ım kaptanın frenler tutmuyor bizede nasip et yarabbim ay durmak istiyorum ama duramıyorum her hafta eksideyim her hafta eksiiii aaaa demeyi AminnnMezun olsam da kilo bildirimine devam ....58 e kadar yolu var
Geçen Hafta: 64.7
Bu Hafta : 64.1
Fark :0.6
%0.93
Fazla gitti ama haftaya 400 gr dan fazla hedeflemiyorum .
Güzel güzel sheryim ladyim aynen devam haftaya regl olursan 1+ garantiKilo bildirim zamanı, benim meto beni şaşırtmıyor
GEÇEN HAFTA : 83,7
BU HAFTA : 83,1
GİDEN : 600 gr.
FARK : % 0,71 ( hesabım doğru mu kaptanım @Ausencia mia capitan
umarım listede faydam olur
Benim açımdan istikrar daha önemli yaa, regl öncesi dönemdeyim, çok ödem olmamasını içtiğim çaylara ya da kaçamaksız gitmem bağlıyorum.
Bu arada daha önce regl öncesi artı çıkardım, reglden zannediyordum meğer regl öncesi saldım çayıra yapmamdanmış..
O artılar regl sonrası giderdi gerçi ama hiç gelmemesi daha iyiymiş, bilmiyordum ki ne bilem
ben düşünme aşamasındayım betülcüm.tartı bana bi 75.5 gösterip kayboldu.haftanın fragmanı diyelim.gecen haftada 76.8 demişti 76.9 cıktı bu hafta 75.5 dedi belkim 75.6 çıkar.100gr sapmayla.Berbaer yapalım kuzu, birlikte sallayalım ortalığıNormal bir diyet listesi var elimde 3 ana+ 2 ara menülü. kibrit çöpü Yağsız peynir, 5 zeytinli, öğlen et, akşam sebzeli vs. Senin uygulayacağın bir şey varsa sen de paylaş, bu hafta sen Mimu yu ben saadeti, anlarsın ya
Ausencia ok, duyan duymayan kalmasın gelecek cuma 77.5 olmayı hedefliyorum Allahım sen utandırma
Çok iyi cnm çok çok iyi tebriklerGünaydın :) sınava gireceğim 10 dk sonra hemen bildirim yapayımAusencia
İzinden önce 79,2
Bu hafta 77,3
Fark 1,9
Yüzde %2,39
İzin dönüşü 3e bölünen yüzde %0,79
sen ne yaptın canım, seni göremedim. Bir de Fatmanuru merak ediyorumkilo veren arkadaşları tbr ederim darısı haftaya bana
Allah ım kaptanın frenler tutmuyor bizede nasip et yarabbim ay durmak istiyorum ama duramıyorum her hafta eksideyim her hafta eksiiii aaaa demeyi Aminnn
şeker benim yağdan gitmiş ama ödemim olduğundan koskocaman 800 gram artısen ne yaptın canım, seni göremedim. Bir de Fatmanuru merak ediyorum
eksi 300 kuzumm yaa pekte iyii değil
olsun canım eksi eksidir tbreksi 300 kuzumm yaa pekte iyii değil
Sağolasın canımm sen üzme yağdann gitmişş sonuçta ödem atıcı detoxlardan yapolsun canım eksi eksidir tbr
evet 14 Şubata 32 gün kaldı, yani 4 hafta+ 5 günBi beş kilo verseydim şu 32 günde ne güzel olurdu
kız mimuuuuu.ben angaralıyım ona göre.bana yamuk olmaz.çizerim.
Güzeller bunu asla demogoji için yazmıyorum . Ama yazacağım içimde kalmasın .
Dişim malum .
Gece şişti iyice .
Sabah çekim yapan dr a göstereyim , ilaç yazar diye hastaneye çıktım Yusufu bırakınca randevusuz.
Neyse baktı , şiş çok . Kalan parçada şişirmiş olabilir , o gün çok zorladığımız için de olmuş olabilir dedi.
Ama diğer dr. dan sıra almam gerekmiş ilaç için . Acile bugün başka dr bakıyormuş.
Gittim ooooo ana baba günü . Epey bekleyeceğim .
Aklım burda .
Beklesem öğleden sonra geleceğim belki ..
Dedim dön aus .
Bir bak kızlara ... sonra öğleden sonra gidersin .
Burada bana verilen bir madalya yok . Sadece fazlaca önemsiyorum .
Lütfen sizden ricam ... bana kaçamaklarla , öğün atlamalarla , dayanamadım yedimlerle gelmeyin .
Öyle gelmeyin yine kilo veremeyin .
Ama o kaçamaklar , söz telafi edeceğimler ...
Önemli olan yagdan gitmesi canım seninkide haftaya yansir tartıya hiç moral bozmak yokgeçen hafta 87.800
bu hafta 88.600
fark 800 artı
ama yağdan 1200 yakmışım ödemim 1400 ondan tartıya yansımadı
ay betül açken sen sen değilsin hesabı.ama derinlerdebi angaralıyım gözü garalıyım yokda değil.
Bu sen misin canım, tırstım vallahi
içinde et suyu olmayınca bozulmuyor.ben pazar akşamı yapıyorum en sonu dün içtim bozulmamıştı.3gün kesinde sonrası kalırsa dökme iç.kelebekolacam cnm bu kabak çorbasını yapınca kaç günde tüketmek laızm
2 günlük mü yapıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?