ResminleKilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
Sen elinden geleni yaptıysan ve bu olduysa hiç üzülme kaptanın dediği gibi bu hafta rahatlıkla 2 kilo gider inşallahşeker benim yağdan gitmiş ama ödemim olduğundan koskocaman 800 gram artı
wauuvvv, bu da sengillerden maşallah
ay betül açken sen sen değilsin hesabı.ama derinlerdebi angaralıyım gözü garalıyım yokda değil.
içinde et suyu olmayınca bozulmuyor.ben pazar akşamı yapıyorum en sonu dün içtim bozulmamıştı.3gün kesinde sonrası kalırsa dökme iç.
Bu hafta için canını sıkma tatlim senin mazeretin var en azından artı gelmedin haftaya daha dikkat eder verirsin bu haftanın açısında cikarirsin hiç merak etmegeçen hafta :75.00
bu hafta : 75.00 ( Sabit((
Yüzde : %0
aslında seviniyorum deli mi bu hatun demeyin çünkü geçtiğimiz hafta 0 spor ve kaçamaklarım vardı tüm derdim artı çıkmamaktı çook şükür ki çıkmadım... ne yaptıysam o kadar artıyı 4 günde vermeye çalıştım başardımda.. iyi bir sonuç değil biliyorum ama haftaya gümbür gümbür geliyorum ....sporuda ekliyorum...
bende bu hafta anans yogurt yapayım olmadı,masumcum al kabagı ver ananası
Ahh keskee ama benden hicbir dönemde 1 kilo cer üstü cikmazz.. Anca dukan filan yaparsam anca öyle.Güzel güzel sheryim ladyim aynen devam haftaya regl olursan 1+ garanti
Çok çok iyi öyle mutlu oluyorumki böyle rakamlara tebrikler bebeemmKilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
Ahh keskee ama benden hicbir dönemde 1 kilo cer üstü cikmazz.. Anca dukan filan yaparsam anca öyle.
Doktorum da yemez .
Hem kadayıfı yemez , hem bu numaranı yemez
kız mimuuuuu.ben angaralıyım ona göre.bana yamuk olmaz.çizerim.
Gıızzz Adanalı göndersene bana sarı kantaron orijinalindenyer yerrrr canımm doktorum
adanalıyık Allahın adamıyık
Hakkını helal et cnm çok emek veriyosun herbirimize ayri ayri kendi adıma söz veriyorum bu söylediklerin konusunda ve diğer arkadaşlarıminda yapmayacağını dair güvenim sonsuzGüzeller bunu asla demogoji için yazmıyorum . Ama yazacağım içimde kalmasın .
Dişim malum .
Gece şişti iyice .
Sabah çekim yapan dr a göstereyim , ilaç yazar diye hastaneye çıktım Yusufu bırakınca randevusuz.
Neyse baktı , şiş çok . Kalan parçada şişirmiş olabilir , o gün çok zorladığımız için de olmuş olabilir dedi.
Ama diğer dr. dan sıra almam gerekmiş ilaç için . Acile bugün başka dr bakıyormuş.
Gittim ooooo ana baba günü . Epey bekleyeceğim .
Aklım burda .
Beklesem öğleden sonra geleceğim belki ..
Dedim dön aus .
Bir bak kızlara ... sonra öğleden sonra gidersin .
Burada bana verilen bir madalya yok . Sadece fazlaca önemsiyorum .
Lütfen sizden ricam ... bana kaçamaklarla , öğün atlamalarla , dayanamadım yedimlerle gelmeyin .
Öyle gelmeyin yine kilo veremeyin .
Ama o kaçamaklar , söz telafi edeceğimler ...
Görürsün tatlim tabikide yeterki isteteşekür ederim cnm bende sevindimm valla haftaya 6 ları görürümm
bi aksilik olmaz ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?