Hayırlı sabahlar sevgili takımım
Kilo bildirimi m
Geçen hafta 110.4
Bu hafta 108.5
Fark 1.9
Yüzde 1.72
Ayy çok mutluyum Allahıma çok şükür
Hanımlar bu kilo beraber verdiğimiz 10 kilo ilk 10 diyelimmm inşallah bi kaç 10 luk daha gidecek
İyiki varsınız size haber vermek için acaip heyecanlandımm
Şimdiii geçmişe döneyip kwndim kadar hepinizi merak ediyorum
Kızlar tek tek alinti yapamiyorum cepten yazmak için nasil savaş verdiğimi görseniz bana acirsiniz...
Kilo veren arkadaşlarımı çok çok tebrik ederim.
Veremeyen sabit kalanlarin umudu haftaya, moral.bozmak yok..
Sporu artirip menüsünü değiştiren kilo veriyor, her meto aynı değil ama mutlaka bir yolu oluyor.
Az verdimmm diye üzülme çok verdimmm diye sevinmeee..
Mutlak olan korumaktır
Ayyy çok sevindim ablam bende nerdeyse 10 verdim izne ayrıldığım 83,9du bu hafta 84.3 artık yeni başlangıçım bu ama bu seferki kırılma noktasını atlattığım patlattığım ezip geçtiğim hafta artık durmuycam eminim haftada 900 gr ortalama yaparsam 17 şubat ta kendi hedefim 79.9 u görücem inşallah her ne kadar kaptan 79 yazsada onuda umuyorum tabikideeHayırlı sabahlar sevgili takımım
Kilo bildirimi m
Geçen hafta 110.4
Bu hafta 108.5
Fark 1.9
Yüzde 1.72
Hanımlar bu kilo beraber verdiğimiz 10 kilo ilk 10 diyelimmm inşallah bi kaç 10 luk daha gidecek
Kuzum seni bilhassa tebrik ederim.seryy ben veriyorsam herkes verir cnmmm
Ayy ben tatlı istemem,karbonhidrat ciyim benn..Ausencia fatma abladan bomba geldiii
herkes yiyecegi tatlıyı seçsin ahahahaa
Teşekkür ederim sekerim
Süpeeer .
Kendini tanıyorsun canım , baktın duraksadın hemen değişikliğe gittin listende .
İşte sonuç
Fatma ablaaHayırlı sabahlar sevgili takımım
Kilo bildirimi m
Geçen hafta 110.4
Bu hafta 108.5
Fark 1.9
Yüzde 1.72
Ayy ben tatlı istemem,karbonhidrat ciyim benn..
börek yada hamburger.
Kac gündür burnumda tutuyor ...
Evet demi
Teşekkür ederim kuşumSekercikiz ooo ne güzel sonuç.kabak çorbasını sen içmiştin değil mi.
bende bi kaç öğün içtim ama içine maydanoz katamadım ben regl coşuyor yoksa sonra kendime gelemiyourm.
Sekrrcimm ayni fikirdeyimm hayatimm.Teşekkür ederim sekerimbenim arkadaslara anlatmaya calistigimda buydu aslinda diyetin ilk zamanlarinda degil duraksama anlarinda azaltmak menuleri sporuda ona gore artirmak ilk bastan azaltip kitliga sokmamak vucudu sonra diyetten sikiliyo vucut haliylede duruyo ben oynamiyorum diyo iki silahimiz var menulerimiz ve sporumuz bunlari nerede ne zaman kullanicagimizi bilirsek hic durmadan kosariz sonuca bende tekrar hatirlatmasi canlar çok mutlu oldum ama iyi motive etti beni haftaya dahada sıkı sarılıcam insallah
Gıızzz Adanalı göndersene bana sarı kantaron orijinalinden
Zeytinyağında bekletip çatlaklarıma sürecem çok iyi geliyormuş
Bazlamali tost nasil oluyor ki,kız bende aynıyım seryyy biz bazlamalı tost mu yesekkkkkk
Ausencia
geliyorrrrrrrrr
Bu alıntı da kalmış önüme çıktı laydim hadi spor yapmıyonmu bak ben şimdi başlıycam burayı bırakabilirsemKilo bildirim zamanı, benim meto beni şaşırtmıyor
GEÇEN HAFTA : 83,7
BU HAFTA : 83,1
GİDEN : 600 gr.
FARK : % 0,71 ( hesabım doğru mu kaptanım @Ausencia mia capitan
umarım listede faydam olur
Benim açımdan istikrar daha önemli yaa, regl öncesi dönemdeyim, çok ödem olmamasını içtiğim çaylara ya da kaçamaksız gitmeme bağlıyorum.
Bu arada daha önce regl öncesi artı çıkardım, reglden zannediyordum meğer regl öncesi saldım çayıra yapmamdanmış..
O artılar regl sonrası giderdi gerçi ama hiç gelmemesi daha iyiymiş, bilmiyordum ki ne bilem
valla şu an hiç canım tatlı istemiyo evde neler var bi bilseniz bi haftadır önüm de duruyo her çeşit tatlı kuru pasta hani şu ünlü yerlerin afilli kurabiyelerinden çok merak ettiklerimden fındık kadar ısırıp ısırıp koydum hafta içi boyuncaAusencia fatma abladan bomba geldiii
herkes yiyecegi tatlıyı seçsin ahahahaa
Bazlamali tost nasil oluyor ki,
Yaa esime gecen tava böreği yaptım peynirli, kuzum bi koktu bi koktuu hala burnumda.
Yemedim ama aklim kaldi.
Kaptanimmm bize 1 günlük 1 ogunluk musade eder.belkim
Tabikide sende görceksin bu rakamları klonum hiç kaçarı yok bu isin gel bakiyim senGörürsün canım görürsün kesin..eee yarışı kim kazanıyor 69.9 olunca o ne alemde
Oooodaaa neeee ne ettin klonum ben senin kilona nasıl klonlanacam
Yemezlerrr yemezlerr yanı yemeyiz
Aaaa o da ne demek sheryyim biz sadece geçici olarak çevrimdışıyız okadar yoksa her daim kontes her daim prenses bide zayıf olsak dünya durur bize bakmak için valla ben zatıflayacam diye günde bi arkadaşın aklı çıkıyo gibime geliyo hani bu tatlıyı yemeyenin aklı YOk diyen görecekler benioh ohh Sefa'mız olsun
Olsun millet çatlıyo bunlar her daim ilk 3 te diye bi sen bi diğeri bi öteki yuvarlanıp gidiyoruz hehehehhe
sabah sabah endorfinimi yükselttin gülmekten doktorcum
Bu alıntı da kalmış önüme çıktı laydim hadi spor yapmıyonmu bak ben şimdi başlıycam burayı bırakabilirsem
valla şu an hiç canım tatlı istemiyo evde neler var bi bilseniz bi haftadır önüm de duruyo her çeşit tatlı kuru pasta hani şu ünlü yerlerin afilli kurabiyelerinden çok merak ettiklerimden fındık kadar ısırıp ısırıp koydum hafta içi boyunca
eşimde diyo ki bebelere kim bunları fare gibi ısırıp koydu diye ben merakıma yenik düşüyorum malesef ama tabi spor onu baya ekarte etti de zaten regl bitti ben sadece dönemsel tatlı aşeriyorum oda incirle kesiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?