Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy süperrrr abla çok sevindimmmmmmmmm

Kızlar tek tek alinti yapamiyorum cepten yazmak için nasil savaş verdiğimi görseniz bana acirsiniz...
Kilo veren arkadaşlarımı çok çok tebrik ederim.
Veremeyen sabit kalanlarin umudu haftaya, moral.bozmak yok..
Sporu artirip menüsünü değiştiren kilo veriyor, her meto aynı değil ama mutlaka bir yolu oluyor.
Az verdimmm diye üzülme çok verdimmm diye sevinmeee..
Mutlak olan korumaktır

çok dogru diyorsun cnmm
korumak vermekten daha zor malesefff

Ayyy çok sevindim ablam bende nerdeyse 10 verdim izne ayrıldığım 83,9du bu hafta 84.3 artık yeni başlangıçım bu ama bu seferki kırılma noktasını atlattığım patlattığım ezip geçtiğim hafta artık durmuycam eminim haftada 900 gr ortalama yaparsam 17 şubat ta kendi hedefim 79.9 u görücem inşallah her ne kadar kaptan 79 yazsada onuda umuyorum tabikidee

seryy ben veriyorsam herkes verir cnmmm
Kuzum seni bilhassa tebrik ederim.
Wc.filan dert etme, bak gidiyor.
Bende bugun wc ye cikmadim ama gitti mi gitti iste.
Bir de hakikaten ben hızlı veremem be kuzu, süt beni geri tutan,.
Şişman annelikten tombul anneliğe terfi edeyim kısa vadede, yeter, ne yapayım.
Cok istiyorum kilo kilo gitsin ama durum2bu..

Süpeeer .

Kendini tanıyorsun canım , baktın duraksadın hemen değişikliğe gittin listende .

İşte sonuç
Teşekkür ederim sekerim benim arkadaslara anlatmaya calistigimda buydu aslinda diyetin ilk zamanlarinda degil duraksama anlarinda azaltmak menuleri sporuda ona gore artirmak ilk bastan azaltip kitliga sokmamak vucudu sonra diyetten sikiliyo vucut haliylede duruyo ben oynamiyorum diyo iki silahimiz var menulerimiz ve sporumuz bunlari nerede ne zaman kullanicagimizi bilirsek hic durmadan kosariz sonuca bende tekrar hatirlatmasi canlar çok mutlu oldum ama iyi motive etti beni haftaya dahada sıkı sarılıcam insallah

Fatma ablaa
Süper ya harikasınnn.
Bak geçen haftayi süper telafi ettin

Sekercikiz ooo ne güzel sonuç.kabak çorbasını sen içmiştin değil mi.
bende bi kaç öğün içtim ama içine maydanoz katamadım ben regl coşuyor yoksa sonra kendime gelemiyourm.
Teşekkür ederim kuşum evet ben yaptım çokta iyi geldi vallahi çok teşekkür ederim tarif için benim regl az oluyo costuruyosa o dönemdede yapıcam bi bakalim

Sekrrcimm ayni fikirdeyimm hayatimm.
Simdi benden azda olsa gidiyor , menumu ve sporumu gittigi müddetçe degistirmicem.
Elimde silah bulunsun.. Dimi

kız bende aynıyım seryyy biz bazlamalı tost mu yesekkkkkk
Ausencia
geliyorrrrrrrrr
Bazlamali tost nasil oluyor ki,
Yaa esime gecen tava böreği yaptım peynirli, kuzum bi koktu bi koktuu hala burnumda.
Yemedim ama aklim kaldi.
Kaptanimmm bize 1 günlük 1 ogunluk musade eder.belkim

Bu alıntı da kalmış önüme çıktı laydim hadi spor yapmıyonmu bak ben şimdi başlıycam burayı bırakabilirsem
Ausencia fatma abladan bomba geldiii
herkes yiyecegi tatlıyı seçsin ahahahaa
valla şu an hiç canım tatlı istemiyo evde neler var bi bilseniz bi haftadır önüm de duruyo her çeşit tatlı kuru pasta hani şu ünlü yerlerin afilli kurabiyelerinden çok merak ettiklerimden fındık kadar ısırıp ısırıp koydum hafta içi boyunca
eşimde diyo ki bebelere kim bunları fare gibi ısırıp koydu diye ben merakıma yenik düşüyorum malesef ama tabi spor onu baya ekarte etti de zaten regl bitti ben sadece dönemsel tatlı aşeriyorum oda incirle kesiyo

Bazlamali tost nasil oluyor ki,
Yaa esime gecen tava böreği yaptım peynirli, kuzum bi koktu bi koktuu hala burnumda.
Yemedim ama aklim kaldi.
Kaptanimmm bize 1 günlük 1 ogunluk musade eder.belkim

ay boşver şeryy sşahsen ben başladın mı bırakamıyorumm o sebepten bulaşmaymmm
boşver tadını biliyoruz nasılsaaa

Tabikide sende görceksin bu rakamları klonum hiç kaçarı yok bu isin gel bakiyim sen

benimkide espiri cnm bende bu hafta tatlı, pogaça filan yaptım sürekli annemler bende diye lokma yemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…