desteğin için sağol canım bu hafta çook dikkat edip spor ekleyecemBu hafta için canını sıkma tatlim senin mazeretin var en azından artı gelmedin haftaya daha dikkat eder verirsin bu haftanın açısında cikarirsin hiç merak etme
Kız rakibem tebrik ederim çok iyi vermissin sendeMerhaba şekerler kilomu bildireyim her ne kadar lavaboya çıkmamış olsam da
Geçen Hafta: 63,7
Bu Hafta: 63,1
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0,94
Regle 2-3 gün falan var. Bakalım haftaya 1 kilo gideceğini ümid ediyorum@Ausencia kaptaniçem durumlar böyle
İşte örnek kaptan diye buna denir tebrikler cnmMezun olsam da kilo bildirimine devam ....58 e kadar yolu var
Geçen Hafta: 64.7
Bu Hafta : 64.1
Fark :0.6
%0.93
Fazla gitti ama haftaya 400 gr dan fazla hedeflemiyorum .
Evet kaptanım buı hafta sporda ekleyecem .. dediğim gibi öyle uç kilolar veremiyorum ama zinciri kırarsam belki gider bakalım ..Buna diyecek bir sözüm yok tubacım .
Menülerin güzeldi.
Amaa...
Ödemin baş sebeplerinden biri de uykusuzluk ve stres .
Sen bu hafta uykusuzluğu çok yaşadın .
Listelerin kadar , uykununda bir şekilde düzene girmesi şart.
Ve şunu da ekliyorum ki ;
Sen haftaya 0 1.4 ödemi atmış olmalısın + doğal listene göre de kilo vermiş olmalısın .
Yani o 1.2 yağ , haftaya tartını ekstra olarak yansımalı ... en az 2 kilo .
Bu bir mucize değil.
Sadece matematik canım .
Bu sabitin de nedeni belli .
Açıkcası son 2-3 gün toparlanmaya bir 300 400 umuyordum .
Gelmediğine göre işi sıkı tutacaksın adacım .
Sen zaten ilk günler demiştim öyle haftada 1 kilo 1,5 kilo veremiyorum diye .
Eee gram gram giden kilolara , bir gün kaçamak olunca hoop kaçınılmaz son sabit .
Bu hafta 0 kaçamak , düzenli spor .
Lütfen.
Kesinlikle .
En azından bizimde fikirlerimiz olur , bunu ekle bunu çıkar deriz .
Hepsini toplattım , hepsiniiii .
Senelerdir yedik , yeter dedim . En masum tatlı at iki kuru incir , kayısı . 1 kare bitter .
Ya sherry sende de bende ki izlenimde değil mi ? Kontes sherry hayalim :)
tebrikler canım süperrrrKilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
Tebrikler cnm sende çok Çok iyi gidiyosunKilo bildirim zamanı, benim meto beni şaşırtmıyor
GEÇEN HAFTA : 83,7
BU HAFTA : 83,1
GİDEN : 600 gr.
FARK : % 0,71 ( hesabım doğru mu kaptanım @Ausencia mia capitan
umarım listede faydam olur
Benim açımdan istikrar daha önemli yaa, regl öncesi dönemdeyim, çok ödem olmamasını içtiğim çaylara ya da kaçamaksız gitmeme bağlıyorum.
Bu arada daha önce regl öncesi artı çıkardım, reglden zannediyordum meğer regl öncesi saldım çayıra yapmamdanmış..
O artılar regl sonrası giderdi gerçi ama hiç gelmemesi daha iyiymiş, bilmiyordum ki ne bilem
kocaman alkışlar ıslıklar sanaaaaaaaaGünaydınnnnn Günaydınnn
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 64.9 şu arkamdaki asalete bi bakın
Fark 1.5
Yüzde 2.26
Öyle mutluyumki analtamamşimdide gidip diğer arkadaşların mutlulukların ortak olayım
Yok kuzu ne tırtı yahu sen haftayanın herküleçesisin bizi sırtlanacanherkes bilidirim yaptımı?hani liste hani liste.ay resmen haftanın tırtı ben mi oldum.oynamıyom ben yaaaaa.
Senden iyi olmasam da iste itidalliyim, mutluyum..Tebrikler cnm sende çok Çok iyi gidiyosun
Teşekkür ederim tatlim bende seniResminle, verdiğin kilo ile çok afillisin şekerim çokkkk
Sekercikiz Canım seni de tebrik ediyorum, maşallah
Tebrikler ablacimHayırlı sabahlar sevgili takımım
Kilo bildirimi m
Geçen hafta 110.4
Bu hafta 108.5
Fark 1.9
Yüzde 1.72
Ayy çok mutluyum Allahıma çok şükür
Hanımlar bu kilo beraber verdiğimiz 10 kilo ilk 10 diyelimmm inşallah bi kaç 10 luk daha gidecek
İyiki varsınız size haber vermek için acaip heyecanlandımm
Şimdiii geçmişe döneyip kwndim kadar hepinizi merak ediyorum
yok canım haftanın tırtııııı benim hiç merak etmeeeherkes bilidirim yaptımı?hani liste hani liste.ay resmen haftanın tırtı ben mi oldum.oynamıyom ben yaaaaa.
Teşekkür ederim cnmkocaman alkışlar ıslıklar sanaaaaaaaa
oy kıyamammmmmm.gel adacım süslü adam sarılıp ağlaşalım.yok canım haftanın tırtııııı benim hiç merak etmeee(((
sarılalım şekerim ama sen bana göre maşallah çook iyisin doktorum asıl benim teselliye motiveye ihtiyacım var senin kapı gibi -400 varrroy kıyamammmmmm.gel adacım süslü adam sarılıp ağlaşalım.
hoş buldum canımmmmHoşgeldin cnm aramiza insallah hep birlikte vericez ve istediğimiz kilolara ulasicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?