hayırlısı kaptanım.Münasebetsiz komşum
Münasebetsiz bir vakitte geldi
Kadına da liste var diyet var kızlar var kalk denmiyor ki
Geçmişi okudum , alıntıları yapacağım birazdan .
Liste sormuşsunuz , bu hafta hesap kitap yapıp liste yayınlayacağım ... izinden dönüş ve yeni üye var malum .
Takım derecesini etkilemiyorsa , saadet ve sherry de listede . 3 ken 5 e düşüyorsak , düşüneceğimmm
Bunun için hem hesap kitap yapmam , hem takım takımı yapmam lazımMalum bu hafta eksi ve sabitte var .
Hayırlısı bakalım .
kafama kayalar geldiiiii***7.TAKIM 500. ETAP***
Betulina(78.7///%)
saydin78(63.7///%)
tuba52(87.8///%)
roxen2303(59.6///%)
masumm(72.3///%)
DelyDoly(89/88,7/0,30/%0,34)
Ahu060812(85.6///%)
kelebekolacam(77.3/76.9/0.4/%0.52)
Sekercikiz(66.4///%)
fatmanurkaya (110.4///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (79.8///% )
7. Takım Ortalaması %
Kısa haftanın karı artı yada sbaitten iyiidir eksi 300
Öğlende protein ağırlıklı beslendim kızlarr dukanvari gidiyorum
sabitlerin sabiti oldum bu haftaniyee kızzzz allah seniii
Münasebetsiz komşum
Münasebetsiz bir vakitte geldi
Kadına da liste var diyet var kızlar var kalk denmiyor ki
Geçmişi okudum , alıntıları yapacağım birazdan .
Liste sormuşsunuz , bu hafta hesap kitap yapıp liste yayınlayacağım ... izinden dönüş ve yeni üye var malum .
Takım derecesini etkilemiyorsa , saadet ve sherry de listede . 3 ken 5 e düşüyorsak , düşüneceğimmm
Bunun için hem hesap kitap yapmam , hem takım takımı yapmam lazımMalum bu hafta eksi ve sabitte var .
Hayırlısı bakalım .
Kızz metobolizmaa öyle nalet bir şeyki bende de öylee bu hafta saçmalama rağmenn bende sabittimm şükür grama sevnir oldum .Lakin silkelendim kendime geldimmm geliş ki pirr gelişş protein yedim hep kii daha iyi ekmeği çıkarttım gene bence beni ekmek duraklatıyor.sabitlerin sabiti oldum bu hafta((( ama yok moral bozmak devammmmm ) suan kendi kednime terapi yapıyorum iyi geliyor başaracaksın ada ......
bende bu hafta lahanam yoktu öğle lahana haşlması yemek bana iyi geliyordu.. bugün alıyorum lahanamı canımı sarılıp yatacam lahanmlaKızz metobolizmaa öyle nalet bir şeyki bende de öylee bu hafta saçmalama rağmenn bende sabittimm şükür grama sevnir oldum .Lakin silkelendim kendime geldimmm geliş ki pirr gelişş protein yedim hep kii daha iyi ekmeği çıkarttım gene bence beni ekmek duraklatıyor.
Kızz metobolizmaa öyle nalet bir şeyki bende de öylee bu hafta saçmalama rağmenn bende sabittimm şükür grama sevnir oldum .Lakin silkelendim kendime geldimmm geliş ki pirr gelişş protein yedim hep kii daha iyi ekmeği çıkarttım gene bence beni ekmek duraklatıyor.
Aynen kaptanim ya. Bi 65 ı goremedim. 67 olmiyi m de 66 yapisti kaldı banaGüzeller kaptan çaptan düşüp yavaşlamadı ha , tüm bildirimleri tekrar hesaplaya hesaplaya geldim ve notlarımı ala ala
Şimdi gelelim bildirimlereee
Nare83 tatlım sabah ilk tebrik faslını sende yaptım ama yineliyorum , harikasın Artık burdan dönüş yok . Kotardın sen bu işi
@mimu88 fıstığım sana da tebriklerrr ! Geçen haftanın sendeki ve bendekiizini silecek bir eksi olmuş
@Dersaadet_ sınavında başarılar canım , al bir de kalp moral olsun :)izin dönemini sıkı tuttuğun için de teşekkürler
@Betulina fikir istemişşşne fikir versem ki acaba ?
Hafta içi betül menülerini mi masaya yatırsam ???
Her Pzt , 200 300 razıyım diye kendini kısıtlayıp , büyük hedefler koyamaması mı masaya yatırsam ?
Bu hafta senden ortalığı sallayacak bir giriş bekliyorum .
Bir kere de şöyle de yahu ; yeteeeeer sıkıldım gr. gr. vermekten ! bende büyük oynuyorum .
De hadi bekliyorum ....
kelebekolacam doktorum , ahu güzel tespit yapmış senin için . Ortlamada 900 gr gayet iyi . Bu hafta regl izleri de var .
Ha haftaya @mimu88 cuğumu frenleme çalışmalarını okudumhayır mimu bu hafta geçen haftanın bende yaşattığı derin hüznü kapattı ancak , bu haftasından haftaya kredi notu yok haftaya yine -1 bekliyorum ondan ... yoksa bir al bir ver ... ııı ıhhh .
Sen de tabii şekerim , bu 400 kaptanı keser mi ? kesmeeeez
DelyDoly ben baştan bunu koyayım . Bu hafta senden artı bile bekliyordum .
Lavaşlar , dürümler , onlar bunlar öğlen .... akşam kıtlık.
Böyle olacağı belliydi .
Daha fenası , her menünde sana bunu söylediğimiz halde ertesi gün aynı menüyü yazdın
Bu hafta kaçarın yok dely .
Gerekirse her öğün vakti telden tacize başlayacağımmiki haftanın acısını bu hafta çıkart , ve sonra haftada 500 den fazla hedefle . Senin kilon buna müsait .
@begum75 tatlım +200 kötü olmuş . Ama sen menü de yazmıyorsun ki .. Belki paylaşsan bizlerde yorum yaparız , bir şeyleri değiştirirsin .
Kilo bildirimi yapmaya devam et bence . Menü yazmayı da ekle .
Bilmeyen yeni gelen arkadaşlar içinde belirteyim , begüm gibi bazı arkadaşlarımız takım listesinde değilller ama takımdalar :)
O yüzden liste sorumluluğunda değiller .
vorones senden yine vermişsin . Ama bu 300 500 gr. bir gelip bir gittiği sonra yine geldiği için pek bir değeri kalmadı vermenin . Uuzn zamandır 65 demedin mesela ???
pamukskr 70.6 .... Dediğim gibi başlandın ve artık nasıl oldu neden oldu kısmını geçtik .
Şimdi ilk hedef 6 lı kilolar ...
Tekrar hoş geldin .
Benzer yanlarımız çok .
1.63 boy bende de . 1 erkek çocuk 7 yaşında :)
Berbaer yapalım kuzu, birlikte sallayalım ortalığıNormal bir diyet listesi var elimde 3 ana+ 2 ara menülü. kibrit çöpü Yağsız peynir, 5 zeytinli, öğlen et, akşam sebzeli vs. Senin uygulayacağın bir şey varsa sen de paylaş, bu hafta sen Mimu yu ben saadeti, anlarsın ya
Ausencia ok, duyan duymayan kalmasın gelecek cuma 77.5 olmayı hedefliyorum Allahım sen utandırma
Merhaba şekerler kilomu bildireyim her ne kadar lavaboya çıkmamış olsam da
Geçen Hafta: 63,7
Bu Hafta: 63,1
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0,94
Regle 2-3 gün falan var. Bakalım haftaya 1 kilo gideceğini ümid ediyorumAusencia kaptaniçem durumlar böyle
evet abla şu an yine uykusuzum adetim yakın hepsi etken ama ne bileyim 100 grem yinde eksi görmek istiyordum umutluydum
Kilo bildirim zamanı, benim meto beni şaşırtmıyor
GEÇEN HAFTA : 83,7
BU HAFTA : 83,1
GİDEN : 600 gr.
FARK : % 0,71 ( hesabım doğru mu kaptanım @Ausencia mia capitan
umarım listede faydam olur
Benim açımdan istikrar daha önemli yaa, regl öncesi dönemdeyim, çok ödem olmamasını içtiğim çaylara ya da kaçamaksız gitmeme bağlıyorum.
Bu arada daha önce regl öncesi artı çıkardım, reglden zannediyordum meğer regl öncesi saldım çayıra yapmamdanmış..
O artılar regl sonrası giderdi gerçi ama hiç gelmemesi daha iyiymiş, bilmiyordum ki ne bilem
Allah ım kaptanın frenler tutmuyor bizede nasip et yarabbim ay durmak istiyorum ama duramıyorum her hafta eksideyim her hafta eksiiii aaaa demeyi Aminnn
Tamam Kardeş tamam inşallah
Benim kilom da 71,9 çıktıAusencia
@Auscencia kaptanimmm sen ermissin galibaa, su an gerçekten üstümde camasir suyu lekeli esofman var
@Ahu060812 ahucummm şerın sıtonummm Evet aynennn..
aradığınız kontese şu an ulaşılamıyor
wauuvvv, bu da sengillerden maşallah
Hakkını helal et cnm çok emek veriyosun herbirimize ayri ayri kendi adıma söz veriyorum bu söylediklerin konusunda ve diğer arkadaşlarıminda yapmayacağını dair güvenim sonsuz
Hayırlı sabahlar sevgili takımım
Kilo bildirimi m
Geçen hafta 110.4
Bu hafta 108.5
Fark 1.9
Yüzde 1.72
Ayy çok mutluyum Allahıma çok şükür
Hanımlar bu kilo beraber verdiğimiz 10 kilo ilk 10 diyelimmm inşallah bi kaç 10 luk daha gidecek
İyiki varsınız size haber vermek için acaip heyecanlandımm
Şimdiii geçmişe döneyip kwndim kadar hepinizi merak ediyorum
Ausencia fatma abladan bomba geldiii
herkes yiyecegi tatlıyı seçsin ahahahaa
Teşekkür ederim sekerimbenim arkadaslara anlatmaya calistigimda buydu aslinda diyetin ilk zamanlarinda degil duraksama anlarinda azaltmak menuleri sporuda ona gore artirmak ilk bastan azaltip kitliga sokmamak vucudu sonra diyetten sikiliyo vucut haliylede duruyo ben oynamiyorum diyo iki silahimiz var menulerimiz ve sporumuz bunlari nerede ne zaman kullanicagimizi bilirsek hic durmadan kosariz sonuca bende tekrar hatirlatmasi canlar çok mutlu oldum ama iyi motive etti beni haftaya dahada sıkı sarılıcam insallah
kız bende aynıyım seryyy biz bazlamalı tost mu yesekkkkkk
Ausencia
geliyorrrrrrrrr
Bazlamali tost nasil oluyor ki,
Yaa esime gecen tava böreği yaptım peynirli, kuzum bi koktu bi koktuu hala burnumda.
Yemedim ama aklim kaldi.
Kaptanimmm bize 1 günlük 1 ogunluk musade eder.belkim
Bu alıntı da kalmış önüme çıktı laydim hadi spor yapmıyonmu bak ben şimdi başlıycam burayı bırakabilirsem
valla şu an hiç canım tatlı istemiyo evde neler var bi bilseniz bi haftadır önüm de duruyo her çeşit tatlı kuru pasta hani şu ünlü yerlerin afilli kurabiyelerinden çok merak ettiklerimden fındık kadar ısırıp ısırıp koydum hafta içi boyunca
eşimde diyo ki bebelere kim bunları fare gibi ısırıp koydu diye ben merakıma yenik düşüyorum malesef ama tabi spor onu baya ekarte etti de zaten regl bitti ben sadece dönemsel tatlı aşeriyorum oda incirle kesiyo
ay boşver şeryy sşahsen ben başladın mı bırakamıyorumm o sebepten bulaşmaymmm
boşver tadını biliyoruz nasılsaaa
İşte örnek kaptan diye buna denir tebrikler cnm
Evet kaptanım buı hafta sporda ekleyecem .. dediğim gibi öyle uç kilolar veremiyorum ama zinciri kırarsam belki gider bakalım ..
herkes bilidirim yaptımı?hani liste hani liste.ay resmen haftanın tırtı ben mi oldum.oynamıyom ben yaaaaa.
Yok kuzu ne tırtı yahu sen haftayanın herküleçesisin bizi sırtlanacan
hatta haftanın en kötüsü benim beklediğim sonuçtu zaten ...son günler toparlamaya çalıştım olmadııııı(( ama stres yapmayacam stres yaparsam ben kendimi biliyorum soğurum hiç bişey yapamam ..
sabitlerin sabiti oldum bu hafta((( ama yok moral bozmak devammmmm ) suan kendi kednime terapi yapıyorum iyi geliyor başaracaksın ada ......
oy oyyyy ausum işinn zor cnmmm kolay gelsinnnnn
bize çok emegin geçiyorrr
bana şey yaz beklentiyi en tırt çıkaran..
Tebrik ederim canım regl iken ciddi kilo vermişsin bana yetişecen sanırımKilo bildirimi
Geçen hafta 85.6
Bu hafta 84.3
Fark -1.3
Yüzde 1,52
Geçen hafta 800 ondan önce sabit 3 haftalık ortalamam 700 eh idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?