Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrik ederim canım regl iken ciddi kilo vermişsin bana yetişecen sanırım
Teşekkür kanka daaa senin boy benden 10 cm uzun ya nasıl yakalayacam kii ama kiloda yaklaşırım sen şu anda benim 70 kilo halimsin yani yetişemem seni tanıyorum çünkü başladın sende sonra halim tavşan kaç tazı tut olacak taaa kii mezun olana kadar

Ben de -300 üm ya canım, iyidir miyidir diyoruz ama, tın tın tın da emeğimize haftalarımıza yazık be yaw İkimizde de ambar dolu, yani nedir bu cimrilik
Ben de bugun salt sebze ve pro takılmayı düşünüyordum ama sabah canım sıkıldı ara öğüne hüplettim yarım paket meyveli eti formu. sanki canımı daha da sıkmaycakmış gibi
Öğlen için yanımda yarım soğan ve bir kaşık kaşar rendesi içinde pişmiş tavuk göğsü ve karnabahar getirmiştim, onu yedim. Hem sebze hem pro. Akşam toplantım var, yanımda kefir götürmeyi düşünüyorum.
Bu hafta senden ve benden büyük bir atılım bekliyorum haberin olsun

Senin organizeden şüphemiz yok, tam organize olduğuna eminim Paylaşma konusunu da sen daha iyi bilirsin canım

Tekrar kilo veren herkesi tebrik ediyorum ...

Büyük büyük kilo verenleri ....büyük büyük tebrik ediyorum hatta

Artı çıkanlara tuba , begüm ... başka yoktu sanırım . Önümüzdeki maçlara bakacağız diyorum .

Sabit çıkan adacım , asla stres yok . Bu hafta olmadıysa , önümüzdeki hafta olmayacak demek değil bu .
Ama pes edersen , stres yaparsan ...evet önümüzdeki haftada olmaz .

gram gram gidenler dely , betül , doktorum ... haftaya pon pon partisi sizde

Sabit ausum 78.7..gecen haftada boyleydi sanirim hatirladigim kadariyla bakamadim aklimda oyle kalmış..sabah 7 bucuk aksam 12 hep hareket dikkatte ettim ama olmadi..liste yapacagim bu hafta portakal diyetini..

Evet canım 78.7 müşsün .

Yap sen ... sana listeli diyet yarıyor .3-4 gün lük kısa olanlar .

hoooooooooooppppppppppppp, tuttum canım

ayyyyyyyy gözümü açamıyorummmmm
bi uyku bastırdııııııı

kahve yüzünden uymadım bu gece, allahım nasıl uykusuzluktu bu hafta böyleee ya
yarınn uyumayı planlıyorummm inşşş
Yarın bize yine uyku yok, sınavlar var, o hiç çalışmadığım sınavlar
aeben nasılsın, sen çalışabilmişssindir inş. Şimdiden başarılar dilerim Sınava girecek herkese BAŞARILAR dilerim

Teşekkürler kaptanım başaracam inşallah desteklerinizle lahana siparişi vermiştim babama oda geldi şuan suyunu içiyorum )

ayyy evet sanada başarılar canım )) sabah erken kahvaltı yapayım mı diye düşünüyorum çünkü ünv girecem sınava ünv evimin dibinde gitmem yürüyerek 7-8 dakika ... zaten fazlada durmuyorum sınavda çoook çalıştığım için hepsini şak şak çözüyorum ( atıyorum ) eve gelmem 10,30 bile olmaz aslında gelince kahavltı yapsam düzenim bozulmaz ki karar veremedim... bişey yemeden gidersem sağlam atabilirmiyim acep bilemedim şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…