Geçmiş olsun canımBen diş için çıkıyorum güzeller .
Artık okul dönüşü gelirim .
Cuma günleri gözümden kaçan atladığım mesajlar olabiliyor.... affola .
Öpüldünüz .
Dua edin de bu sefer şu dişten kurtulayım .
Yarın bize yine uyku yok, sınavlar var, o hiç çalışmadığım sınavlar
@aeben nasılsın, sen çalışabilmişssindir inş. Şimdiden başarılar dilerimSınava girecek herkese BAŞARILAR dilerim
Başarılar herkeseayyy evet sanada başarılar canım)) sabah erken kahvaltı yapayım mı diye düşünüyorum çünkü ünv girecem sınava ünv evimin dibinde gitmem yürüyerek 7-8 dakika ... zaten fazlada durmuyorum sınavda çoook çalıştığım için hepsini şak şak çözüyorum ( atıyorum ) eve gelmem 10,30 bile olmaz aslında gelince kahavltı yapsam düzenim bozulmaz ki karar veremedim... bişey yemeden gidersem sağlam atabilirmiyim acep bilemedim şimdiiii
Kızlar bu hafta maşallah güzel kilolar vermissiniz herkesi tebrik ederim önümüzdeki haftapamukskr ve bende aynı iyi sonuçlar alırız inşallah
kız ne atması, yanlışlar doğruları götürüyor aman ha DİKKATTTTayyy evet sanada başarılar canım)) sabah erken kahvaltı yapayım mı diye düşünüyorum çünkü ünv girecem sınava ünv evimin dibinde gitmem yürüyerek 7-8 dakika ... zaten fazlada durmuyorum sınavda çoook çalıştığım için hepsini şak şak çözüyorum ( atıyorum ) eve gelmem 10,30 bile olmaz aslında gelince kahavltı yapsam düzenim bozulmaz ki karar veremedim... bişey yemeden gidersem sağlam atabilirmiyim acep bilemedim şimdiiii
inşallah kurtul kaptanım.Ben diş için çıkıyorum güzeller .
Artık okul dönüşü gelirim .
Cuma günleri gözümden kaçan atladığım mesajlar olabiliyor.... affola .
Öpüldünüz .
Dua edin de bu sefer şu dişten kurtulayım .
Evet bunlar bizi dahada hırslandırıyor haberleri yok aynen devam daha neler nelerle sınanacaksın gardını al görecekler onlar sen kazanacaksıninşallah kurtul kaptanım.
evet hanımlar şirkette tost vakti geldi ben se 1 bardak sıcacık tarçınlı süt içiyorum.
az evvel künefe teklif ettiler biraz dalga geçiyorlar benim le
ama karşılarında kim var daha bilmiyorlar
görecekler
hoooooooooooppppppppppppp, tuttum canım
Teşekkürler kaptanım başaracam inşallah desteklerinizlelahana siparişi vermiştim babama oda geldi şuan suyunu içiyorum )
Geçmiş olsun canım
Hangi dogrulariiiikız ne atması, yanlışlar doğruları götürüyor aman ha DİKKATTTT
Hahhaha senden gördüm bende rakibeme meydan okudumhaydeee hayırlısıı
Hahhaha vallah canımm çok pis bilendimm bende bir kılıç kadar keskinimİşin zor dely , tuba bu hafta artı çıktı ...üstelik depoda bekleyen gitmiş yağları da var 1.4 kilo
2 kilodan aşağısı seni zaten kurtarmaz tuba karşısında
Kimmiş onlarya dam bana sen mayısa kadar 58 kilo olamazsın imkan yok dedi
diğeri ise geçen sene sana geri alırsın demiştim beni dinlemedin boşa uğraşma versen de alacaksın dedi
çok acımasızlarrrrrrr
benim bunu başarmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?