Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Başarılar herkese

kız ne atması, yanlışlar doğruları götürüyor aman ha DİKKATTTT

inşallah kurtul kaptanım.
evet hanımlar şirkette tost vakti geldi ben se 1 bardak sıcacık tarçınlı süt içiyorum.
az evvel künefe teklif ettiler biraz dalga geçiyorlar benim le
ama karşılarında kim var daha bilmiyorlar
görecekler

Evet bunlar bizi dahada hırslandırıyor haberleri yok aynen devam daha neler nelerle sınanacaksın gardını al görecekler onlar sen kazanacaksın

Tüm sınava gireceklere başarılaaar

Atmak yok , attıklarınızı aöf yakalıyor artık

Beni soracak olursanız , yeni bir dişçi maceramdan döndüm .

Hiç yazmayayım çok kızacağınız şeyler .

Maaelesef çekimden sonra feci iltihap kapmış . Kadın dedi nasıl duruyorsun ? Serumla temizleme yaptı . Antibiyotik verdi ,ağrı kesici ...gargara...

Okula geçtim Yusufu aldım geldim .

hoooooooooooppppppppppppp, tuttum canım

Sıkı tuuuuuuuut , bir daha atmam bak

Teşekkürler kaptanım başaracam inşallah desteklerinizle lahana siparişi vermiştim babama oda geldi şuan suyunu içiyorum )

Adacım , canım kafanda bitir işi .
Gerisi kolay .
Lahana da geliyoooor , daha ne olsun .
Spora da döndün mü tamamdır .

Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım

Beni çıkarma sakınnn ahum .
0 puanda kalsam durayım orda , arada çıkar biri bana meydan okur bir 20 point kaparım belki

Ausencia
kaptanım enerjine hayran kaldım veeee A arselka sana mevdan okuyorum
bu hafta 2 kilo vereceğiz tmm mı kuşum

Teşekkürler canım . Bu iltihaplı enerji modum , bunun bir de iltihapsız levelı var

A arselka sıkı bir meydan okuma var

Akşam bu ikili yarış listesini yazacağım .

Herkes rakibine diş bilesin

T tuba52 senii seçmişti kaptan bana pikaçumm sana ben meydan okuyrumm kuzucum 2 kg vercem haftadaaya kadar

İşin zor dely , tuba bu hafta artı çıktı ...üstelik depoda bekleyen gitmiş yağları da var 1.4 kilo

2 kilodan aşağısı seni zaten kurtarmaz tuba karşısında

İşin zor dely , tuba bu hafta artı çıktı ...üstelik depoda bekleyen gitmiş yağları da var 1.4 kilo

2 kilodan aşağısı seni zaten kurtarmaz tuba karşısında
Hahhaha vallah canımm çok pis bilendimm bende bir kılıç kadar keskinim Kesinnn kesinn vereceğimm sağlamından hemdeee

Kimmiş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…