Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler tatlım ♡♡♡♡ inşallah canım yaaa

Bir adet kulak tıkacı .... çok iş görüyor :)

Sağlam bir pabuç kadar dille cevap vermekte etkili ama tınlamayıp , sonuçta 58 olunca cevabı yapıştırmak en güzeli

Burada yazmıştım , bir tel görüşmesinde teyzemde bana ... sen versen de alacaksın yine demişti .

Hani tebrikler demekten daha uzun bir cümle , kurmaya üşenir insan ..kırmaya üşenmiyorsa

Hahhaha vallah canımm çok pis bilendimm bende bir kılıç kadar keskinim Kesinnn kesinn vereceğimm sağlamından hemdeee

Ekran görüntüleri alınıyor iddialarınnnnnn

baks eninle hedefimizde kilomuzda aynı başarıcaksın ne var ki 58 e
12 kg var ve mayısa kadar gider benimde hedefim 58 mayısa kadar

sen aldanma onlara bak benimde bugün bal kaymaklar yediler
dünde simit ler yediler bal , kaymaklr ama ben tadını biliyorum idyorum geçiyorum
diyetle ilgili mevzu konuşma hiççç

Alll alll tatlımmm benimm bu zamann sessiz kaldıgım kabahatt çıldırdımmm tutmayın küççükk enişteyii

Canim sen Mayıs gelmeden verirsin bu kiloları ben buna bir defa şahit oldum yine basaracagina eminim tabi bu defa beraber başarıcaz

DelyDoly , kralçemiz,yok yok artık o bi prenses, prensesimiz ikimizi de yakaladı canım, bu hafta kaçarımız yok kelebekolacam da gaza gelip bi hırsla bi şey yazarsa tam olacağız Onu bekliyorum dört

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…