otur çalış, bak ben çalışıyorum bugün üç derse yarın diğer üçüne, çoğğğ çalışkanım çoooğğğğHangi dogrulariiii
Simdi bende calisiyordum esim gelecek yemek hazirligi sonra tekrar derse otururummotur çalış, bak ben çalışıyorum bugün üç derse yarın diğer üçüne, çoğğğ çalışkanım çoooğğğğ
Hangi takim birinci gibi ??Bu hafta birincilik yattı da ikincilik için hala umut var sankim
Rica ederim tatlım
Arkadaşlar , listeler hazır bende .
Burada paylaşmama sebebim var .
Gözlemlediğim şeyler var . Bende kuralına göre oynuyorum madem öyle .
Merak etmeyin , önümde word dosyalarım , hesap makinem , tam tekmilim ....
Hahhaha senden gördüm bende rakibeme meydan okudumhaydeee hayırlısıı
Bu hafta birincilik yattı da ikincilik için hala umut var sankim
kazanan isim, tebrik ederim ablacımDaha yeni geçmişi bitirdim hanımlar kilo veren vermeyen herkesi alıntılamıştım tebrik etmek için
Bize cevap yazan tebrik eden arkadaş larafa teşekkür edecektim bütün alıntılar gitmiş
HEPİNİZİ SEVGİLİ DİYET KARDEŞLERİM AYRI AYRI KUTLARIM BU HAFTA ÇOK MOTİVE VE İSTEKLİYDİK 1.OLAMASAKTA BU HAFTA BİRAZ DAHA HAFİFLEYEREK BİZ KAZANDIK
@DelyDoly , kralçemiz,yok yok artık o bi prenses, prensesimiz ikimizi de yakaladı canım, bu hafta kaçarımız yokkelebekolacam da gaza gelip bi hırsla bi şey yazarsa tam olacağız Onu bekliyorum dört
Hangi takim birinci gibi ??
merhabaa herkese
yine harika kilolar vermişiz maşallah
Yarışma telaşindan birazcık gec kaldım sanıyorum, kusura bakmayın şekerlerHerkesi tebrik ediyorum, canım takımımmmm ♡♥♡♥♡♥ ne güzel kilolar verilmiş maşallah
Daha yeni geçmişi bitirdim hanımlar kilo veren vermeyen herkesi alıntılamıştım tebrik etmek için
Bize cevap yazan tebrik eden arkadaş larafa teşekkür edecektim bütün alıntılar gitmiş
HEPİNİZİ SEVGİLİ DİYET KARDEŞLERİM AYRI AYRI KUTLARIM BU HAFTA ÇOK MOTİVE VE İSTEKLİYDİK 1.OLAMASAKTA BU HAFTA BİRAZ DAHA HAFİFLEYEREK BİZ KAZANDIK
Aslında biz genel olarak iyiyiz de 5. Takımda bi kişinin yüzdesi 3.36 onunla 1.36 olmuşlar bilmiyorum yinede kaptanım bilir hesaplar onda
Kendimi alışverişe verdim.40 beden ceket ve gömlek aldım.
Bi tunik sordum satış elemanı dediki o iri insanlar için sizin beden o modeli kaldırmaz. Belli ki ordan bel üstü göründüm.
Sanki bi yerlerde adım geçmiş .geçmişi ilk fırsatta okuycam.
Aman allahım korusunRica ederim tatlımönemli değil canım. Başlangıç kilomdu çok şükür ki geçmişte kaldı çağırmayalım gelmesin bi daha aman Allah muhafaza
Ausencia ablam merka etmissin Allah razi olsun . is ev uyku yemek boyle geciyor günlerim. Allaha şükür iyim bi sıkıntım yok bira yorgunluk dışında yarin minigimi gormeye gitcez belki cinsiyeti belli olur Saglikli sihhatli olsunda. Sen napiyosun ne var ne yok
Canım gözün aydın bebis geliyor ha çok sevindim maşallah sanaAusencia ablam merka etmissin Allah razi olsun . is ev uyku yemek boyle geciyor günlerim. Allaha şükür iyim bi sıkıntım yok bira yorgunluk dışında yarin minigimi gormeye gitcez belki cinsiyeti belli olur Saglikli sihhatli olsunda. Sen napiyosun ne var ne yok
Gule gule kullan canim ,Benimde elim nette elbiselere gidiyor sepete ekliyorum ekliyorum vazgeciyorum daha var ilk alisverisimi kizimin dogum gunu oncesi yapmak istiyorum yani nisan ayindaKendimi alışverişe verdim.40 beden ceket ve gömlek aldım.
Bi tunik sordum satış elemanı dediki o iri insanlar için sizin beden o modeli kaldırmaz. Belli ki ordan bel üstü göründüm.
Sanki bi yerlerde adım geçmiş .geçmişi ilk fırsatta okuycam.
Haftaya birinciyiz insallahKelebek her daim hırslı , gazlı , şevkli ... bu hafta kancayı dely ve sana taktım
Çok fena peşinizdeyim ikinizinde .
5. takım şu an için canım . Biz değiliz o kesinde . Ama yüzde işi entresan ... geçen hafta 0.78 le 1. olundu ...bu hafta biz 1.oo lardayız ama 2. olur muyuz olmaz mıyız bakacağız
Eveeeeeeeeeeeeeet bu haftanın mezunu ..
Taaa taaa taaaaam
Çok iyisiniz güzelim
Sizin başarınız sayesinde 7. takım kolay kolay ilk 3 ten inmez
Fatmacım sana da kocamaaaan 1 alkış
Sana bir sorum vardı , arada kaynamasın ?
Eşin ne diyor bu değişime
Evet canım , kesin 1. değiliz de ... bakalım 2.lik gelecek mi ?
Saadet ve sherry i eklediğim de ortalama çok az düşüyor .
O yüzden zaten 1. değiliz bu hafta ..ekleyeyim diyorum . Sen ne dersin ?
Hep betül çınlattı kulaklarını ... oooo ben o kelebeği çiğ çiğ yerim keşke bizi ikili yarıştırsaydın kaptanım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?