Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarışma telaşindan birazcık gec kaldım sanıyorum, kusura bakmayın şekerler Herkesi tebrik ediyorum, canım takımımmmm ♡♥♡♥♡♥ ne güzel kilolar verilmiş maşallah

Harikasın kaptanım

Hahhaha senden gördüm bende rakibeme meydan okudum haydeee hayırlısıı

Hadi canım motivasyon un daim olsun

Bu hafta birincilik yattı da ikincilik için hala umut var sankim

Yaaa çok üzüldüm çok ümitliydim

Daha yeni geçmişi bitirdim hanımlar kilo veren vermeyen herkesi alıntılamıştım tebrik etmek için
Bize cevap yazan tebrik eden arkadaş larafa teşekkür edecektim bütün alıntılar gitmiş
HEPİNİZİ SEVGİLİ DİYET KARDEŞLERİM AYRI AYRI KUTLARIM BU HAFTA ÇOK MOTİVE VE İSTEKLİYDİK 1.OLAMASAKTA BU HAFTA BİRAZ DAHA HAFİFLEYEREK BİZ KAZANDIK

kazanan isim, tebrik ederim ablacım

Kendimi alışverişe verdim.40 beden ceket ve gömlek aldım.
Bi tunik sordum satış elemanı dediki o iri insanlar için sizin beden o modeli kaldırmaz. Belli ki ordan bel üstü göründüm.
Sanki bi yerlerde adım geçmiş .geçmişi ilk fırsatta okuycam.

@DelyDoly , kralçemiz,yok yok artık o bi prenses, prensesimiz ikimizi de yakaladı canım, bu hafta kaçarımız yok kelebekolacam da gaza gelip bi hırsla bi şey yazarsa tam olacağız Onu bekliyorum dört

Kelebek her daim hırslı , gazlı , şevkli ... bu hafta kancayı dely ve sana taktım

Çok fena peşinizdeyim ikinizinde .

Hangi takim birinci gibi ??

5. takım şu an için canım . Biz değiliz o kesinde . Ama yüzde işi entresan ... geçen hafta 0.78 le 1. olundu ...bu hafta biz 1.oo lardayız ama 2. olur muyuz olmaz mıyız bakacağız

merhabaa herkese
yine harika kilolar vermişiz maşallah

Eveeeeeeeeeeeeeet bu haftanın mezunu ..

Taaa taaa taaaaam

Yarışma telaşindan birazcık gec kaldım sanıyorum, kusura bakmayın şekerler Herkesi tebrik ediyorum, canım takımımmmm ♡♥♡♥♡♥ ne güzel kilolar verilmiş maşallah

Çok iyisiniz güzelim

Sizin başarınız sayesinde 7. takım kolay kolay ilk 3 ten inmez

Fatmacım sana da kocamaaaan 1 alkış

Sana bir sorum vardı , arada kaynamasın ?

Eşin ne diyor bu değişime

Aslında biz genel olarak iyiyiz de 5. Takımda bi kişinin yüzdesi 3.36 onunla 1.36 olmuşlar bilmiyorum yinede kaptanım bilir hesaplar onda

Evet canım , kesin 1. değiliz de ... bakalım 2.lik gelecek mi ?

Saadet ve sherry i eklediğim de ortalama çok az düşüyor .

O yüzden zaten 1. değiliz bu hafta ..ekleyeyim diyorum . Sen ne dersin ?

Hep betül çınlattı kulaklarını ... oooo ben o kelebeği çiğ çiğ yerim keşke bizi ikili yarıştırsaydın kaptanım dedi

Ediyorum tabii etmez miyim tatlım

Aman iyi olun da . Haberin cinsiyeti bize de , kız gibi gördüm buradan

Biz iyi işte , klasik Cuma telaşı

Canım gözün aydın bebis geliyor ha çok sevindim maşallah sana

Gule gule kullan canim ,Benimde elim nette elbiselere gidiyor sepete ekliyorum ekliyorum vazgeciyorum daha var ilk alisverisimi kizimin dogum gunu oncesi yapmak istiyorum yani nisan ayinda)

Haftaya birinciyiz insallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…