Tebrik ederim ablacım çok güzel eksi gormussunDaha yeni geçmişi bitirdim hanımlar kilo veren vermeyen herkesi alıntılamıştım tebrik etmek için
Bize cevap yazan tebrik eden arkadaş larafa teşekkür edecektim bütün alıntılar gitmiş
HEPİNİZİ SEVGİLİ DİYET KARDEŞLERİM AYRI AYRI KUTLARIM BU HAFTA ÇOK MOTİVE VE İSTEKLİYDİK 1.OLAMASAKTA BU HAFTA BİRAZ DAHA HAFİFLEYEREK BİZ KAZANDIK
Çokk sağolasın ablacımm asıl sen müthiş verdin maşlallahh maşallahh darısı başımızaa inşallahhDaha yeni geçmişi bitirdim hanımlar kilo veren vermeyen herkesi alıntılamıştım tebrik etmek için
Bize cevap yazan tebrik eden arkadaş larafa teşekkür edecektim bütün alıntılar gitmiş
HEPİNİZİ SEVGİLİ DİYET KARDEŞLERİM AYRI AYRI KUTLARIM BU HAFTA ÇOK MOTİVE VE İSTEKLİYDİK 1.OLAMASAKTA BU HAFTA BİRAZ DAHA HAFİFLEYEREK BİZ KAZANDIK
Evet bunu tüm takıma soruyorum ... Karar veremedim .
Takım istatistikleri ve genel takım karnesinde her etapta kaçıncı olduğumuzun önemi var .
Şimdi bu hafta saadet izinden döner , shery yeni üye girişi yaparsa 3.yüz muhtemelen .
Onların girişini haftaya bırakırsam , genelde böyle yapılıyor diğer takımlarda . 2. yiz .
Aslinda takimlarin kisi sayisida esit olmali kimi az kimi fazla ...eksilen kisilerin yerine kaptan inisiyatifi ile birileri alinmali...Yani var ya bu kadar şans olur ...
Takım yüzdemiz % 1.048
Ekleme yapınca %1.007 oluyor ...
Şu an bildirim alanında %1.040 la takım var
Aslinda takimlarin kisi sayisida esit olmali kimi az kimi fazla ...eksilen kisilerin yerine kaptan inisiyatifi ile birileri alinmali...
Sen nasil uygun görürsen sultanim
Takımlara talep aynı sayıda olmuyor canım .
Diğer takımların denemede çok üyesi var ama kalıcı olmuyorlar ya da .
Neyse bende bütün hafta dedim dedim ..korktuğumla sınandım :)
@Dersaadet_ ve @Sherrysherrylady ye listeye girişiniz sıralama etkilerse bekletirim diyordum bütün hafta , ki çok olası değildi ... ama oldu :)
Bende ikisi de listeye girmeyi çok istiyor diye aldım .
İnisiyatifimi bu yönde kullandım .
Takım olarak 2. olacaktık , şu an için 3.yüz ...
O kadarcık hakkım olsun üzerinizde güzeller . Diğer türlüsü içime sinmeyecekti .
Amaaaa ...
Saadeeeet , Sherrryyy haftaya bomba bekliyorum sizden . Attım takımı üzerinize .
Ausencia ablam merka etmissin Allah razi olsun . is ev uyku yemek boyle geciyor günlerim. Allaha şükür iyim bi sıkıntım yok bira yorgunluk dışında yarin minigimi gormeye gitcez belki cinsiyeti belli olur Saglikli sihhatli olsunda. Sen napiyosun ne var ne yok
Kelebek her daim hırslı , gazlı , şevkli ... bu hafta kancayı dely ve sana taktım
Çok fena peşinizdeyim ikinizinde .
5. takım şu an için canım . Biz değiliz o kesinde . Ama yüzde işi entresan ... geçen hafta 0.78 le 1. olundu ...bu hafta biz 1.oo lardayız ama 2. olur muyuz olmaz mıyız bakacağız
Eveeeeeeeeeeeeeet bu haftanın mezunu ..
Taaa taaa taaaaam
Çok iyisiniz güzelim
Sizin başarınız sayesinde 7. takım kolay kolay ilk 3 ten inmez
Fatmacım sana da kocamaaaan 1 alkış
Sana bir sorum vardı , arada kaynamasın ?
Eşin ne diyor bu değişime
Evet canım , kesin 1. değiliz de ... bakalım 2.lik gelecek mi ?
Saadet ve sherry i eklediğim de ortalama çok az düşüyor .
O yüzden zaten 1. değiliz bu hafta ..ekleyeyim diyorum . Sen ne dersin ?
Hep betül çınlattı kulaklarını ... oooo ben o kelebeği çiğ çiğ yerim keşke bizi ikili yarıştırsaydın kaptanım dedi
Tebrik ederim ablacım çok güzel eksi gormussun
lÇokk sağolasın ablacımm asıl sen müthiş verdin maşlallahh maşallahh darısı başımızaa inşallahh
gkazanan isim, tebrik ederim ablacım
Takımlara talep aynı sayıda olmuyor canım .
Diğer takımların denemede çok üyesi var ama kalıcı olmuyorlar ya da .
Neyse bende bütün hafta dedim dedim ..korktuğumla sınandım :)
@Dersaadet_ ve @Sherrysherrylady ye listeye girişiniz sıralama etkilerse bekletirim diyordum bütün hafta , ki çok olası değildi ... ama oldu :)
Bende ikisi de listeye girmeyi çok istiyor diye aldım .
İnisiyatifimi bu yönde kullandım .
Takım olarak 2. olacaktık , şu an için 3.yüz ...
O kadarcık hakkım olsun üzerinizde güzeller . Diğer türlüsü içime sinmeyecekti .
Amaaaa ...
Saadeeeet , Sherrryyy haftaya bomba bekliyorum sizden . Attım takımı üzerinize .
teşekkür ederim ablammg
Canım senin mezuniyet inde hayurlı olsun almaman dileğiyle
Insallah birdaha kilo sorunu yaşamazssın canım
Canım bencede iyi ettin arkadaş larımızı ekleyerek zaten 1.olamıyoruz
2. Veya 3.olmak fark etnez
%3.36 ortalama yakalayan arkadaşın hikayesini çok merak ettim ortakta paylaşacak diye tahmin ediyorum. Kilolarımız yakın Ne yaptıysa bende yapayım
Bence de iyi oldu böyle .
Ha kaçan 1.lik olaydı :)) bekletirdim .
Bu arada eşinin iltifatı harikaaaaaa .
Tatlım sizdeSekercikiz la bireysel dereceye girebilirsiniz gibi gözüküyor .
1 takım kaldı bildirim yapmayan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?