Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi akşamlar kizlar nasilsiniz ben sinirden felc geçiricem nerdeyse sofrada papazi buldum eşle nereme yedim bilmiyorummm
Menum 13.01.2017 Cuma
Sabah
2 has.yumurt
2 tavuk brgr
1 kk peynir
5 zeytin
2 bardak cay

Öğle
Yarim kizarmis tavuk
1 kase yogurt

Aksam
1 kepce çorba
1 tbk misket kofte
1 kase yogurt

2.5 lt su 2 ıhlamur 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş

6 adet sunta
Bir parmak peynir
5 zeytin

Öğlen
İki yumurta kadar tereyağlı yumurta
Bol peynir
Tere_domates_saltlik
Zeytin
İki lokma tb ekmek

Aksam
7 fındık
5 badem
1 CB süt

Aksam cnm hiç istemedi
Ama saldırma Mak için yedim
Sırtıma bir ağrı yapıştı sormayın nefesini kesiyor

Canim hayirdir sıkma canini hepsi ayniii

Kızlar hepinizi tebrik ederim bence geçen haftanın ve bu haftanın takım olarak birincisi biziz çünkü geçen hafta bildirim eksikliğimiz vardı bu hafta da birinci olan takımda 3,36 yüzde tek kişinin başarısı ve şok diyet sonucu verilen sahte kilolardan olabilir hikayesini okumadım gerçi ama merak ediyorum neyse hepimiz harikayız sizinle gurur duyuyorum

hayırdır kuzum ya.paylasmak ister misin

12 kişiyle bu yüzeyi yakalamak süper bişey. Kişi sayısı da etkili bu hafta sekercim masumcum ve mimu 3lu bi takim olaydı.(dikkat mimucum demedim çünkü rakibem)

Sekercikiz o kadar inceldik ki takım içerisinde 1 numaraya ikimiz sıkıştık :)
Siz bütün takımlar arasında 2.siniz Nare83 da 3.
canım ceyranda falan mı kaldın acaba kuluç mu girdi geçmiş olsun

Tebrik ederim canım çok sevindim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah

Benim esimde beni mi deniyor ne yapiyor gelmis cikolata yermisin dedim canim sen beni mi deniyorsun...onlarin icinden bocek çıkıyor dedim boyle pis pis dedim .hadi sana afiyet olsun )))

Benim hayatta olmaz oyle hic bisey yemiyeyim su iceyim oturayım yine olmaz)
Bi ara cerrahi stajıydi 7de ameliyathane olmak gerekiyordu.ve ameliyatta yakılan damar kokusu hergün, açkarna. Istahim sıfırdı. Birde bi cocuk vardı gorustugum.
Sabahtan okula gidiyordum dönüşte bi durak önce inerdim tramvaydan yurda kadar gr
@Auscencia kaptanim ben.beklerdim keske beni katmasaydin. Benim yüzümden neden 2. Ligi kacirasiniz kii..
Benden beklediğini verebilsem keske, ayy napcam benn
işte böyle aus kapitan bi yükler adama.hos geldin liseye sekerim

Canım bende çörek otu yağı ve elma sirkesine başkadım
Fatmacim tebrik ederim senin kilo verme biyolojik saatin gelmiş. Tabiri caizse çorap sokulmeye başlamış finish çizgisini gogusleyeceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…