Bende kullanıyorum çörek otu yağı çok memnunumada81 kabızlık için marulu deneyim ama sanırım çörek otu yağı iyi geliyor bana
Bende kullanıyorum çörek otu yağı çok memnunum
İnşallah inşallahCanım hosgeldin nasılsın bebişin iyi olmasına sevindim canım bebişi büyütte yarışlarda görelim seni
Canımmm eşim hergeçen gün sana daha çok hayran oluyorum diyor
Çok teşekkürler canım senide haftaya tebrik edeceğimi ze eminim
l
Çok teşekkür let canım bu hafta senin misafir olması etkiledi haftaya çok daha güzel sonuç alacaksın inşallah
Geçmiş olsun canım tez zamanda düzelir sin inşallahAhu060812 ben göremedim nerde yazıyor ,
neden böyle oldu bilmiyorum. Ahu sirtim bi taraftan migdem çok feciiüşüttüm sanırım soğuk bişiy de icmedim evde sıcak Anladım
hep burdayım hepinizin mezuniyetini göreceğim , mezun etmek benim işimroxen2303 çooook tebrik ederimmm ne güzel mezun oldun inşallah sizler buradayken bizi de mezun edersiniz :)
Gecmis olsun canim sicak tut ...sicak su torbası varsa guzel havluya sar sirtina koy iyi gelir...Ahu060812 ben göremedim nerde yazıyor ,
neden böyle oldu bilmiyorum. Ahu sirtim bi taraftan migdem çok feciiüşüttüm sanırım soğuk bişiy de icmedim evde sıcak Anladım
Daha yazmıyor canım paylaşım alanına baktım bütün yüzdelere yarına kadar açıklanır en geçAhu060812 ben göremedim nerde yazıyor ,
Ay Roksim bir türlü tebrik edemedim seni yaa çok tebrikler valla sen başardın bizde başarırız inşallah azmimizi kaybetmeyelim yeterhep burdayım hepinizin mezuniyetini göreceğim , mezun etmek benim işim
Ilk menü benden gelsin
Sabah 10:20
1 haşlanmis yumurta
3 yeşil zeytin
1 kozlenmis yeşil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
2 yk lor peynir
4 marul yapragi ve dere otu
2 adet kizarmis form ekmek.
Ara
Buyuk bardak lahana suyu
2 yaprak haslanmis lahana
Aksam 16.00
Ispanak kavurmasi kucuk tabak
Bir kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek...(bilerek yedim bagirsaklarim ogle birden bosaldi aclik hissettim)
1.5 lt su icildi 2 ye tamamlarim belki 2 ceviz yerim....dun hic uyumadim erken yatarim gibi bakalim...
Dereceye girersem forumun tepesine başarı hikayemi yazarım yalnız
"Sabır irade ve bir adet sopalıAusencia " diye
Iyi akşamlar kizlar nasilsiniz ben sinirden felc geçiricem nerdeyse sofrada papazi buldum eşle nereme yedim bilmiyorummm
Menum 13.01.2017 Cuma
Sabah
2 has.yumurt
2 tavuk brgr
1 kk peynir
5 zeytin
2 bardak cay
Öğle
Yarim kizarmis tavuk
1 kase yogurt
Aksam
1 kepce çorba
1 tbk misket kofte
1 kase yogurt
2.5 lt su 2 ıhlamur 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
6 adet sunta
Bir parmak peynir
5 zeytin
Öğlen
İki yumurta kadar tereyağlı yumurta
Bol peynir
Tere_domates_saltlik
Zeytin
İki lokma tb ekmek
Aksam
7 fındık
5 badem
1 CB süt
Aksam cnm hiç istemedi
Ama saldırma Mak için yedim
Sırtıma bir ağrı yapıştı sormayın nefesini kesiyor
Benim etimi kesseler 1 haftada 2 kilo üstü olur mu bilmem
Benim hayatta olmaz oyle hic bisey yemiyeyim su iceyim oturayım yine olmaz)
@Auscencia kaptanim ben.beklerdim keske beni katmasaydin. Benim yüzümden neden 2. Ligi kacirasiniz kii..
Benden beklediğini verebilsem keske, ayy napcam benn
Canım bende çörek otu yağı ve elma sirkesine başkadım
12 kişiyle bu yüzeyi yakalamak süper bişey. Kişi sayısı da etkili bu hafta sekercim masumcum ve mimu 3lu bi takim olaydı.(dikkat mimucum demedim çünkü rakibem)
Benim esimde beni mi deniyor ne yapiyor gelmis cikolata yermisin dedim canim sen beni mi deniyorsun...onlarin icinden bocek çıkıyor dedim boyle pis pis dedim .hadi sana afiyet olsun)))
menüm
Sabah
Peynir zeytin
2 dl ekmek
Öğle
Sulu köfte
2 kaşık karnabahar
Ayran
Akşam
Bamya
Yoğurt
Su 2
Spor
62dk eliptik 32 dk egzersiz
Hayirli aksamlar kizlar masallah ne güzel kilolar vermissiniz hepinizi tebrik ederim azminiz daim olsun ins. Bende disardan kilo bildirimi yapayim malesed bu sabahki kilom 84.3.Bu sabah disardaydim kahvaltim 12 yi buldu haliyle cok acikip fazla kacirdim
3 4 dilim esmer ekmek zeytin peynir salata yedim saat 4 gibi oglumun yemedigi yayla corbasi az öncede 1.5 portakal bugün düzensiz oldu burda saat 18 cok acikirsam havuc kemiririm artik hafta sonuda düzensiz olur muhtemelen ama benim icin ilk etapdaki hedefim seker orucuna sadik kalmak.
Bennnn roxeniii gördümmmmmhep burdayım hepinizin mezuniyetini göreceğim , mezun etmek benim işim
Ausencia
Bugünkü menüm u vereyim ama daha tam adapte olamadim belirteyim aslında birkaç gün e düzen kurulur
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 siyah zeytin
Biraz beyaz peynir
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Tavuk döner
1 kase yoğurt nane ve biberli
Az zeytinyağli börülce
Ara 1 bardak sıcak tarcinli süt
Akşam
1 kepçe tarhana
Biraz zeytinyağlı taze fasulye
Bol salata
Hamsı buglama
Su 2 lt
Menü çok Galiba ama zamanla oturacak
Ahu060812 canım birazdan spor yapılacak ve bildirilecektir
Ay Roksim bir türlü tebrik edemedim seni yaa çok tebrikler valla sen başardın bizde başarırız inşallah azmimizi kaybetmeyelim yeter
Bu arada sen kaptaniçemin ilk mezunusun hatırlatırım her ne kadar seni 4.sınıftan alsa da mezun mezun dur
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 500. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 6 Ocak - 13 Ocak )
TAKİM DERECELERİ
5. Takim..............%1,332
10. Takim..................%1,040
7. Takim.................%1,007
BİREYSEL DERECELER
5. Takimdan........1- TopaLsoLucaNn......%3,36
7. Takimdan.........2- Şekercikız / mimu88 .........%2,26
3. Takimdan........3- Mavi1000.........% 2,10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?