- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Kız demeeee gel öpem o zamanSekercikiz o kadar inceldik ki takım içerisinde 1 numaraya ikimiz sıkıştık :)
Canim ya mide ağrısı da sırta vurabilir.kas ağrısı olduğuna inanıyorsan ikisini de icebilirsin
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 500. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 6 Ocak - 13 Ocak )
TAKİM DERECELERİ
5. Takim..............%1,332
10. Takim..................%1,040
7. Takim.................%1,007
BİREYSEL DERECELER
5. Takimdan........1- TopaLsoLucaNn......%3,36
7. Takimdan.........2- Şekercikız / mimu88 .........%2,26
3. Takimdan........3- Mavi1000.........% 2,10
Güzel fikir canım bende çok severim patlıcan salatasıni ben de bir deneyeyim tesekkurlerAusencia kaptanim evimin burada firin var haftalik 10 adet yesil biber 10 adet kirmizi biber aliyorum kozletiyorum firinda saklama kabina koyup buzdolabına koyuyorum ..her sabah 1 tane cikariyorum..hafta sonu esimde yiyor o yüzden 10 tane aliyorum..
Keza kozlenmis patlicanida o sekilde yapiyorum 5 patlican 5 domates bir kac biberde kozletip salata hazirliyorum saklama kabina koyup dolaba koyuyorum hergun yemegimin yanina cikariyorum bir tatli kasigi sizma zeytinyagi ilave ediyorum pratik oluyor benim icin...
Tebrikler canım çok güzel kilo vermissin
Fatmacim tebrik ederim senin kilo verme biyolojik saatin gelmiş. Tabiri caizse çorap sokulmeye başlamış finish çizgisini gogusleyeceksin insallah
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 500. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 6 Ocak - 13 Ocak )
TAKİM DERECELERİ
5. Takim..............%1,332
10. Takim..................%1,040
7. Takim.................%1,007
BİREYSEL DERECELER
5. Takimdan........1- TopaLsoLucaNn......%3,36
7. Takimdan.........2- Şekercikız / mimu88 .........%2,26
3. Takimdan........3- Mavi1000.........% 2,10
Ausencia canimmmmmmm
Ay nasıl mutlu olduğum
Bu benim için büyük başarı
Çünkü ben boğazımı tutamadığım için ağlamıştım bile 3 ay önce birisi bana ilk 3 te olacaksın dese inanmazdım bile :)
Bunda sizlerin payı çok buyuk
Ben olmayacak dediğimde siz benden daha çok inanmistiniz bana
Sizi gerçekten çok seviyorummm
Tesekkurler canım haftayada insallah biz seni tebrik edicez
Ayyy canım insallah öyledir 109 görmeden 108 gördüm 2 haftadır 110olmak yavaş yavaş geriyordu
147 inerkende 110 111 çok direnmişti vücüdum bide 104 okadat zor olmuştu insallah bu sefer daha çok yiyorum bazı şeyleri kedince direnç kırılacak
Masallah takımıma bu takımda olmakla gurur duyuyorum iyiki burdayım ve sizlerleyim
Ayy canım 2015 yazında 134.4 takuma gelmiştim bitmiştşm moral olarak kendime gğvenim bitmişti ameliyat tan son anda vaxgeçmiştim ben kendime gğvenmediğim halde o gün arkadaş larım öyle destek verip güvendikerki beraber 6 7 ay gibi bi zamanda 134 102 düşmüştüm önce Rabbim in lutfu sonra arkadaş larımın kaybettiğim güvenimi sağlamalarıyla oldu
YAŞASIN DİYET KARDEŞLİĞİ
YAŞASIN 7.TAKIM
mide koruyucun var mı.Ah cnm bilemiyorumki hem midem gibi hemde sırt gibi bi sıcak su torbası mi yapsam
Inşallah canımTesekkurler canım haftayada insallah biz seni tebrik edicez
Ayyy canım insallah öyledir 109 görmeden 108 gördüm 2 haftadır 110olmak yavaş yavaş geriyordu
147 inerkende 110 111 çok direnmişti vücüdum bide 104 okadat zor olmuştu insallah bu sefer daha çok yiyorum bazı şeyleri kedince direnç kırılacak
Masallah takımıma bu takımda olmakla gurur duyuyorum iyiki burdayım ve sizlerleyim
Ayy canım 2015 yazında 134.4 takuma gelmiştim bitmiştşm moral olarak kendime gğvenim bitmişti ameliyat tan son anda vaxgeçmiştim ben kendime gğvenmediğim halde o gün arkadaş larım öyle destek verip güvendikerki beraber 6 7 ay gibi bi zamanda 134 102 düşmüştüm önce Rabbim in lutfu sonra arkadaş larımın kaybettiğim güvenimi sağlamalarıyla oldu
YAŞASIN DİYET KARDEŞLİĞİ
YAŞASIN 7.TAKIM
Kızlar birde hafta sonu dağitmayınca hafta içi daha rahat oluyor . Ve daha motive oluyor insan
Bu mesaj çok önemli !
Biz çok daha güzel sonuçlar alacakken hafta sonunu temizlemekle ... ne pzt sl çrş lar harcadık .
Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Biraz domates salatalık
2 bardak limonlu çay
Öğlen
2 ince dilim kenar hamurları alınmış kıymalı pide
Biraz peynir
1 tabak domates soslu biber kavurma
Akşam
1 kase şehriye çorbası
3 köfte
Bol salata
Ara
1 minik damat bohçası (az şekerli yaptım)
Gece
1 fincan karışık bitki çayı
Su: 1,5 lt.
Spor: yok
Ausencia Ahu060812
Iyi akşamlar herkese geçmişi okudum sıra geldi menüye
Sabah1tatli kaşığı Çörek otu yağı bir bardak su
Kahvaltı 2dilim tam buğday ekmeği ile tost
Ara Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 2 kepçe tavuk çorbası 3yemek kaşığı bezelye bol salata
Ara 2kucuk mandalina 3ceviz
Aksam 1kepce tavuk çorbası 6yemek kaşığı taze fasulye bir kase yoğurt salata
Ara bir küçük elma bir dilim portakal
Ara 3 kaşık yoğurt
Su 3 oldu
Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?