Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olmaz miiiiii.tebrikler mimum.

Günaydın benim güzel takımım
Rüyalarda Bile birlikteyiz
kelebekolacam keçiörende bi asm de görev yapıyormuşsun bende seni görmeye geliyorum aaa bi bakıyorum sen genç kız Allah Allah diyorum fotoğrafta hiç te öyle değildi maşallahı varmış diyorum saçlar bele kadar kızıla çalan arkadan örgülü örgüsü kalın kolum kadar boy uzun 180 e yakın her yerin ince bakıyorum şöyle.bunun neresinde kilo var neresinde basen var diyorum bide bi yoğunsun bi yoğunsun nasıl giriyo bu kk ya bu yoğunlukta diye diye sıramı bekliyorum sonra yanına geliyorum tanışıyoruz sarılıyoruz ben hemen soruyorum "doktorcum ben ria taktırdım ya Antibiyotik kullanmasam olur mu" sonra uyandım bilinç altıma bile işledi burası

Günaydın kızlar,
Nasılsınız ?
Akşam menü paylaşımı ve spor bildirimi yapamadım
Minik yavrum babasının çayına elini atınca eli haşlandı kuzuşumun.
Saatlerce ağladı, soğuk su ile kompres yaptık babasıyla, neyse ki zar zor da olsa uyudu da acısını unuttu.
Sabah keyifle uyandı, yine merakla ortalığı kurcalıyor, şükürler olsun.
Ben spor yaparken kızıma babası bakıyordu. Alt değiştirme ve emzirme hariç herşeyiyle ilgilenir, sağolsun 1 numaralı yardımcımdır eşim.
Ama çok üzüldü çook, canım benimm !
Babası bir daha çay içmem diye yemin edecekti, ona sadece daha dikkatli olmasını, çocukların düşe kalka büyüdüklerini hatırlattım..
Umarım herkeşler iyidir, bir geçmişe varayım

Ayy kıyamammm cnaımm yaa geçmiş olsun minnak kuzunaa ayy çay mu sıcaktı pekii tühh tühhhh krem sürseydin.

Ay canım çok geçmiş olsun çocuk olunca işte insanın başına her şey geliyo kötü olmuş kuzucum geçen dely de söylemişti hametan çok iyi geliyo bu durumlarda acısını alıyo ama içinizdeki acımıştır o ağladıkça neyse geçmiş ya şükür
Dediğin gibi çocuk düşe kalka büyüyo benim ufak geçen kreşte düşmüş kaşını masaya çarpmış kaş şiş geldi dün öğretmen faaliyetlerini sıcak slikonla dizayn ederken elini bi uzatmış hocaya doğru oda elindekini kaçırayım derken silikon eline damlamış su toplamış ara ara acıyo desede geçti acısı sabah artık bende kaşarlandım her gün bi olay her gün bi olay Allah dermansız dert vermesin çocuklarımız korusun inşallah

Evet canım maalesef çok sıcaktı yeni doldurmuştum ocaktan alıp
sagolasın
Off offff kıyamammm minnakımaa yaaa valla ben geçen koca kadın nerdeyse ağlıcaktım bilirim acısını inşallah iyidir bugün keyfi su felan toplamadı dimii....Allah beterinden korusun güzelim evladını düşe kalka büyüuyoruzz üzülme olcagı varmışş insan bazen ne etsede başa geliyor

Ayyyy kuzumm benimm yaa sıcak silikonda fenadırr bende komple derimi kpartmıştım güzelim birden yapışınca reflex aldım deriyle alınıp gelmişti .Senin kuzugunuda da geçmiş olsun birtanem Allahım başka dert keder vermesin

Sağol canım oluyo böyle şeyler işte amin

Sagol ahum şerın stonummm
Biz daha kaşarlanamadık, ben de çocugu iki gün arayla yataktan düşürdüydüm, sonra da ben ne biçim anneyim diye zırladıydım da eşim teselli ettiydi
Kuzulara hiç kıyılmıyor, bize bişi olsun onlara olmasınn
Bu arada sıcak silikon da kuzuşu yakmıştır çok, kıyamam geçmiş olsun..
Bu arada eşim eski eczacı kalfası, uzun yıllar çalışmış, ona sordum uygun bi krem var mı acısını geçiren diye silverdin var ama bu o kadar büyük bi yanık değil deyince soguk su kompresi devam.
zaten o iyi geldi de uyudu. Bugün sadece ufak bi kızarıklık kalmış elinde...

Ay sorma dolim, ikimizde şaşırdık napıcamızı, babası daha da telaşlandı yazık, ben daha soguk kanlıyımdır böyle durumlarda ama acısı sonra koyar.
Neyseki ciddi bişi kalmadı tatlım, çayı halıya devirmiş, halıdaki kızgın bölümün üstünde emeklemiş yine o çay 90 dereceye filan düşmüştür her halde yoksa su filan toplardı sanırm.
Hemen soguk suyun altına tuttum ben onun da etkisi vardır
kelebekolacam sende dün menü spor bildirmedin demi
Kedibochi ablam spor var mı
var tatlım var yazacağım.
zaten spor yaparken yaktık kuzuyu

Sekercikiz ve mimu88 ayrıca melakoli prensesimiz @masumm
Hepinizi çok çok tebrik ederim kızlar, harikasınız.
Vazgeçmeyince başarılacağının kanıtı sevgili masum kardeşim seni tabi ki bilhassa

Ayrıca takım olarak yine ilk üçte de bireysellerde de tozu dumana katmışız.
Birinci olamasakta artık bence her hafta gözlerin üzerimize çevrildiği bir takımız.
Bu takımın bir ferdi olduğum içn kendimi şanslı hissediyorum, çünkü biliyorum ki kilolar gidecek, burada fit olacağım
roxen2303 seni de tebrik ediyorum sevgili fit kardeşim, darısı başımıza inşallah.
İdollerimden birisin haberin olsun

Kaptanım, elimden geleni yapacağım.

Liste zor iş ama ben başaracağıma inanıyorum, iyi gaza geldi liste beni daha da gazlar, vereceğim toplamda 12-17-23 diye gidecek kilolarım var hedeflerime göre, hiç biri hayal değil liste ile gerçek olacak
Süt için de her gün rezenemi içerim, suyu da asılacağım.
Dün mesela suyu epey artırdım, spora daha da asıldım, haydi şeri dedim artık listedesin yok öyle totoyu devirip tv izlemek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…