Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim yorumun için bitanem ♡♡♡ insaAllah mezun olucam sayenizde, öyle motive ediyorsun ki iyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız biz çok güzel bir takımız ki maşallah bize
Damat bohçası yarışmada mevcut, tarafımdan yapılmış bir tarif şekerim cok hafif bir tat canım

Hu huuuuuuuu
Bugun yogun bir gundu. is yerinden ciktim, gonullu calistigim bir projenin toplantisi vardi oraya gectim. iki saat surdu be ikram olarak onume cesit cesit kanepe, kurabiyeler konmustu,baktim baktim durdum,yemiycem dedim ve yemedim. aus yemiyor sen neyine yiyeceksin dedim. grupta herkes incecik, bor cogunun iki cocugu var, bi ben tişko , onlarin yesin sen dur dedim ve llhic bir sey yemeden iki saat oturdum.
Veeee bir basari daha, eve geldim saat 9:30 artik bu saatten sonra yemek yenmez, bir bardak kefir, yarim.demet maydanoz yedim. hadi bismillah, guzel bir gun kapattim

Hemen menumu vereyim, sonra azcik sinava calisip uyuyayim.

Ausencia
littlecoffeedoc

SABAH
Bir dl tb ekmek
1 yumurta, tereyag ile pulbiberli
Biraz peynir

Ara
4 eti form tahilli meyveli biskuvi
Bir bardak kefir

Ara
Turk.kahvesi
4 ceviz

OGLEN
karnabaharli tavuk sote
1 bardak yogurt

Ara
1bardak kefir
3 ceviz
5 badem
2 etiform biskuvi

AKSAM
1 bardak kefir
Yarim demet maydaniz

2,5 lt su

Menün çok güzel tatlım maşallah ♡♡ birbirimizi de etiketleyelim. Menü ve sporumuza yorum yapalım şekerim

Açıklanmış bile

mimu88 Sekercikiz tebrikleeer

7.takım hepinize kocamannn tebrikleer

Ya sen mi sormuştun mimu mu ?
Haftanın 1sinin menülerine baktım ... tüyo luk bi şey var mı diye ?

Hiç birşey yok :) yememiş hiç .

Bildiğin hiç yani

mimu88
Sekercikiz tebrik ederim kızlar harika siniz

roxen2303 tatlım tebrik ediyorum mezuniyetini bitanem darısı bize inşallah
mimu88 @masumm bireysel dereceleriniz için sizleri de tebrik ederim şekerler

Yaaa herkese çok ama çok teşekkür ederim. Geçen hafta ki o umutsuzluk o sanırım yine olmayacak hissiyatını kaptanımın dediği gibi akşamına unuttum. Bu hafta doğru dürüst sporda yapamadım. Ama takımımızdan 3 kişinin dereceye girmesi burada Ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı iyi ki bu takıma gelmişim @masumm sayesinde iyi ki listemiz beklemişim. Çok güzel insanlarsınız hepiniz.

@masumm ve Sekercikiz bu frenlerin patladığı yer olsunnn durmak Yok inşallah :)

kelebekolacam bana tebrik Yok mu doktorummm :)))

Son düzenleme:
Merhaba ben geldimmm bugün sınavdan sonra dışarıda takıldım biraz yorgun argın eve geldim sınav stresi attım bu arada sınav için başarılar dileyen herkese çok teşekkür ederim :) menü kötü oldu dışarıda olduğum için ama yine de dikkat etmeye çalıştım

Wayyy Saadet ben mi sana uğur getirdim şekerim
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim ama bu zaten 3 haftanın kilosu çok da aman aman bi şey yok o yüzden :)

Teşekkür ederiz listeye aldığın için inşallah önümüzdeki hafta takımı birinciliğe taşırız tekrar

Akşam çok az olmuş sanki ama onun dışında güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…