Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cuma menü bildirimi

Sabah : 1 fincan sade kahve, 2 kare çikolata
Kahvaltı : 1,5 kk beyaz peynir, 2 dilim çk ekmek, 2 dilim hindi füme, domates-salatalık ve bitki çayı eşliğinde
Ara : 1 kase yoğurt

Öğle ( avm de ): Ekmeği azaltılmış bir adet hamburger, 10-15 ince dilim patates kızartması, bir küçük lipton ice tea ( oyy sopalar geliyo mu ....
( bu hafta birinci oluruz sandıydım da bi hamburger yediydim, cıssız geçen 20 günden sonra olmadı evet ama insan sabah akşam hamburger istemez dimi ya, neyse bi yerim şişmicek )
Ara : 2 kuru kayısı, 1 french press bitki çayı

Akşam : 1 kase sulu yerinden tavuk suyuna şehriye, ton balıklı salata, yarım dilim çk ekmek.
Akşam ara : yok

SPOR : 45 dk kondisyon bisikleti, 45 dakika egzersiz
Su : 2 Lt.
Bitki çayı : 750 ml.

Kızlar eşim de gaza geldi benden..
Az önce koşuya gitti, inşallah bırakmaz da devamını getirir
Ay ne güzel bu sarmal içine alırsa sizi eşle çok daha motive olursun benim eş anca kösteklik yapıyo dün Doğum günüydü eşim gelince dedim diyetteyiz almadık pasta diye açtık gan gam ,mezdeke ,tema etmaje bide dans ettik baktı ben sabah spor akşam dans gözü korktu ben gidip bi pasta alayım falan desede aldırmadık kıskanacak bu adam beni zayıfladıkça aaa hiç gelemem

Wuuu spor süper eritmişsindir sen o hamburgeri ne de olsa emziklisin canın ne zamandır istiyodu ee listeyede girdin yedin yedin di yemişsin :):)

Puanlamayı yazarken birden rakip olduğumuz aklıma geldi Kedibochi .dedim sıkı rakip geliyo ben bi spor patlatayım.şimdi yaptım yaptım 13.00 de çocuklar gelir klüpten.küçüğüde anneme gönderdim çocuklar gelince annee, ordan kv ye bide arkadaş aradı bana araba öğret diye nasıl yetişeceksem daha evi toplayacam

Ahu060812 kız yine mi 20 puan ?
30 dk kondisyon bisikleti 30 dk egzersizde bu puandı amaa
Yeter dersen tamam derim ama bi beş puan daha alamaz mıyım ma cherie
Kız 20 den fazla puan mı var ki bende geçen 104 dakika yaptıydım 20 puan yazdım .bol kese alışma süresinde şekerim
artık dişe diş kana kan aaa bide rakibim olacak kaptaaaannn yetiş şike varrrrr benden fazla puan talebi varrrr
Haaa hemde Senin 5 puanı hamburger aldı götürdüüü satamadan getirdiii

Benimki de bana ayak uyduracak, bakti ki azimliyim fit olacağım, ben de gobekli kalmiyim dedi

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Hemen düzeltilen sonuç listesini koyayım şuraya da .. Nare83 a gelen tebriklerde geri kalmasın .

BİREYSEL DERECELER

5. Takimdan........1- TopaLsoLucaNn......%3,36
7. Takimdan.........2- Şekercikız / mimu88 .........%2,26
7. Takimdan........3- masumm.........% 2,21

Ahu060812 kız yine mi 20 puan ?
30 dk kondisyon bisikleti 30 dk egzersizde bu puandı amaa
Yeter dersen tamam derim ama bi beş puan daha alamaz mıyım ma cherie
Cnm bir saat sporumuza 15 puan alıyoruz 1,5 a 20 point Ahu060812 dimi kuzum? geçmiş olsun kuzucuga kıyamam iyi dimi şimdi

Cnm bir saat sporumuza 15 puan alıyoruz 1,5 a 20 point Ahu060812 dimi kuzum? geçmiş olsun kuzucuga kıyamam iyi dimi şimdi
Tamam tamam şeker.
Spor kaptanim ilk hafta bonkör davranınca bende gerisi gelir sandiydim
Sağol sari papatyam..
Simdi iyi kuzum, evi dört dönüyor çok meraklı maşallah.
Ne gelirse başına meraktan geliyor benim kedinin
Dun avm de esimin kucağında her gören ayyy ne güzel bebek filan, esime dedim ki acaba nazar olabilir mi, ?
Demez mi artik avm yok. Dedim sende gururla herkese benim kızım diye gösterme mademm..
Ollldu eve kapanalimmm heee

Günaydın nnnn
Akşam sırt ve migde karışımı ağrı sonrası ilaç aldım sıcak su torbası ile bütünleşmiş bir şekilde uyudum

Tebrik eden herkese teşekkür ederim
İnanın bu başarıda katkınız büyük sizi çok seviyorum

Seryyyyy
Seni etiket yapamıyorum bacım Nikon pek uzun geçmiş olsun. Kuzucuga oluyor öyle şeyler esinden çok destek görüyor musun ne güzel benim esimde bi dogirmadi birde emzirmedi hormonlar el verse yapardı
Melokoni prenseside pek hoş

@Ahu060812 ruyanda çok komik kız araya sıkıştırmış sin antibiyotiği , bende düğünü olacakları gördüm ayyy benim ev çevre yoluna bakıyor ya bi bakıyorum orda halay çekiyorlar banada gelsene diyorlar ay yok daha verecek kilom var diyorum

Ausencia
Cnmmmmmm teşekürler ederimmmm beniim için ugrastin bu senin basarin cnm ay i takımdan üç kişi derecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…