Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy yerim ben maşallah tatlı prenses yerim yerim nazar değmesin Allah korusun canım. Dışarıya çıktığın zaman Nas oku bolca tatlım Rabbim korusun kollasın

Ahu060812
15 var 25 yok muuu..
öyle olsunnn

Maşallah diyelimmmm maşallahhh ne olursa nazardan oluyo dün dedim ya canım tatlı istemiyo anaaaa kim göz ettiii çabuk söylesin hormonlarımı depreştirdi yemekten sonra aralıklarla yarım elma kesmeyince bi incir oda kesmeyince bi Trabzon hurması yedim
Cnm bir saat sporumuza 15 puan alıyoruz 1,5 a 20 point Ahu060812 dimi kuzum? geçmiş olsun kuzucuga kıyamam iyi dimi şimdi
Evet ablam puanlama öyle
Kızımda iyi şükür bi sorun yok Yen'i bir atraksiyona kadar
Değiyor canım nazar gerçekten gezerken okuya okuya gez
takımcak sıyırdık gündüz yetmiyor gecede beraberiz

Çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah yavruları mizi bende isteyim herkes burda bugün çok giremiyorum siteye malesef

Çocuklara hiç kıyamam. Birsey olmasın kuzucuklara Rabbim korusun kollasın hepsini ♡♡♡

Ah cnm ya çok geçmiş olsun tam meraklı zamanları benimde oğlum 15 aylıkken yanmıştı yüzünden itibaren çay sokulmuştur ah ne kötüdür çok iyi bilirim çok çok geçmiş olsun tekrardan cnm

Canım sizede çok çok geçmiş olsun rabbim bütün çocukları korusun insallah

Günaydın.
Kahvaltıya ahır misafirim geldi de .iki de bir yazıyor geldim geliyorum hazır mı ne var. Dün eşim evde değildi sabah geldi.kuymak sürülen çikolata simit uff havada uçuştu. Allah tan benim tepeme düşmedi.
Kedibochi geçmiş olsun canım. Olur öyle şeyler Allah beterini göstermesin
Ahu060812 Kiz Allah seni.tatilde gelicem bi endam göstersem mi
mimu88 ayyy demek yine buralardan geçeceksin gez tabi sen gez.gördüklerinden iyice ye.bida nerdeeeee

saydin78 , @ada81, Sekercikiz ve pamukskr Kızlar hepinize teşekkürler.
Adacim bende kuzumu hep koklarim, cennet kokar
Ayrıca unutmadan yeni gelen arkadaşlar aramiza hoşgeldiniz
Oğlum 7 yaş ında bende çok özledim bir bebek istiyorum ama eşim ve oğlum istemiyor malesef yaşım 33 oldu çok geç kalmaktan çok korkuyorum tabi şartlar da izin verimiyor yoksa çaktırmadan kaza oldu diyeceğim onuda yapamıyor um inşallah rabbim aratmaz zamanı gelince

Ayyy notu kıt hocalar gibisin
Disiplinli kaptanım
Yok canım sporu yavaş yavaş artırıp direnç yaşamadan devam edeyim diyorum
Geçen ay 2 mil bu ay 3 mil
Gelecek ay spor salonuna gitmezssem
Dışarda yürüyüş artı lesli veya dediğin gibi sabah akşam 5mil olabilir neyse men 15 alıym jeyfime bakıym
Bunu alamayanlarda var deyip biraz hava atarken yapmayan arkadaş larımı gaza getiriym

Canım kuzucuğa büyük geçmiş olsun
Bizim oğlan düşünce men oğlum çoçuklar düşe kalka büyür demiştim
Her düştüğünde anne büyüdümmü derdi
Soğuk kanlılığınıda tebrik ederim men biraz paniğimdir maşallah kuzuyada sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…