Oyyy yerim ben maşallah tatlı prensesTamam tamam şeker.
Spor kaptanim ilk hafta bonkör davranınca bende gerisi gelir sandiydim
Sağol sari papatyam..
Simdi iyi kuzum, evi dört dönüyor çok meraklı maşallah.
Ne gelirse başına meraktan geliyor benim kedinin
Dun avm de esimin kucağında her gören ayyy ne güzel bebek filan, esime dedim ki acaba nazar olabilir mi, ?
Demez mi artik avm yok. Dedim sende gururla herkese benim kızım diye gösterme mademm..
Ollldu eve kapanalimmm heee
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Hemen düzeltilen sonuç listesini koyayım şuraya da ..Nare83 a gelen tebriklerde geri kalmasın .
BİREYSEL DERECELER
5. Takimdan........1- TopaLsoLucaNn......%3,36
7. Takimdan.........2- Şekercikız / mimu88 .........%2,26
7. Takimdan........3- masumm.........% 2,21
Evet ablam puanlama öyleCnm bir saat sporumuza 15 puan alıyoruz1,5 a 20 point Ahu060812 dimi kuzum? geçmiş olsun kuzucuga kıyamam iyi dimi şimdi
Değiyor canım nazar gerçekten gezerken okuya okuya gezTamam tamam şeker.
Spor kaptanim ilk hafta bonkör davranınca bende gerisi gelir sandiydim
Sağol sari papatyam..
Simdi iyi kuzum, evi dört dönüyor çok meraklı maşallah.
Ne gelirse başına meraktan geliyor benim kedinin
Dun avm de esimin kucağında her gören ayyy ne güzel bebek filan, esime dedim ki acaba nazar olabilir mi, ?
Demez mi artik avm yok. Dedim sende gururla herkese benim kızım diye gösterme mademm..
Ollldu eve kapanalimmm heee
takımcak sıyırdık@Ahu060812 ruyanda çok komik kız araya sıkıştırmış sin antibiyotiği , bende düğünü olacakları gördüm ayyy benim ev çevre yoluna bakıyor ya bi bakıyorum orda halay çekiyorlar banada gelsene diyorlar ay yok daha verecek kilom var diyorum
Çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah yavruları mizi bende isteyim herkes burda bugün çok giremiyorum siteye malesefGünaydın kızlar,
Nasılsınız ?
Akşam menü paylaşımı ve spor bildirimi yapamadım
Minik yavrum babasının çayına elini atınca eli haşlandı kuzuşumun.
Saatlerce ağladı, soğuk su ile kompres yaptık babasıyla, neyse ki zar zor da olsa uyudu da acısını unuttu.
Sabah keyifle uyandı, yine merakla ortalığı kurcalıyor, şükürler olsun.
Ben spor yaparken kızıma babası bakıyordu. Alt değiştirme ve emzirme hariç herşeyiyle ilgilenir, sağolsun 1 numaralı yardımcımdır eşim.
Ama çok üzüldü çook, canım benimm!
Babası bir daha çay içmem diye yemin edecekti, ona sadece daha dikkatli olmasını, çocukların düşe kalka büyüdüklerini hatırlattım..
Umarım herkeşler iyidir, bir geçmişe varayım
Çocuklara hiç kıyamam. Birsey olmasın kuzucuklara Rabbim korusun kollasın hepsini ♡♡♡
Maşallah diyelimmmm maşallahhh ne olursa nazardan oluyo dün dedim ya canım tatlı istemiyo anaaaa kim göz ettiii çabuk söylesin hormonlarımı depreştirdi yemekten sonra aralıklarla yarım elma kesmeyince bi incir oda kesmeyince bi Trabzon hurması yedim
Evet ablam puanlama öyle
Kızımda iyi şükür bi sorun yok Yen'i bir atraksiyona kadar
Değiyor canım nazar gerçekten gezerken okuya okuya gez
takımcak sıyırdıkgündüz yetmiyor gecede beraberiz
Ah cnm ya çok geçmiş olsun tam meraklı zamanları benimde oğlum 15 aylıkken yanmıştı yüzünden itibaren çay sokulmuştur ah ne kötüdür çok iyi bilirim çok çok geçmiş olsun tekrardan cnmGünaydın kızlar,
Nasılsınız ?
Saatlerce ağladı, soğuk su ile kompres yaptık babasıyla, neyse ki zar zor da olsa uyudu da acısını unuttu.
Ben spor yaparken kızıma babası bakıyordu. Alt değiştirme ve emzirme hariç herşeyiyle ilgilenir, sağolsun 1 numaralı yardımcımdır eşim.
Babası bir daha çay içmem diye yemin edecekti, ona sadece daha dikkatli olmasını, çocukların düşe kalka büyüdüklerini hatırlattım..
Aminnnn aminnnÇocuklara hiç kıyamam. Birsey olmasın kuzucuklara Rabbim korusun kollasın hepsini ♡♡♡
Canım sizede çok çok geçmiş olsun rabbim bütün çocukları korusun insallahAy canım çok geçmiş olsun çocuk olunca işte insanın başına her şey geliyo kötü olmuş kuzucum geçen dely de söylemişti hametan çok iyi geliyo bu durumlarda acısını alıyo ama içinizdeki acımıştır o ağladıkça neyse geçmiş ya şükür
Dediğin gibi çocuk düşe kalka büyüyo benim ufak geçen kreşte düşmüş kaşını masaya çarpmış kaş şiş geldi dün öğretmen faaliyetlerini sıcak slikonla dizayn ederken elini bi uzatmış hocaya doğru oda elindekini kaçırayım derken silikon eline damlamış su toplamış ara ara acıyo desede geçti acısı sabah artık bende kaşarlandım her gün bi olay her gün bi olay Allah dermansız dert vermesin çocuklarımız korusun inşallah
Canım ben bi bardak tarçınlı kahveli süt içiyorum yanında badem fındık felan yada yoğurdün içine meyve doğrayıp yiyorumKızlar canınız kahvalti istemeyince seçeneginiz ne oluyor
Benim tercihim meyveli nesfit oluyor cnm :)Kızlar canınız kahvalti istemeyince seçeneginiz ne oluyor
Oğlum 7 yaş ında bende çok özledim bir bebek istiyorum ama eşim ve oğlum istemiyor malesef yaşım 33 oldu çok geç kalmaktan çok korkuyorum tabi şartlar da izin verimiyor yoksa çaktırmadan kaza oldu diyeceğim onuda yapamıyor um inşallah rabbim aratmaz zamanı gelincesaydin78 , @ada81, Sekercikiz ve pamukskr Kızlar hepinize teşekkürler.
Adacim bende kuzumu hep koklarim, cennet kokar
Ayrıca unutmadan yeni gelen arkadaşlar aramiza hoşgeldiniz
5 mil leslie
Günaydın kızlar,
Nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?