Şükürr canımmm iyiyim kafam kazan gibi azcık bütün gece erkenden uyuyuncaDelyDoly nasılsın meraktayim seni.
Kesinlikleee papatyammmm sağlam kitabelerr hahahaKaptan az sonra Orhun kitabeleri ile geliyor
Beğendi beğendi not aldı kaçtı zeytin gözlüm, işlerini tamamlıyor sanırım sonra yazacak kitabemiziKesinlikleee papatyammmm sağlam kitabelerr hahaha
Ay çok duygulandım ben simdi
teşekkür ederim yorumun için bitanem ♡♡♡ insaAllah mezun olucam sayenizde, öyle motive ediyorsun ki iyi ki varsınhepiniz iyi ki varsınız biz çok güzel bir takımız ki maşallah bize
Damat bohçası yarışmada mevcut, tarafımdan yapılmış bir tarif şekerimcok hafif bir tat canım
Hu huuuuuuuu
Bugun yogun bir gundu. is yerinden ciktim, gonullu calistigim bir projenin toplantisi vardi oraya gectim. iki saat surdu be ikram olarak onume cesit cesit kanepe, kurabiyeler konmustu,baktim baktim durdum,yemiycem dedim ve yemedim. aus yemiyor sen neyine yiyeceksin dedim. grupta herkes incecik, bor cogunun iki cocugu var, bi ben tişko , onlarin yesin sen dur dedim ve llhic bir sey yemeden iki saat oturdum.
Veeee bir basari daha, eve geldim saat 9:30 artik bu saatten sonra yemek yenmez, bir bardak kefir, yarim.demet maydanoz yedim. hadi bismillah, guzel bir gun kapattim
Hemen menumu vereyim, sonra azcik sinava calisip uyuyayim.
Ausencia
@Dersaadet_
SABAH
Bir dl tb ekmek
1 yumurta, tereyag ile pulbiberli
Biraz peynir
Ara
4 eti form tahilli meyveli biskuvi
Bir bardak kefir
Ara
Turk.kahvesi
4 ceviz
OGLEN
karnabaharli tavuk sote
1 bardak yogurt
Ara
1bardak kefir
3 ceviz
5 badem
2 etiform biskuvi
AKSAM
1 bardak kefir
Yarim demet maydaniz
2,5 lt su
Yaaa herkese çok ama çok teşekkür ederim. Geçen hafta ki o umutsuzluk o sanırım yine olmayacak hissiyatını kaptanımın dediği gibi akşamına unuttum. Bu hafta doğru dürüst sporda yapamadım. Ama takımımızdan 3 kişinin dereceye girmesi burada Ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı iyi ki bu takıma gelmişimNare83 sayesinde iyi ki listemiz beklemişim. Çok güzel insanlarsınız hepiniz.
Nare83 ve Sekercikiz bu frenlerin patladığı yer olsunnn durmak Yok inşallah :)
kelebekolacam bana tebrik Yok mu doktorummm :)))
Merhaba ben geldimmmbugün sınavdan sonra dışarıda takıldım biraz yorgun argın eve geldim sınav stresi attım bu arada sınav için başarılar dileyen herkese çok teşekkür ederim :) menü kötü oldu dışarıda olduğum için ama yine de dikkat etmeye çalıştım
Teşekkür ederim ama bu zaten 3 haftanın kilosu çok da aman aman bi şey yok o yüzden :)
Teşekkür ederiz listeye aldığın içininşallah önümüzdeki hafta takımı birinciliğe taşırız tekrar
Akşam çok az olmuş sanki ama onun dışında güzel :)
Günaydın benim güzel takımım
Rüyalarda Bile birlikteyiz
kelebekolacam keçiörende bi asm de görev yapıyormuşsun bende seni görmeye geliyorum aaa bi bakıyorum sen genç kız Allah Allah diyorum fotoğrafta hiç te öyle değildi maşallahı varmış diyorum saçlar bele kadar kızıla çalan arkadan örgülü örgüsü kalın kolum kadar boy uzun 180 e yakın her yerin ince bakıyorum şöyle.bunun neresinde kilo var neresinde basen var diyorum bide bi yoğunsun bi yoğunsun nasıl giriyo bu kk ya bu yoğunlukta diye diye sıramı bekliyorum sonra yanına geliyorum tanışıyoruz sarılıyoruz ben hemen soruyorum "doktorcum ben ria taktırdım ya Antibiyotik kullanmasam olur mu" sonra uyandım bilinç altıma bile işledi burası
Günaydın kızlar,
Nasılsınız ?
Akşam menü paylaşımı ve spor bildirimi yapamadım
Minik yavrum babasının çayına elini atınca eli haşlandı kuzuşumun.
Saatlerce ağladı, soğuk su ile kompres yaptık babasıyla, neyse ki zar zor da olsa uyudu da acısını unuttu.
Sabah keyifle uyandı, yine merakla ortalığı kurcalıyor, şükürler olsun.
Ben spor yaparken kızıma babası bakıyordu. Alt değiştirme ve emzirme hariç herşeyiyle ilgilenir, sağolsun 1 numaralı yardımcımdır eşim.
Ama çok üzüldü çook, canım benimm!
Babası bir daha çay içmem diye yemin edecekti, ona sadece daha dikkatli olmasını, çocukların düşe kalka büyüdüklerini hatırlattım..
Umarım herkeşler iyidir, bir geçmişe varayım
Sekercikiz ve mimu88 ayrıca melakoli prensesimiz Nare83
Hepinizi çok çok tebrik ederim kızlar, harikasınız.
Vazgeçmeyince başarılacağının kanıtı sevgili masum kardeşim seni tabi ki bilhassa
Ayrıca takım olarak yine ilk üçte de bireysellerde de tozu dumana katmışız.
Birinci olamasakta artık bence her hafta gözlerin üzerimize çevrildiği bir takımız.
Bu takımın bir ferdi olduğum içn kendimi şanslı hissediyorum, çünkü biliyorum ki kilolar gidecek, burada fit olacağım
@roxen2303 seni de tebrik ediyorum sevgili fit kardeşim, darısı başımıza inşallah.
İdollerimden birisin haberin olsun
Kaptanım, elimden geleni yapacağım.
Liste zor iş ama ben başaracağıma inanıyorum, iyi gaza geldi liste beni daha da gazlar, vereceğim toplamda 12-17-23 diye gidecek kilolarım var hedeflerime göre, hiç biri hayal değil liste ile gerçek olacak
Süt için de her gün rezenemi içerim, suyu da asılacağım.
Dün mesela suyu epey artırdım, spora daha da asıldım, haydi şeri dedim artık listedesin yok öyle totoyu devirip tv izlemek
Cuma menü bildirimi
Sabah : 1 fincan sade kahve, 2 kare çikolata
Kahvaltı : 1,5 kk beyaz peynir, 2 dilim çk ekmek, 2 dilim hindi füme, domates-salatalık ve bitki çayı eşliğinde
Ara : 1 kase yoğurt
Öğle ( avm de ): Ekmeği azaltılmış bir adet hamburger, 10-15 ince dilim patates kızartması, bir küçük lipton ice tea ( oyy sopalar geliyo mu....
( bu hafta birinci oluruz sandıydım da bi hamburger yediydim, cıssız geçen 20 günden sonra olmadı evet ama insan sabah akşam hamburger istemez dimi ya, neyse bi yerim şişmicek)
Ara : 2 kuru kayısı, 1 french press bitki çayı
Akşam : 1 kase sulu yerinden tavuk suyuna şehriye, ton balıklı salata, yarım dilim çk ekmek.
Akşam ara : yok
SPOR : 45 dk kondisyon bisikleti, 45 dakika egzersiz
Su : 2 Lt.
Bitki çayı : 750 ml.
Ay ne güzel bu sarmal içine alırsa sizi eşle çok daha motive olursun benim eş anca kösteklik yapıyo dün Doğum günüydü eşim gelince dedim diyetteyiz almadık pasta diye açtık gan gam ,mezdeke ,tema etmaje bide dans ettik baktı ben sabah spor akşam dans gözü korktu ben gidip bi pasta alayım falan desede aldırmadık kıskanacak bu adam beni zayıfladıkça aaa hiç gelemem
Darısıı benim eşiminde başınaa boy var lakin göbek bağladı yaakendim bitiriyorum ya kg ona taktım şimdidee hahha
Kız 20 den fazla puan mı var ki bende geçen 104 dakika yaptıydım 20 puan yazdım .bol kese alışma süresinde şekerim
artık dişe diş kana kanaaa bide rakibim olacak kaptaaaannn yetiş şike varrrrr benden fazla puan talebi varrrr
Haaa hemde Senin 5 puanı hamburger aldı götürdüüü satamadan getirdiii
Günaydın nnnn
Akşam sırt ve migde karışımı ağrı sonrası ilaç aldım sıcak su torbası ile bütünleşmiş bir şekilde uyudum
Tebrik eden herkese teşekkür ederim
İnanın bu başarıda katkınız büyük sizi çok seviyorum
Seryyyyy
Seni etiket yapamıyorum bacım Nikon pek uzun geçmiş olsun. Kuzucuga oluyor öyle şeyler esinden çok destek görüyor musun ne güzel benim esimde bi dogirmadi birde emzirmedi hormonlar el verse yapardı
Melokoni prenseside pek hoş
@Ahu060812 ruyanda çok komik kız araya sıkıştırmış sin antibiyotiği , bende düğünü olacakları gördüm ayyy benim ev çevre yoluna bakıyor ya bi bakıyorum orda halay çekiyorlar banada gelsene diyorlar ay yok daha verecek kilom var diyorum
Ausencia
Cnmmmmmm teşekürler ederimmmm beniim için ugrastin bu senin basarin cnm ay i takımdan üç kişi derecede
herkese çok çok teşekkür ederimmm alıntılamıştım ama hepsi uçmuş darısı hepinize olsun inşallah
Ausencia ben kaptanı gördümmmm
Maşallah diyelimmmm maşallahhh ne olursa nazardan oluyo dün dedim ya canım tatlı istemiyo anaaaa kim göz ettiii çabuk söylesin hormonlarımı depreştirdi yemekten sonra aralıklarla yarım elma kesmeyince bi incir oda kesmeyince bi Trabzon hurması yedim
Evet ablam puanlama öyle
Kızımda iyi şükür bi sorun yok Yen'i bir atraksiyona kadar
Değiyor canım nazar gerçekten gezerken okuya okuya gez
takımcak sıyırdıkgündüz yetmiyor gecede beraberiz
Günaydın.
Kahvaltıya ahır misafirim geldi de .iki de bir yazıyor geldim geliyorum hazır mı ne var. Dün eşim evde değildi sabah geldi.kuymak sürülen çikolata simit uff havada uçuştu. Allah tan benim tepeme düşmedi.
Kedibochi geçmiş olsun canım. Olur öyle şeyler Allah beterini göstermesin
Ahu060812 Kiz Allah seni.tatilde gelicem bi endam göstersem mi
mimu88 ayyy demek yine buralardan geçeceksin gez tabi sen gez.gördüklerinden iyice ye.bida nerdeeeee
Oğlum 7 yaş ında bende çok özledim bir bebek istiyorum ama eşim ve oğlum istemiyor malesef yaşım 33 oldu çok geç kalmaktan çok korkuyorum tabi şartlar da izin verimiyor yoksa çaktırmadan kaza oldu diyeceğim onuda yapamıyor um inşallah rabbim aratmaz zamanı gelince
Ayy 5erkeğin dağıttığı ev temizlenecek
Öğleye et akşama sebze salatalarım yapılacak
Birde akşama oğluşlara yemek kafayıf börek yapulacak
Spor yapılacak
Küçükle anne oğlan saati yapılıp oyun oynanacak
Oysa ben bunları yapacak başka biri varmiş gibi elimde kahvem tel buralardayım
Amaa ben burdayken malasef işler yapılmıyor hatta arada bi misafir de gekenilir oğluşum geldi
Ama çok şükürki bunları yapacak sağlığim isteğim evime aileme sevgim var
İş yapan canlara kolay gelsin
İşte olanlara hayırlı işler
Sınavda olanlara başarılar
İşlerden sonra burdayım inşallah
Kaptan az sonra Orhun kitabeleri ile geliyor
Kesinlikleee papatyammmm sağlam kitabelerr hahaha
Beğendi beğendi not aldı kaçtı zeytin gözlüm, işlerini tamamlıyor sanırım sonra yazacak kitabemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?