Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet yarinda benim 4 ders ve bitiyor ohhh marta kadar on dönüm bostan yan gel yat osman ))bolll spor yapacamm bu süreçte..

Bugun sinavdan geldim babam diyor ki kizim geldiğimden beri biraz zayifladin diyor hahayyy dedim ))

Cevremdeki insanlar korkutuyor olmaz diye allh büyüktür o bilir zamanın nasibimizde varsa olacak canım inşallah

Kızlar canınız kahvalti istemeyince seçeneginiz ne oluyor
Ben bir haşlanmış yumurta yiyorum elimde
Bende ilk hafta istanbul a gidebilirim sen ne zaman gideceksin ilk hafta mı ikinci mi ona göre.ha bu arada rüyamdaki ASmnin adresi Bağlarbaşı mahallesi Bursa caddesi gezi sokak keçiören di haa bi bakıyormuşsun ordasın ayyy hayali bile güzel hemen sana aldırırırım kendimi
Ablacım 5 mil çok olursa 3+3 mil de kabulüm veya 40 dk yürüyüş + 3 mil sma dediğin gibi bunlar dobra sen bir iki ay bu 3 milde git
her gün yap zaten herkesi geçersin
Milletin eşi 2.yi istemez benim bey de 4.yu istiyo.ev odemesi olmasa hemen diyecek.
Herkes farklı işte.
Ahu060812 dün 4 mil Leslie yaptım. Menü mu de bugunkiyle yazarım inşallah.
Tamam bugün eklerim de kaç dk kaç puan oluyo 4 mil bi de hele

Tamam tatlım sadece bir kase ♡♡♡ o da öğle yemeği olarak :)

Dün cumaydı abla :) bu haftayı inşallah etkilemez. Dikkat ediyorum şimdi :))

Sınavım çok iyi değil ama fena da değildi inşallah geçerim. Kalırsam da yazın büte çalışırım artık yapacak bir şey yok dualarınızı beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…