Heee yarinda sinav evcilikcilik oynuycazada81
Betulina
@aeben
littlecoffeedoc
Başka unuttuğum varsa affola .. Sınavlardan bilgi alayım ? Arada yazan olmuş gerçi , ada da bir iyi bir kötü vardı sanki .
Yarın da var değil mi aöf çüler ?
Evet yarinda benim 4 ders ve bitiyor ohhh marta kadar on dönüm bostan yan gel yat osmanada81
Betulina
@aeben
littlecoffeedoc
Başka unuttuğum varsa affola .. Sınavlardan bilgi alayım ? Arada yazan olmuş gerçi , ada da bir iyi bir kötü vardı sanki .
Cevremdeki insanlar korkutuyor olmaz diye allh büyüktür o bilir zamanın nasibimizde varsa olacak canım inşallahCanım benim başarının kaymağı bu gelen dereceler , tebriklerrr .
Devamı olsun her daim
Kaçamaksız , az ve öz canım
Hmmm yine mi yarışma :)) bakayım hemen canım .
Gerçekten iyi bir sinerji yakaladıkBozulmadan devam inşallah.
Aferin sana çekirge , gayet doğru konuşmuş iç sesin .
Midenden gelen gurultuları ay pardon fısıltıları değil ..hep bu doğru sesleri dinle
Tatlım , 60 lardasın artık . 1 kase az şekerli tatlı hakkın .
Ama lütfen 1 kase . Sonra bir kaşık daha aldım , yarım kase daha yedim okumamayım menülerde
olmuş ki ...
Canım benim sende o ışığı ilk geldiğin gün gördüm ben .
Geçen hafta geçti gitti.
Artık bu kararlı , derecelere girmeye alışmış mimu var
Saadettttt hep haftaya için söz var hem dışardayım kötü menü var .
Bak haftaya şakam yok , omuzlarında büyük yük var .
Sen yaparsın biliyorum ben .
Saadetin içindeki isteği ve inancı çıkar yeter .
Nasıl geçti sınav ?
Çok çok geçmiş olsun , sabahı keyifli uyanmış şükür prenses
Kaş ile göz arasında oluyor bu kazalar , Rabbim beterlerinden korusun .
Bende Yusuf ilk koltuk tepesinden yere çakıldığında , ben nasıl görmedimmmm ben nasıl tutmadımmm diye debelenip durmuştum zamanında .
Liste gerçekten ayrı bir sorumluluk sherry , sen 2,5 aydır buralardasın ... görmüşsündür .
Senden aklıma gelerek , emziren annelerle ilgili bir beslenme / diyet konusu açacağım müsait bir vakitte .
Göz ucu ile araştırdım , gerçekten çok sağlıklı beslenerek hem sütü artırmak hem kilo vermek mümkün .
Toparlamam lazım yazıları , konuyu açınca etiketlerim .
Hamburger ve patates kızartması
Bunları okuduğum menüleri sevemiyorum .
Çünkü Cuma gelip gr. gittiğinde aklıma hep bu cızlarınız geliyor .
Onun dışında menü ve spor güzel .
Ve yediğin hamburger / patates kızartmasını sadece kendine yedin , bunun prensesin ve sütünle ilgisi yok , bunu da unutma .
Ahuuuuuuuu ... eşini bilmem nasıl biri de ... sen eski sharon ahuya döneceksin yaaaa ... adam panikte
Eniştenin de işi zor , hatun günden güne gençleşiyor , güzelliğine güzellik katıyor ..adam da göbeğe göbek katıyor
Benim eşi anlatmıştım , fitlik abidesi kendisi . O yüzden köstek olmuyor , desteği müthiş sağolsun .
Ahum , 1 saat (krometre açıktı tam 53dk) yürüdüm bu sabah .
Termal korsemle , epey terlemeli , dönüş yokuştu . 5...10 puan Allah ne verdiyse artıkitiraz etmem
Haaa hemde Senin 5 puanı hamburger aldı götürdüüü satamadan getirdiii
burasına bayıldım ya
Ne kadar süper geldin de helee
İyisin değil mi şimdi ?
Bu arada kahvaltı sormuşsun . Asla atlatılmayacak bir öğün .
Süt / elma
Kuru meyve / yoğurt ...
Kahvaltı edesin gelene kadar mutlaka bir şeyler yemeli , metabolizma çalışmasını başlatmalısın .
Öncesiiii buraya oleeeeey oleeeeey
Sonrası buraya oleyyyyy oleeeeey
Enişte var , abla sen koy deme
Benim nazarım değildir o , ben okuyup üflüyorum hep sizi
Senin tepene düşmediği sürece her şey yolunda demektir tatlım
@mimu88 seyahate çıkıyordu değil mi ? benden de hayırlı yolculuklar . Aman dikkat seyahat sonrası artı sendromu gelmesin yine mimuuuuuuuu.
Aminnn.
Ben hala sadece düşünüyorum pamuk , oğlum da 7 yaşında . Ben ve eşim 38 .
Bir dolu rahatsızlık yaşadım , bir dünya ilaç ... ertele ertele derken bugüne geldik .
Ama istiyorum , sadece korkuyorum .
Geç diye de düşünmüyorum hiç .
Fatmacım sen evvelAllah hepisini halledersin
Aman ha akşam kadayıf böreklere dikkkaaatttt !
Bende şimdi Yusuf paşanın satranç davetine icabet edeceğim .
Cnm her seferinde netten mi yapıyorsun leslieyi?Notbook tan yapıyorum ben Lesileyi çalışmıyor iyimiçıkıp bantta yürüyüm bari ama sanki lesile banttan iyi gibi geliyor bana daha çabuk şekle sokuyor sanki
Ben bir haşlanmış yumurta yiyorum elimdeKızlar canınız kahvalti istemeyince seçeneginiz ne oluyor
Bende ilk hafta istanbul a gidebilirim sen ne zaman gideceksin ilk hafta mı ikinci mi ona göre.ha bu arada rüyamdaki ASmnin adresi Bağlarbaşı mahallesi Bursa caddesi gezi sokak keçiören di haa bi bakıyormuşsun ordasın ayyy hayali bile güzel hemen sana aldırırırım kendimiGünaydın.
Kahvaltıya ahır misafirim geldi de .iki de bir yazıyor geldim geliyorum hazır mı ne var. Dün eşim evde değildi sabah geldi.kuymak sürülen çikolata simit uff havada uçuştu. Allah tan benim tepeme düşmedi.
Kedibochi geçmiş olsun canım. Olur öyle şeyler Allah beterini göstermesin
Ahu060812 Kiz Allah seni.tatilde gelicem bi endam göstersem mi
@mimu88 ayyy demek yine buralardan geçeceksin gez tabi sen gez.gördüklerinden iyice ye.bida nerdeeeee
Ablacım 5 mil çok olursa 3+3 mil de kabulüm veya 40 dk yürüyüş + 3 mil sma dediğin gibi bunlar dobra sen bir iki ay bu 3 milde gitAyyy notu kıt hocalar gibisin
Disiplinli kaptanım
Yok canım sporu yavaş yavaş artırıp direnç yaşamadan devam edeyim diyorum
Geçen ay 2 mil bu ay 3 mil
Gelecek ay spor salonuna gitmezssem
Dışarda yürüyüş artı lesli veya dediğin gibi sabah akşam 5mil olabilir neyse men 15 alıym jeyfime bakıym
Bunu alamayanlarda var deyip biraz hava atarken yapmayan arkadaş larımı gaza getiriym
Canım kuzucuğa büyük geçmiş olsun
Bizim oğlan düşünce men oğlum çoçuklar düşe kalka büyür demiştim
Her düştüğünde anne büyüdümmü derdi
Soğuk kanlılığınıda tebrik ederim men biraz paniğimdir maşallah kuzuyada sanada
Tamam bugün eklerim de kaç dk kaç puan oluyo 4 mil bi de heleMilletin eşi 2.yi istemez benim bey de 4.yu istiyo.ev odemesi olmasa hemen diyecek.
Herkes farklı işte.
Ahu060812 dün 4 mil Leslie yaptım. Menü mu de bugunkiyle yazarım inşallah.
Tamam tatlım sadece bir kaseCanım benim başarının kaymağı bu gelen dereceler , tebriklerrr .
Devamı olsun her daim
Kaçamaksız , az ve öz canım
Hmmm yine mi yarışma :)) bakayım hemen canım .
Gerçekten iyi bir sinerji yakaladıkBozulmadan devam inşallah.
Aferin sana çekirge , gayet doğru konuşmuş iç sesin .
Midenden gelen gurultuları ay pardon fısıltıları değil ..hep bu doğru sesleri dinle
Tatlım , 60 lardasın artık . 1 kase az şekerli tatlı hakkın .
Ama lütfen 1 kase . Sonra bir kaşık daha aldım , yarım kase daha yedim okumamayım menülerde
olmuş ki ...
Canım benim sende o ışığı ilk geldiğin gün gördüm ben .
Geçen hafta geçti gitti.
Artık bu kararlı , derecelere girmeye alışmış mimu var
Saadettttt hep haftaya için söz var hem dışardayım kötü menü var .
Nasıl geçti sınav ?
Çok çok geçmiş olsun , sabahı keyifli uyanmış şükür prenses
Kaş ile göz arasında oluyor bu kazalar , Rabbim beterlerinden korusun .
Bende Yusuf ilk koltuk tepesinden yere çakıldığında , ben nasıl görmedimmmm ben nasıl tutmadımmm diye debelenip durmuştum zamanında .
Liste gerçekten ayrı bir sorumluluk sherry , sen 2,5 aydır buralardasın ... görmüşsündür .
Senden aklıma gelerek , emziren annelerle ilgili bir beslenme / diyet konusu açacağım müsait bir vakitte .
Göz ucu ile araştırdım , gerçekten çok sağlıklı beslenerek hem sütü artırmak hem kilo vermek mümkün .
Toparlamam lazım yazıları , konuyu açınca etiketlerim .
Hamburger ve patates kızartması
Bunları okuduğum menüleri sevemiyorum .
Çünkü Cuma gelip gr. gittiğinde aklıma hep bu cızlarınız geliyor .
Onun dışında menü ve spor güzel .
Ve yediğin hamburger / patates kızartmasını sadece kendine yedin , bunun prensesin ve sütünle ilgisi yok , bunu da unutma .
Ahuuuuuuuu ... eşini bilmem nasıl biri de ... sen eski sharon ahuya döneceksin yaaaa ... adam panikte
Eniştenin de işi zor , hatun günden güne gençleşiyor , güzelliğine güzellik katıyor ..adam da göbeğe göbek katıyor
Benim eşi anlatmıştım , fitlik abidesi kendisi . O yüzden köstek olmuyor , desteği müthiş sağolsun .
Ahum , 1 saat (krometre açıktı tam 53dk) yürüdüm bu sabah .
Termal korsemle , epey terlemeli , dönüş yokuştu . 5...10 puan Allah ne verdiyse artıkitiraz etmem
Haaa hemde Senin 5 puanı hamburger aldı götürdüüü satamadan getirdiii
burasına bayıldım ya
Ne kadar süper geldin de helee
İyisin değil mi şimdi ?
Bu arada kahvaltı sormuşsun . Asla atlatılmayacak bir öğün .
Süt / elma
Kuru meyve / yoğurt ...
Kahvaltı edesin gelene kadar mutlaka bir şeyler yemeli , metabolizma çalışmasını başlatmalısın .
Öncesiiii buraya oleeeeey oleeeeey
Sonrası buraya oleyyyyy oleeeeey
Enişte var , abla sen koy deme
Benim nazarım değildir o , ben okuyup üflüyorum hep sizi
Senin tepene düşmediği sürece her şey yolunda demektir tatlım
@mimu88 seyahate çıkıyordu değil mi ? benden de hayırlı yolculuklar . Aman dikkat seyahat sonrası artı sendromu gelmesin yine mimuuuuuuuu.
Aminnn.
Ben hala sadece düşünüyorum pamuk , oğlum da 7 yaşında . Ben ve eşim 38 .
Bir dolu rahatsızlık yaşadım , bir dünya ilaç ... ertele ertele derken bugüne geldik .
Ama istiyorum , sadece korkuyorum .
Geç diye de düşünmüyorum hiç .
Fatmacım sen evvelAllah hepisini halledersin
Aman ha akşam kadayıf böreklere dikkkaaatttt !
Bende şimdi Yusuf paşanın satranç davetine icabet edeceğim .
Sen boşver sağı solu, ben ilkimi 38 de dogurdumCevremdeki insanlar korkutuyor olmaz diye allh büyüktür o bilir zamanın nasibimizde varsa olacak canım inşallah
Dün cumaydı abla :) bu haftayı inşallah etkilemez. Dikkat ediyorum şimdi :))Saadettttt hep haftaya için söz var hem dışardayım kötü menü var .
Nasıl geçti sınav ?
Sınavım çok iyi değil ama fena da değildi inşallah geçerim. Kalırsam da yazın büte çalışırım artık yapacak bir şey yokada81
Betulina
@aeben
littlecoffeedoc
Helall kız vallahh Allah bagıslasınn banada çok baskı varSen boşver sağı solu, ben ilkimi 38 de dogurdum
Oyy maşallah roximmmmmprofilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?