Amin canım cumlemize zamani gelince nasip olsun,Helall kız vallahh Allah bagıslasınn banada çok baskı var
Vayy roksim bacaklar müthiş incelmiş.profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
banada kalın geliyordu arkadaşla alışverişe çıkmıştık , dedim bacağım kalın felan diye saçmalama diye bana kızmıştı bazen bunu dışardan duymak gerekiyorAmin canım cumlemize zamani gelince nasip olsun,
Tum isteyenlere..
Ilk evliligimde bana da çok baskı vardı, yaşın geçti lerrr sen dogur biz bakarizzz larr. Hepsini kulak ardi ettim.
Kendimi hazir istedigimde de karşı taraf istemedi, iyi ki de istememiş.
Bende onu bosadim gitti
İstediğinde olmaz diyenler sus pus oldu çünkü mevlam bize yavrumuzu bekletmeden nasip etti, çok şükür ..
Rabbim ısteyen herkese n
Kulak ardi etmek en iyisi, en güzelini anne ~ babalar bilir gülüm...
Vayy roksim bacaklar müthiş incelmiş.
Ayy hayalim benim de bu.
Ama ben 58 iken bacaklarım bu kadar ince degildi.
Yoksa bana mi öyle geliyordu
Benim spor çok eksikti ama diyetimde, o yüzden kalin di diyorum..banada kalın geliyordu arkadaşla alışverişe çıkmıştık , dedim bacağım kalın felan diye saçmalama diye bana kızmıştı bazen bunu dışardan duymak gerekiyor
Canım Rabbim izin verirse yaşa başa bakmaz benim kuzen ilkini 41 de yanımda oturan teyzede sonuncusunu 46 yaşında doğurmuş sen bunları duyma duymada kardeş şart bence çocuklarımız biz yaşlanınca yükünü paylaşacak onu en az kendi kadar iyi anlayan birine ihtiyaç duyacak bu da kardeşten başkası olamaz Allah hayırlı kardeşler hayırlı evlatlar versin cümlemizeCevremdeki insanlar korkutuyor olmaz diye allh büyüktür o bilir zamanın nasibimizde varsa olacak canım inşallah
Tamam bugün eklerim bugün yaptığın sporla birlikte unutturma okutma
vayy sanki hep zayıfmışsın gibi yaaaa bende öyle olucamprofilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
Büyük geçmiş olsun canım benim ufaklikta çok meraklı heryere de Tırmaniyor Allah hepimizin evlatlarini korusun inşallahAminnnn aminnn
Super degisim canim cok guzel darisi bizlere insallahprofilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
Teşekkür ederim rakibem darısı sana sende haftaya girersin insallahAyyy benim kilodaş ekurim ortim ŞekerimSekercikiz ım da bireyselde dereceye girmiş meğer. Tebrik ederim kuzum maşallah sana
Harika bir değişim tebriklerprofilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
Çok güzel olmuşsun canım maşallahprofilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
Kaptanim geç gelenler giremiyor mı bu yarışaHEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
EVET GELSİN LİSTE .......
ada81 HEDEF KİLO 70 /30 ARALIK KİLO 75.3
Ahu060812 HEDEF KİLO 79 / 30 ARALIK KİLO 86.4
begum75 HEDEF KİLO 58 / 30 ARALIK KİLO 60.7
Betulina HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.5
@Daydream15 HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.1
DelyDoly HEDEF KİLO 79 /30 ARALIK KİLO 89
@Dersaadet_HEDEF KİLO 70 / 30 ARALIK KİLO 78.6
ErSeSi HEDEF KİLO 68 / 30 ARALIK KİLO 73.6
@fatmanurkaya HEDEF KİLO 99/30ARALIK KİLO 110.8
kelebekolacam HEDEF KİLO 73 / 30 ARALIK KİLO 78.7
Nare83 HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7
mimu88 HEDEF KİLO 74/30 ARALIK KİLO 79.3
saydin78 HEDEF KİLO 58/30 ARALIK KİLO 64.1
Sekercikiz HEDEF KİLO 58 /30 ARALIK KİLO 66.7
Kedibochi HEDEF KİLO 79.9 / 30 ARALIK KİLO 84.2
T tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8
vorones HEDEF KİLO 63 / 30 ARALIK KİLO 66.3
Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm
Kaptanim geç gelenler giremiyor mı bu yarışaHEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
EVET GELSİN LİSTE .......
ada81 HEDEF KİLO 70 /30 ARALIK KİLO 75.3
Ahu060812 HEDEF KİLO 79 / 30 ARALIK KİLO 86.4
begum75 HEDEF KİLO 58 / 30 ARALIK KİLO 60.7
Betulina HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.5
@Daydream15 HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.1
DelyDoly HEDEF KİLO 79 /30 ARALIK KİLO 89
@Dersaadet_HEDEF KİLO 70 / 30 ARALIK KİLO 78.6
ErSeSi HEDEF KİLO 68 / 30 ARALIK KİLO 73.6
@fatmanurkaya HEDEF KİLO 99/30ARALIK KİLO 110.8
kelebekolacam HEDEF KİLO 73 / 30 ARALIK KİLO 78.7
Nare83 HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7
mimu88 HEDEF KİLO 74/30 ARALIK KİLO 79.3
saydin78 HEDEF KİLO 58/30 ARALIK KİLO 64.1
Sekercikiz HEDEF KİLO 58 /30 ARALIK KİLO 66.7
Kedibochi HEDEF KİLO 79.9 / 30 ARALIK KİLO 84.2
T tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8
vorones HEDEF KİLO 63 / 30 ARALIK KİLO 66.3
Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm
Himmmmmmm demek öyleAusencia 6 lara gelince yiyebiliyotuz bir kase tatlı iyiymisss
Şimdi sopa gelecek bana şaka yapıyorum ama ben 65 olunca profiterol isterim. ..
Heee yarinda sinav evcilikcilik oynuycazsimdi guluyorum ama insallah sonunda yemem
Evet yarinda benim 4 ders ve bitiyor ohhh marta kadar on dönüm bostan yan gel yat osman))bolll spor yapacamm bu süreçte..
Bugun sinavdan geldim babam diyor ki kizim geldiğimden beri biraz zayifladin diyor hahayyy dedim))
Cevremdeki insanlar korkutuyor olmaz diye allh büyüktür o bilir zamanın nasibimizde varsa olacak canım inşallah
Tamam tatlım sadece bir kase♡♡♡ o da öğle yemeği olarak :)
Dün cumaydı abla :) bu haftayı inşallah etkilemez. Dikkat ediyorum şimdi :))
Sınavım çok iyi değil ama fena da değildi inşallah geçerim. Kalırsam da yazın büte çalışırım artık yapacak bir şey yokdualarınızı beklerim
profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
Ben simdiden o hedef kilosuna ulasamam soyleyeyim cook demisim yawww((..sanki haftalik 1 kilo verirmisimde (( elimden geleni yapacagiz artik bakalim vucud ne tepki verecek..
Kaptanim geç gelenler giremiyor mı bu yarışa
Kaptanim şimdi biraz yuruyeyim hedef listesi eve dönünce okuyayım ve hedefimi yazayım yarışlara katılmadan olmazAslında iyi bir hedefmiş , ama duraksamaların oldu .
Şimdi haftalık 1 gibi ama başlangışta 600 700 dü
Ya canım , not yazacaktım altına unuttum işte .
10 larca şey açık önümde .
Tabii ki de katılabilir , daha 1 ay var .
A arselka ve sende hedef listesindeki kuralları okuyun , sonra bana 14 şubat adı olsa da yarışın 17 Şubat Cuma kaç kilo hedefliyorsunuz yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?