Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum 14.01.2017 Cumartesi
Sabah
1 kk peynirli 2 yumurtali 1.5 yk yulaf
Kepekli aci pul biberli omlet
5 zeytin
2 bardak cay

Öğle
1 lahmacun eş işyerime geldi baskiyla :))
1 kase yogurt

Aksam
4 yk pattis kavurmasi
1 kase yogurt

2.5 lt su 2 ıhlamur 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayirli akşamlar kızlar

Lahmacun masum canım ben yerdim öğle yemekleri nde 1 lahmacun menü güzel bence
Tebrikler

Bugun menu
Sabah 10:30

1 haşlanmis yumurta
1 kozlenmis yeşil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
3 yesil zeytin
3 yaprak marul
2 yk lor peynir
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
Bir bardak lahana suyu
3 yaprak haslanmis lahana

Aksam 16.20
1 yuvarlak lahmacun
Karalahanali ve havuçlu bol salata

2 lt su icildi ..2 ceviz çayın yaninda yenildi..spor yok ama yarin basliyorum..suan ders calisiyorum...

Menun guzel spora ise bayildim iki saat super ben spordan sonra canim mutlaka karbonhidatli biseyler ister ceviz yiyorum seninde oyle oluyor mu ??

Teşekkür ederim canim eş baskiliyor vallah hele bu ara zatio elektriklenme oluyor bol boll şükür iyiyizz
Hafta sonlari diyetle daha cok mucadele ediyorum....esimin agzi durmuyor ama uymuyorum kesinlikle...hafta ici ne güzell belli bir duzende gidiyoruz..

Kızlar pazartesi yemekte bezelye var
Bezelyede baklagillerden acabs artık baklagil yemesem mı diye düşünüyorum ??

Çünkü ben Haziran'da hedefime ulaşmak istiyorum böyle bakliyat vs olduğu günlerde tonbaliga talim mı etsem acaba

Menun guzel spora ise bayildim iki saat super ben spordan sonra canim mutlaka karbonhidatli biseyler ister ceviz yiyorum seninde oyle oluyor mu ??
Yok cnm ben spor yapınca tıkanıyor um canım birşey yemek istemiyor ama bugün kapuska nin hayaliyle yürüdüm açıkçası sebze yemeği varsa aç kalmıyor um çok şükür

Ada hafta sonları tuzak ama bozunca toparlanmiyor o yüzden tek düze devam etmek en iyisi ,
Evet canim o hatayi gecen hafta yaptim simdi hic uymuyorum onlara

Bezelye konusuna gelecek olursa bezelye kalorisi fazla diye biliyorum bence yeme arkadasim ) ton balik hazır corba ile gecistir bende bu hafta sevmesemde ton baligina agirlik verecem...

Notbook tan yapıyorum ben Lesileyi çalışmıyor iyimi çıkıp bantta yürüyüm bari ama sanki lesile banttan iyi gibi geliyor bana daha çabuk şekle sokuyor sanki

Canım geçen kilo verdiğimde dışarda yürürdüm
Bu sefer lesli yaptım şimdi 108 kiloluk halime oğlum 102 halinden daha incesin diyor leslinin farkı mence

profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm

Canım profildeki senmisin

en kilolu halimden fotoğraf yok , baştaki resim kilo vermiş halim

Yaaaa men görmedim nasıl bakılıyor çok merak ettim

Notbook tan yapıyorum ben Lesileyi çalışmıyor iyimi çıkıp bantta yürüyüm bari ama sanki lesile banttan iyi gibi geliyor bana daha çabuk şekle sokuyor sanki

Canım geçen kilo verdiğimde dışarda yürürdüm
Bu sefer lesli yaptım şimdi 108 kiloluk halime oğlum 102 halinden daha incesin diyor leslinin farkı mence

profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm

Canım profildeki senmisin

en kilolu halimden fotoğraf yok , baştaki resim kilo vermiş halim

Yaaaa men görmedim nasıl bakılıyor çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…