Ilk sayfada canım herseyAusencia kaptanim hedef listesi nerde acaba kuralları okumak istiyorum bulamadım
Himmm aslında baktım bulamadım daha dikkatli bakayım cnm sağolIlk sayfada canım hersey
Lahmacun masum canım ben yerdim öğle yemekleri nde 1 lahmacun menü güzel benceMenum 14.01.2017 Cumartesi
Sabah
1 kk peynirli 2 yumurtali 1.5 yk yulaf
Kepekli aci pul biberli omlet
5 zeytin
2 bardak cay
Öğle
1 lahmacun eş işyerime geldi baskiyla :))
1 kase yogurt
Aksam
4 yk pattis kavurmasi
1 kase yogurt
2.5 lt su 2 ıhlamur 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayirli akşamlar kızlar
banuş senin sınav yokmuydu ?
Menun guzel spora ise bayildim iki saat super
Teşekkür ederim canimLahmacun masum canım ben yerdim öğle yemekleri nde 1 lahmacun menü güzel bence
Tebrikler
Hafta sonlari diyetle daha cok mucadele ediyorum....esimin agzi durmuyor ama uymuyorum kesinlikle...hafta ici ne güzell belli bir duzende gidiyoruz..Teşekkür ederim canimeş baskiliyor vallah hele bu ara zatio elektriklenme oluyor bol boll şükür iyiyizz
Hafta sonlari diyetle daha cok mucadele ediyorum....esimin agzi durmuyor ama uymuyorum kesinlikle...hafta ici ne güzell belli bir duzende gidiyoruz..
Yok cnm ben spor yapınca tıkanıyor um canım birşey yemek istemiyor ama bugün kapuska nin hayaliyle yürüdüm açıkçası sebze yemeği varsa aç kalmıyor um çok şükürMenun guzel spora ise bayildim iki saat superben spordan sonra canim mutlaka karbonhidatli biseyler ister ceviz yiyorum seninde oyle oluyor mu ??
Benim içinde hafta sonları sıkıntı hafta içi isteyiz her türlü sebze var önümde hazır ama hafta sonu eşim ve oğlum sürekli istiyorlar düzen bozuluyor tabiAda hafta sonları tuzak ama bozunca toparlanmiyor o yüzden tek düze devam etmek en iyisi ,
Maşallah size güzel arkadaşım Allah bozmasın inşallahTeşekkür ederim canimeş baskiliyor vallah hele bu ara zatio elektriklenme oluyor bol boll şükür iyiyizz
Evet canim o hatayi gecen hafta yaptim simdi hic uymuyorum onlaraAda hafta sonları tuzak ama bozunca toparlanmiyor o yüzden tek düze devam etmek en iyisi ,
Notbook tan yapıyorum ben Lesileyi çalışmıyor iyimiçıkıp bantta yürüyüm bari ama sanki lesile banttan iyi gibi geliyor bana daha çabuk şekle sokuyor sanki
profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
en kilolu halimden fotoğraf yok , baştaki resim kilo vermiş halim
Notbook tan yapıyorum ben Lesileyi çalışmıyor iyimiçıkıp bantta yürüyüm bari ama sanki lesile banttan iyi gibi geliyor bana daha çabuk şekle sokuyor sanki
profilim bir süre kalsın böyle 1-2 saate değiştiririm
en kilolu halimden fotoğraf yok , baştaki resim kilo vermiş halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?