Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay çok feci valla benim dipfrize yok olsa yazdan kozluycem aslında

Kabak çorbası yapicam diye aldım
Domates salatalık da alıyorum ben onu yeme bunu yeme ne yiycez maydanoz unutmusum almayı

roxen2303 roksimm senin bacaklar tabi ince olur kuzum sen selvi boyluymussun..
Ben 165 boyla 58 kiloda elbette kalın bacak kalirimmm..
Yaa ben kilo verince hep üstten gidiyor, aşağısı kapkalin kaliyorr..
ben baldırlar için ne yapıyordum biliyomusun? tutunup parmak uçlarımda yükseliyordum ama topuğum yere değmiyordu hiç yükselip alçılıyordum. bu evde yaptığım hareket birde spor salonunda stepper aletinde 10 dk çalışıyordum

zaten zor yedimm..
hele salatalık berbattı, domateste cherry.
valla kızımda yumurta alerjisi var, peynir yiyorum onun yerine, oda kuru kuru gitmiyor, mecbur yiyorum inan
Haklısın kuru kuru gitmez ben alıştım gerçi sende maydanoz marul roka hatta beyaz lahana birazda pırasa salata yap nefissss kırmızı lahana da koyarsan yemeden yanında yat

Cumartesi Menü Bildirimi

SABAH

1 fincan sade nescafe
1 parça çeçil
4-5 kuru üzüm

KAHVALTI

Yeşil çay
1 dlm kepek ekmek
1 kk peynir
1 yumurta beyazı
2 zeytin
1çk reçel
Maydanoz

ÖĞLE

1 kase kemik suyuna şehriye çorbası
3-4 kaşık yeşil mercimek /soğan
1 kase yoğurt

ARA
Yulaf ezmeli protein bar
1 dlm ananas

AKŞAM

4 ızgara köfte
2 ızgara yeşil biber
1 kase yoğurt
2 çyk tahin pekmez
1 dlm kepek ekmek

ARA
1/2 ayva
1 mandalina

Su 1.7

Spor 1 saate yakın (53 dk) tempolu yürüyüş Ahu060812

Roxsen stepper dediğim twesten shape diye bir alet var onla aynimi acaba?

Benimde var baldırları inceltiyor mı o, benimde alt bacak kalça yok ama üst bacak kalın ;(

roxen2303 roksimm senin bacaklar tabi ince olur kuzum sen selvi boyluymussun..
Ben 165 boyla 58 kiloda elbette kalın bacak kalirimmm..
Yaa ben kilo verince hep üstten gidiyor, aşağısı kapkalin kaliyorr..
Aynı ben yaa... Bacak basen hiç mi erimez. Üst gidiyor alt kalıyor çok sinir bozucu

Aynı ben yaa... Bacak basen hiç mi erimez. Üst gidiyor alt kalıyor çok sinir bozucu
Canım erir merak etme geçen sene zayifladigimda heryerden gitmiş ti nasıl anlatayım squat yaptım her fırsatta 1. 2. 5. 10 ne kadar olursa her fırsatta birde trambolin aldım zipladim koştum yürüdüm üstünde oglum da çok sevdi sonuç süperdi bu arada yuruyus leri unutmayalım Birgün o kadar yürümüş üm ki dalağım yolda şişti adım atamaz olmuştum o gün izin vermiştim kendim e her zaman olmuyor du yani ama gördüm ki erimeyen yağ yok muş cnm

Boy 155 kilo 71,9 hedef 55, yaş 35 Kaptanim

Kizlar kabak corbasini nasil yapiyorsunuz ?? Bilen var mi??

17 Şubata hedef kg 68 şu anki kg 71,9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…