Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah size güzel arkadaşım Allah bozmasın inşallah

Pamuğum mende en küçük oğlanı 40 yaşında doğurdum
Bence istiyorsan yaşın çokta büyük değil fakat rahatlığa alışınca tabii biraz zorluyor benimkini abisi 8yaşındaydı doğurduğumda

Cumartesi menü bildirimi

SABAH : 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı
KAHVALTI : 1 dilim çk ekmek, yarım kk peynir, az domates- salatalık ve yeşilçay
ARA : 5 antep fıstığı, 2 badem, 1 kase yoğurt, 1 dilim etimek ve 1 kk peynir.

ÖĞLE : az patatesli kuzu haşlama, bol salata, yoğurt

AKŞAM : henüz yemedim ama sanırım meyve ve yoğurtla günü kapatırım. Açıkçası başka bişi yiyesim yok.
SU : 2 lt.
BİTKİ ÇAYI : 1,2 ml.

SPOR : 45 dk kondisyon bisikleti, 45 dakika kol ve bacak egzersizleri.
@Ahu060812
Bir süre sonra bu egzersizlerin işe yaramadığını düşündüğüm anda daha önce çok zorlanarak ama çok fayda gördüğüm Jillian Michaels 30 days shred yapmayı düşünüyorum.
Çok zorlayan bi rutin ama o zamana kadar kondisyonum da artar diyorum
Aslında hani filmlerde sabah koşusuna giden fit kadınlar vardır ya, bi gün o kadar kondisyonumun artmış olmasını istiyorum.
Şu anda nefes nefese kalıyorum

Son düzenleme:
yok abla profildeki başka bir kızımız ben 3 farklı kilodaki resmimi koymuştum kaldırdım

Bence istiyorsan yaşın çokta büyük değil fakat rahatlığa alışınca tabii biraz zorluyor benimkini abisi 8yaşındaydı doğurduğumda

Abla rahatlığa alıştım sorma şimdiden korkuyorum aslında ama oğlum kardessiz kalsın istemiyorum 3 sene içinde borclarimi bitirip inşallah nasip olursa istiyorum sil baştan başlayacağım

Canım bu mevsimde domates salatalık nasıl güveniyor su ki ben yiyemem mevsimi olmayan şeyi de

Canım bu mevsimde domates salatalık nasıl güveniyor su ki ben yiyemem mevsimi olmayan şeyi de
zaten zor yedimm..
hele salatalık berbattı, domateste cherry.
valla kızımda yumurta alerjisi var, peynir yiyorum onun yerine, oda kuru kuru gitmiyor, mecbur yiyorum inan

Merhaba şekerler menum
Sabah
1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
8 zeytin
3-4 dilim sucuklu yumurta
2 gün kurusu 3 ceviz
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase az şekerli aşure
Ara
Kayısılı bitki çayı
Akşam
2 y.k. bulgur pilavı
1 yudum patates yemeği
1 tabak z.yağlı pırasa
1 kase yoğurt
Ara
2 si bir arada
Gece
Yeşil çay belki bir 2 si 1 arada daha
Su: 3 lt.
Spor: şimdilik yok maalesef (öğleden sonra 4 ten beri kombimiz arızalandı muhtemel bir tıkanıklık var hala da temizliği ile uğraşıyoruz yemek dışında hep ayaktaydım. Bu yorgunluk ile spor yapabilir miyim hiç sanmıyorum yaparsam sabah etiket yaparım )
Ausencia Ahu060812 Sekercikiz

Ausencia ABLA
ve diğer tüm arkadaşlar
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
6 zeytin
Yeşillik
Ara
Maydanoz
Mandalina
Öğlen
Yoğurt
Tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Ara vardı yapmadım
Akşam
1 kase tarhana
6 kaşık mantar
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Birazdan süt içecek
Liste dışına biraz çıktım

zaten zor yedimm..
hele salatalık berbattı, domateste cherry.
valla kızımda yumurta alerjisi var, peynir yiyorum onun yerine, oda kuru kuru gitmiyor, mecbur yiyorum inan
Ayy ben aliyorumda yiyorumda ne yapayim diyette olunca baska ne yiyecen ki mecbur.sagliksiz ama bol salata yaparken domateste salatalikta kullaniyorum...

Oo rakibe menün güzel ben uyumadım iki gündür çok fazla

Ay markete gittim bugün ne pahalı herşey
2 kabak 4.5 TL tuttu iyimi

Meyve sebzede alamiycan ölsün bu millet
Canim seralar sular altinda kaldi bundan dolayi pahali...patlican 6 tl buradada ben kozleme yapiyorum sirf benim diyetlik malzemeye 45 tl odedim gecen hafta..eve alinan haric...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…