Maşallah size güzel arkadaşım Allah bozmasın inşallah
yok abla profildeki başka bir kızımız ben 3 farklı kilodaki resmimi koymuştum kaldırdımCanım geçen kilo verdiğimde dışarda yürürdüm
Bu sefer lesli yaptım şimdi 108 kiloluk halime oğlum 102 halinden daha incesin diyor leslinin farkı mence
Canım profildeki senmisin
Yaaaa men görmedim nasıl bakılıyor çok merak ettim
Abla rahatlığa alıştım sorma şimdiden korkuyorum aslında ama oğlum kardessiz kalsın istemiyorum 3 sene içinde borclarimi bitirip inşallah nasip olursa istiyorum sil baştan başlayacağımPamuğum mende en küçük oğlanı 40 yaşında doğurdum
Bence istiyorsan yaşın çokta büyük değil fakat rahatlığa alışınca tabii biraz zorluyor benimkini abisi 8yaşındaydı doğurduğumda
Canım bu mevsimde domates salatalık nasıl güveniyor su ki ben yiyemem mevsimi olmayan şeyi deCumartesi menü bildirimi
SABAH : 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı
KAHVALTI : 1 dilim çk ekmek, yarım kk peynir, az domates- salatalık ve yeşilçay
ARA : 5 antep fıstığı, 2 badem, 1 kase yoğurt, 1 dilim etimek ve 1 kk peynir.
ÖĞLE : az patatesli kuzu haşlama, bol salata, yoğurt
AKŞAM : henüz yemedim ama sanırım meyve ve yoğurtla günü kapatırım. Açıkçası başka bişi yiyesim yok.
SU : 2 lt.
BİTKİ ÇAYI : 1,2 ml.
SPOR : 45 dk kondisyon bisikleti, 45 dakika kol ve bacak egzersizleri.
Bir süre sonra bu egzersizlerin işe yaramadığını düşündüğüm anda daha önce çok zorlanarak ama çok fayda gördüğüm Jillian Michaels 30 days shred yapmayı düşünüyorum.
Çok zorlayan bi rutin ama o zamana kadar kondisyonum da artar diyorum
Aslında hani filmlerde sabah koşusuna giden fit kadınlar vardır ya, bi gün o kadar kondisyonumun artmış olmasını istiyorum.
Şu anda nefes nefese kalıyorum
zaten zor yedimm..Canım bu mevsimde domates salatalık nasıl güveniyor su ki ben yiyemem mevsimi olmayan şeyi de
Canım dünden beri rahatsız başım ağrıyo halsizim
Çok pahalı biber 7 lira galerisi ağlarmısınAy markete gittim bugün ne pahalı herşey
2 kabak 4.5 TL tuttu iyimi
Meyve sebzede alamiycan ölsün bu millet
Ayy ben aliyorumda yiyorumda ne yapayim diyette olunca baska ne yiyecen ki mecbur.sagliksiz ama bol salata yaparken domateste salatalikta kullaniyorum...zaten zor yedimm..
hele salatalık berbattı, domateste cherry.
valla kızımda yumurta alerjisi var, peynir yiyorum onun yerine, oda kuru kuru gitmiyor, mecbur yiyorum inan
Oo rakibe menün güzel ben uyumadım iki gündür çok fazlaMenum 14.01.2017 Cumartesi
Sabah
1 kk peynirli 2 yumurtali 1.5 yk yulaf
Kepekli aci pul biberli omlet
5 zeytin
2 bardak cay
Öğle
1 lahmacun eş işyerime geldi baskiyla :))
1 kase yogurt
Aksam
4 yk pattis kavurmasi
1 kase yogurt
2.5 lt su 2 ıhlamur 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayirli akşamlar kızlar
Canim seralar sular altinda kaldi bundan dolayi pahali...patlican 6 tl buradada ben kozleme yapiyorum sirf benim diyetlik malzemeye 45 tl odedim gecen hafta..eve alinan haric...Ay markete gittim bugün ne pahalı herşey
2 kabak 4.5 TL tuttu iyimi
Meyve sebzede alamiycan ölsün bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?