- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Rakibem Menün gayet güzel olmuş bende bugün 1 tatlı 1 tuzlu kurabiye yedim 10 kilo verince kendimi odullendiricem demiştim ama bu ödüle hiçte mutlu olmadım nedenseMerhaba şekerler menum
Sabah
1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
8 zeytin
3-4 dilim sucuklu yumurta
2 gün kurusu 3 ceviz
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase az şekerli aşure
Ara
Kayısılı bitki çayı
Akşam
2 y.k. bulgur pilavı
1 yudum patates yemeği
1 tabak z.yağlı pırasa
1 kase yoğurt
Ara
2 si bir arada
Gece
Yeşil çay belki bir 2 si 1 arada daha
Su: 3 lt.
Spor: şimdilik yok maalesef (öğleden sonra 4 ten beri kombimiz arızalandı muhtemel bir tıkanıklık varhala da temizliği ile uğraşıyoruz yemek dışında hep ayaktaydım. Bu yorgunluk ile spor yapabilir miyim hiç sanmıyorum yaparsam sabah etiket yaparım )
Ausencia Ahu060812 Sekercikiz
Yerçekimi her haldeAynı ben yaa... Bacak basen hiç mi erimez. Üst gidiyor alt kalıyor çok sinir bozucu
Ausencia 17 Şubat'ta ki hedefimi acikliyorum 64 17 Şubat cuma günü 64 olacağım inşallah
Squat ve bacak egzersizleri yapacağım havalar biraz ısınınca spor salonuna da giderim inş erir gider yaCanım erir merak etme geçen sene zayifladigimda heryerden gitmiş ti nasıl anlatayım squat yaptım her fırsatta 1. 2. 5. 10 ne kadar olursa her fırsatta birde trambolin aldım zipladim koştum yürüdüm üstünde oglum da çok sevdi sonuç süperdi bu arada yuruyus leri unutmayalım Birgün o kadar yürümüş üm ki dalağım yolda şişti adım atamaz olmuştum o gün izin vermiştim kendim e her zaman olmuyor du yani ama gördüm ki erimeyen yağ yok muş cnm
Bizi daha çok çekiyor galibaYerçekimi her halde
ben baldırlar için ne yapıyordum biliyomusun? tutunup parmak uçlarımda yükseliyordum ama topuğum yere değmiyordu hiç yükselip alçılıyordum. bu evde yaptığım hareket birde spor salonunda stepper aletinde 10 dk çalışıyordum
Roksiii..Haklısın kuru kuru gitmez ben alıştım gerçi sende maydanoz marul roka hatta beyaz lahana birazda pırasa salata yap nefissss kırmızı lahana da koyarsan yemeden yanında yat
Eşim sabah geldi kahvaltı yapıp yattı. 3 çocuğu alıp 2 AVM bi çarşı gezdim
Benmiydim AVM spor sayılmaz diyen
Bende öyle düşünüyorum tıkanınca jüllianCumartesi menü bildirimi
SABAH : 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı
KAHVALTI : 1 dilim çk ekmek, yarım kk peynir, az domates- salatalık ve yeşilçay
ARA : 5 antep fıstığı, 2 badem, 1 kase yoğurt, 1 dilim etimek ve 1 kk peynir.
ÖĞLE : az patatesli kuzu haşlama, bol salata, yoğurt
AKŞAM : henüz yemedim ama sanırım meyve ve yoğurtla günü kapatırım. Açıkçası başka bişi yiyesim yok.
SU : 2 lt.
BİTKİ ÇAYI : 1,2 ml.
SPOR : 45 dk kondisyon bisikleti, 45 dakika kol ve bacak egzersizleri.
@Ahu060812
Bir süre sonra bu egzersizlerin işe yaramadığını düşündüğüm anda daha önce çok zorlanarak ama çok fayda gördüğüm Jillian Michaels 30 days shred yapmayı düşünüyorum.
Çok zorlayan bi rutin ama o zamana kadar kondisyonum da artar diyorum
Aslında hani filmlerde sabah koşusuna giden fit kadınlar vardır ya, bi gün o kadar kondisyonumun artmış olmasını istiyorum.
Şu anda nefes nefese kalıyorum
işte bende size bunu anlatmaya çalışıyodum spor yapmak kadar insana iyi gelen bişey yok bende çok enerjik hissediyorum bi görseniz terasta bişey unuttum koşa koşa inip çıkıveriyorum hiç üşenmiyorum terasta 3 kat haa çok mutluyum çokkRoksiii..
Guzel egzesizmis canim, ama kardiyo da lazim.
Önce yağların gitmesi şart.
Bende biraz kondisyon kazanip yag yakayim, 70 lerin basina ineyim bölgesel başlayacağım.
Birde spor insani iyi hissettiriyor.
Ev işi yaparken bile kendimi daha güçlü ve aktif hissetmeye başladım simdiden..
Aslında diyet zamanları değil sadece, tum hayat boyu yapmalı..
Pamukcum roka dereotu yiyordum onlar da beni kahvatida açmıyor, lahana yemem ya oda gitmez kahvalti da. Maydonoz dan korkuyorum sütü kesiyor diyorlar.
Ama.marul, kıvırcık iyi fikir, Sagol canim.
Bende aslidna mevsim dışı birsey yemeyi aslında sevmem.. Ama mecburiyetine iste..
Bence az oldu cnm yazacaktım neyse dedim sen sormuş SunBenim hedefim çok mu az oldu yoksa rakibem 68 demiştim ben
Izne ayrılmadan önce hep gram gram veriyordum da bilemedim şimdiBence az oldu cnm yazacaktım neyse dedim sen sormuş Sun
30 dakika yürüyüş yapıcam şimdi canım bitince haber veririmSPOR ÇETELESİ 5.HAFTA
Ausencia 0+10
saydin78 0+0
Ahu060812 20+20
Sekercikiz 0+?
@masumm0+10
kelebekolacam 15+?
@fatmanurkaya15+?
mimu88 0+?
DelyDoly 10+10
Kedibochi 20+20
ada81 0+0
A arselka 10+?
pamukskr 5+20
begum75 0+0
Tamam canım ben yazayım sen yap30 dakika yürüyüş yapıcam şimdi canım bitince haber veririm
Yap yap sporun yerin ayrı doktorcumSabah
1 yuvarlak ekmek çavdar
Yumurta
Biber kavurma. peynir
2yk acı biber sosu
Öğle 2 küçük mandalina
Aksam ton balıklı tam buğday makarna
Tere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?