Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rakibem Menün gayet güzel olmuş bende bugün 1 tatlı 1 tuzlu kurabiye yedim 10 kilo verince kendimi odullendiricem demiştim ama bu ödüle hiçte mutlu olmadım nedense
Kombin içinse üzüldüm cnm ya bu kışta kötü oluyor kombi işi benimde 2 gün önce bozulmuştu yarım gün uğraştık yapılması icin cok geçmiş olsun

Squat ve bacak egzersizleri yapacağım havalar biraz ısınınca spor salonuna da giderim inş erir gider ya

Yerçekimi her halde
Bizi daha çok çekiyor galiba

Haklısın kuru kuru gitmez ben alıştım gerçi sende maydanoz marul roka hatta beyaz lahana birazda pırasa salata yap nefissss kırmızı lahana da koyarsan yemeden yanında yat
Roksiii..
Guzel egzesizmis canim, ama kardiyo da lazim.
Önce yağların gitmesi şart.
Bende biraz kondisyon kazanip yag yakayim, 70 lerin basina ineyim bölgesel başlayacağım.
Birde spor insani iyi hissettiriyor.
Ev işi yaparken bile kendimi daha güçlü ve aktif hissetmeye başladım simdiden..
Aslında diyet zamanları değil sadece, tum hayat boyu yapmalı..
Pamukcum roka dereotu yiyordum onlar da beni kahvatida açmıyor, lahana yemem ya oda gitmez kahvalti da. Maydonoz dan korkuyorum sütü kesiyor diyorlar.
Ama.marul, kıvırcık iyi fikir, Sagol canim.
Bende aslidna mevsim dışı birsey yemeyi aslında sevmem.. Ama mecburiyetine iste..

Eşim sabah geldi kahvaltı yapıp yattı. 3 çocuğu alıp 2 AVM bi çarşı gezdim
Benmiydim AVM spor sayılmaz diyen

Bende öyle düşünüyorum tıkanınca jüllian
işte bende size bunu anlatmaya çalışıyodum spor yapmak kadar insana iyi gelen bişey yok bende çok enerjik hissediyorum bi görseniz terasta bişey unuttum koşa koşa inip çıkıveriyorum hiç üşenmiyorum terasta 3 kat haa çok mutluyum çokk

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine tost
5 siyah zeytin
Biber maydanoz dereotu salatalık
Yeşil çay
Ara
1 tane yesil elma tarçınlı
Öğle
Hindi sote 1 tabak
Yorurtlu kereviz 1 tabak
Ara
1 tane tatlı 1 tane tuzlu kurabiye(10 kilo verirsem kendimi odullendiricem demiştim o yüzden yedim diyete 75.2 le başlamıştım buraya 74 le girmistim)
Aksam
1 bardak ayran
Ara
1 avuç karışık kuruyemis
2 litre su
Spor yok
Ausencia Ahu060812 saydin78

Sabah
1 yuvarlak ekmek çavdar
Yumurta
Biber kavurma. peynir
2yk acı biber sosu

Öğle 2 küçük mandalina

Aksam ton balıklı tam buğday makarna
Tere

07 OCAK - 13 OCAK 7. TAKIM ENLER LİSTESİ

1. mimu88 1800gr. %2.26 VE Sekercikiz 1500gr. %2.26
  2. @masumm 1600gr. %2.21
  3. @fatmanurkaya 1900gr. %1.72
  4. Ahu060812 1300gr. %1.52
  5. roxen2303 800gr. %1.34
  6. saydin78 600gr. %0.94
  7. Ausencia 600gr. %0.93
  8. littlecoffeedoc 1900gr.(3hafta) % 0.80
  9. Kedibochi 600gr. %0.72
  10. kelebekolacam 400gr. %0.52
  11. vorones 300gr. %0.45
  12. Betulina 300gr. %0.38
  13. DelyDoly 300gr. %o.34
  14. ada81 sabit
  15. @Daydream15 sabit
  16. begum75 +200gr. % -0.33
  17. T tuba52 +800gr. % -0.91
HAFTANIN BİRİNCİSİ VE ENNN FİTİ /FİTLERİ

%2.26 ORTALAMA İLE BU HAFTA KUPAA SEVGİLİ MİMU VE SEKERCİKIZIN

mimu88 Canım kocaman tebrikler sana . Geçen haftanın izini sildin süpürdün . Tabii ki de durmak yol . Asıl şimdi başlıyoruuuuz Haftaya Cuma min. 800gr hedefin var . Şimdi ki tebriklerin bir anlamı olması için bence sen bu hedefi tutturursun

@Sekercikiz iyi ki geri geldin yahu .... Ne güzel oldu . Her hafta daha da açılıyorsun . Senin diyette kendini tanımanı seviyorumm en çok bir de geçmiş menü yorumlamanı
Haftaya da iyi bir sonuç gelecek senden eminim ... Benim senin için belirlediğim hedef min. hedef ...700 gr. Verdim gitti

HAFTANIN KARE ASI , MUHTEŞEM DÖRTLÜSÜ

Eveeet , takımını bu haftada süper sırtlayan harika 4 isim var burda .

Öncelik , %2.21 lik muhteşem yüzdesi ile @masumm un .. Ha pes etti ha edecek derken şimdi hem takımın en listesinde baş köşelerde hem tüm takımlar arası bireyselde .
Ona en çok söylediğim söz ; sabır banu sabır ... dı . Sabrettiği için teşekkürler
Gelelim Cuma'ya kaptan hedefine ...800gr. Çok kilit bir rakam bu . O 69.9 buraya gelmeli bu hafta

Ve @fatmanurkaya .... Azmin öteki adı ! Kocaman tebrik ediyorum . O her kilo bildirdiğinde bende heyecanlanıyorum , her menü yazdığında telaşlanıyorum , umarım çok değildir, inşallah bu haftada güzel verir diye . Ve o eşininde söylediği gibi ...her geçen gün kendine hayran bırakacak bir istikrarla yoluna devam ediyor
Fatmacım bu hafta senin için belirlediğim hedef , 1 kilo civarı yine . Başaracağına da eminim
@Ahu060812 sharonum stoneum , ceylan gözlü dilberim . Herkese ve her şeye kulak tıkayan , o sağlam adımlarla ilerleyen tavrına şapka çıkarttığım ahu Güzel bir haftaydı . Sen olmasan bu takımda spor zor belki hiç raya oturmayacaktı . Sana hem teşekkür , hem tebriklerimi bırakıp ...geliyorum senin haftalık hedefine ...900 gr.

Ve roxen2303 .... Takımın en çıtır mezunu Giderken takıma süper bir yüzde bırakan , müthiş ve çoooook özlenecek hatun kişisi . Ama yok yok özlenmeyecek , çünkü gelecek

Seviliyorsun roxenim , tekrar kocaman tebrikler ... Sana da haftalık hedef versem mi acaba ?

HAFTANIN 600 GR. VERİR , TAKIMIN ORTASINA BIRAKIR , BİZDEN BU HAFTA BU KADAR DİYENLERİ

Bakalım burada kimler varmış... Ooooo @saydin78 hanımlar buradalarmış . Canım , güzel yürekli sarı papatyam . Biliyorsun sıradaki mezun hedefim sensin Bu hafta da kaçamakları telafi ettiğin , her zamanki gibi takımını ciddiye aldığın bir hafta idi , teşekkürler sana . Gelelim bu haftanın saydın hedefine , 900 gr . Bence gayet makul

Ausencia canım

Veeee @Dersaadet_ .. geçen hafta kilo bildirimini bulamadığım için böyle 3 haftalık ortalama ile listeye yazdım seni fıstık . Yazmasan kesin ; ablaaa ben neden yokum derdin İzin döneminde diyeti bırakmadığın için bir ... eskiye oranla çok daha sık geldiğin için bir ve hedefe hazır mısın ? Önümüzdeki Cuma ya senden beklediğim hedef ; min . 1.3 kilo ... Lamı cimi yok , kafadan yazmıyorum bu rakamları bir hesap kitap yapıyorum . Seeen yaparsın bilyorum , söz verdin bu hafta takımı 1. yapacağım dedin ...

Ve @Sherrysherrylady listeye girdiğini mutlu mu şerimmm , pişman mı acep
Ben eminim çok daha konsantre olacaksın ... ya artı çıkarsam , sabir kalırsam .. gr.. verirsem ... takımı etkilerim diye elin cızlara gitmeyecekk Ve sonra bir bakacağızzz , aaa aaaa kontes şeri hanım olmuş 60 kilo Ve gelelim haftalık hedefe ; 800. gr . Bu biraz bu haftanın telafisi de olsun hem

300 ..400...300...400 DIMMM TIIISSS DIMMM TIISSSÇILAR

@kelebekolacam huuu huuuu , kankan @Betulina Hanımı da alıp gelmişsiniz buralara

Doktorum bu hafta sen gayet iyiydin . Sana dolunayın oyunu oldu bu 400 gr. Haftaya muhteşem çorbalarınla , harika sporunla ... ooo oooo ooo kim tutar ailemin melek hekimini Dur hedefte koyalım hemen ; düz 1 olsun bizim olsun ...

vorones bu hafta senden iki şey istiyorum ; ekmeği kopara kopara yeme . Ölçüsünü bil . Ve her 3 öğüne 2 dlm koy . Paketli cız yeme . Bu kadar .
Listede olmadığın için hedef kilo yazmıyorum ama gönlümden geçen artık 65 i görmen

@Betulina en bi sevdiğimmmmmmm sefer tasın hazırmış okudum bu hafta .
Bana da söz verdin . Görüyorsun , yatıyorum kalkıyorum siz Eeee sende artık üzmezsin şu kaptanını ...o minicik yazdığın hedefine odaklan . Hepimiz yapabiliyorsak , betül niye yapmasın yahu ? Bir hafta da haftanın fiti , en çok vereni sen ol mesela ? Ama önce iste .
Haftaya Cuma benim kafamda betül hedefi ... 1 kilo üzeri ... 1.1 mi olur , 1.5 miiii o karar senin ?

DelyDoly yine diyeceğim , hep söyleyeceğimmm ... Dely im eski dely im değil . Diyeti ciddi değil . Amaaaaa bu hafta öyle sözler verdi ki , öyle esti gürledi kiiiii ...beklentim çok büyük. Ekran görüntülerini de aldım delim şaka bir yana , cidden daha verecek kilon çok . Tamam gençleştin güzelliştin eyvallahta şimdi bir bıraksan çok kısa sürede hooop 95 ...
O yüzden lütfen ciddiye al menülerini . Öğle yemeklerini özellikle . Ve kendine ugun bir liste hazırla . Bu hafta bomba sende , haftaya cuma senden beklediğim hedef en az 1.8 kilo ...2 de olur tabiii ... aebenin liste ile vermiştin , tabii 3. gün değiştirmezsen listeyi

HAFTANIN SABİTE DEMİR ATANLARI

Bu hafta kilo vermeyi nadasa bırakan iki isim ..

@ada81 canım , epey konuştuk bu hafta . Nedendi , niçindi ? Şimdi bu hafta ne yapman , ne yapmamam gerektiğini biliyorsun Eeee sınavlarda bitti ...bu da demek daha çok sporr r Bir de senden ricam sürekli negatif enerji ile veremem , benden gitmez deme . Veririm de , gider de ... bu kendini kandırmak değil , motive etmek Bunu yen , gerisini tartıya bırak , tabii no kaçamak ile :)) şimdi sabit çıkan biri olarak elbet haftalık hedefini biraz yüksek tutacağım , takım isek biraz taşın altına el koyma zamanı şimdi ... Önümüzdeki 5 gün hedefe kilitlen , ve yapabilirim de sadece .. Haftalık hedefin ; en az 900gr.

@Daydream15 tatlım , senden de işle beraber , düzenli bir liste ve kilo verme bekliyordum ama sabit çıkmışsın . Haftaya bence bir portakal diyeti patlatmanın zamanı gelmiş

HAFTANIN DİPTEYİM ,SONDAYIM DEPRESYONDAYIMLARI

@tuba52 tubacım , geçtiğimiz Cuma nın en büyük şokunu sende yaşadım . Düzenli listelerinden sonra senden ne sabit , ne artı , ne de 300..400 beklemiyordum . Tuba bu işi rayına oturttu derken , nerden çıktı bu artı 800 ? Hoş yağdan 1400 gitmiş ,,,bu elbet tartıya yansıyacak . O da bu hafta olacak . Lütfen ama lütfen ... bu hafta listene dikkat et . Spor yapmaya çalış . Takımda listede olup tek artı çıkan sendin , ve şimdi bu hafta bunu en güzel şekilde telafi etmelisin ... Haftaya Cuma o 14oo yağın tartıya kesinlikle yansıyacağını da hesap ediyorum ve hedefin en az 2 kilo . Aslında verecek bir şey yok , ödemleri at .. o 2 kilo ortaya çıkacak zaten . Hadi bakalım aus ablan güveniyor sana

@begüm75 canım ... seninle de hafta içi konuştuk . Ahunun spor listesine mutlaka bildirim yap . Her gün 5 dk nı ayır bize menünü yaz . Bu şekilde belki daha iyi olacak , kontrol gerek belki de menülerine .
Eminim ben o azıcık hedef ... gelecek . Yeter ki bize biraz zaman ayır , yediğini içtiğini sporunu yaz

Evet bir haftanın enlerinin daha sonuna geldik ...

Sürçi lisan ettiysek affola ...

Bu hafta takıma gelen sevgili pamukskr ve @arselka ya tekrar hoşgeldiniz diyeyim , ve haftaya onlarda bu en ler listesinde nerelerde olacaklar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…