Ada sen Etimek mı yiyorsun?
Etimek ise iki tane 1 dlm ekmek yerine geçiyor
he he kaptanım ben panikledim bi an fazla mı kaçırdım diye hatlar karıştı vallaOnu yazdım da işte hatlar karıştı :)
Etimek olduğu için ve adanın menüleri iki öğün olduğu için gayet ideal yumurta bile olsa demek istemiştim :))
etimek şeklinde kızarmış olanından alıyorum etiform kızarmış light ekmek diye geçiyor ...
kızarmış olanın tadını daha güzel geliyor diğerlerini pek sevemedimBende hep ondan yedim diyet boyu
Onu yazdım da işte hatlar karıştı :)
Etimek olduğu için ve adanın menüleri iki öğün olduğu için gayet ideal yumurta bile olsa demek istemiştim :))
Adacık panik oldu anlamadi ben anladım
Aslında ben yumurtayı tek yiyebilsem yanında Etimek yememm , ama bu haftada yiyim obur hafta başka silahlari kullanicam
ayyy bu ay doğum günüm var acaba hediyemi aldırsam mı yok saaaa hediye hakkım baki kalsa zayıflayınca bir sürü şey mi alsam diye düşünüp duruyorum
22 ocak kaptanımAyın kaçında canım ?
Bence alsın ... kıyafet olmasın ama .
Sonra yine alsın .... ayyy eşin okumasın valla :)
Allah razı olsun canım. Inşallah doğumu da sağlıkla yaşaması da nasip olurTebrik ederim canım Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bütün silahları 60 lara saklamışsın sen belli oldu .
Ayyy farkındasın değil mi banu 60 lar diyorummmm 60 lar
22 ocak kaptanım) o zaman beğendiğim çanta var onu aldırayım :))) nasılsa kıyafet yine alırım demiiii :)))))
Canım maşallah sana allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım. Inşallah doğumu da sağlıkla yaşaması da nasip olur
Kıyamam sana bende bugün tüm eksiklerim i aldım insanın elinin altında oldumu herşey rahat oluyorCanım tarçınlı ılık süt istedi, acıktıydım. Markete gittik ma'aile.
Herşeyi aldık sütü almadan geldik ..
Sepete atmıştık..
Poşetlere bakıyorum yok, fişe baktım yoksa unuttuk mu kasada diye, hatun kasadan geçmemiş bile..
Bana garezi mi var ne?Tanımam etmem..
ay sorma, bende bittiğini farketmemiştim.Kıyamam sana bende bugün tüm eksiklerim i aldım insanın elinin altında oldumu herşey rahat oluyor
Canım tarçınlı ılık süt istedi, acıktıydım. Markete gittik ma'aile.
Herşeyi aldık sütü almadan geldik ..
Sepete atmıştık..
Poşetlere bakıyorum yok, fişe baktım yoksa unuttuk mu kasada diye, hatun kasadan geçmemiş bile..
Bana garezi mi var ne?Tanımam etmem..
Iyi akşamlar menumu yazayım önce
Sabah çörek otu yağı ile bir bardak su
Kahvaltı haşlanmış patates üzerine kaşar ile fırında pisirdim ondan bir dilim yanında bir haşlanmış yumurta marul maydanoz 3zeytin
Ara bir kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
Ikindi 5yemek kaşığı kısır yanında haşlanmış lahana soğan kabak marul yedim bol bol
Ara 1 bardak kefir 2kuru kayısı
Su 2,5 olduAusencia
Spor 1saat tempolu yürüyüşAhu060812
Bende hiç süt icemiyorum ya midemi çok rahatsız ediyor o yüzden kefir yada yoğurta talim ediyorumay sorma, bende bittiğini farketmemiştim.
Eve geldim süt yok, yıkıldım
yogurda talim, ama süt gibi olmuyor yaa, içimi eziyor yoğurt, süt öyle değil işte. tarçınla misss..
Ay yok dayanamicam, eşimi yolladım süte. Canım benim itiraz bile etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?