Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onu yazdım da işte hatlar karıştı :)

Etimek olduğu için ve adanın menüleri iki öğün olduğu için gayet ideal yumurta bile olsa demek istemiştim :))
he he kaptanım ben panikledim bi an fazla mı kaçırdım diye hatlar karıştı valla

Onu yazdım da işte hatlar karıştı :)

Etimek olduğu için ve adanın menüleri iki öğün olduğu için gayet ideal yumurta bile olsa demek istemiştim :))

Adacık panik oldu anlamadi ben anladım

Aslında ben yumurtayı tek yiyebilsem yanında Etimek yememm , ama bu haftada yiyim obur hafta başka silahlari kullanicam

ayyy bu ay doğum günüm var acaba hediyemi aldırsam mı yok saaaa hediye hakkım baki kalsa zayıflayınca bir sürü şey mi alsam diye düşünüp duruyorum

Adacık panik oldu anlamadi ben anladım

Aslında ben yumurtayı tek yiyebilsem yanında Etimek yememm , ama bu haftada yiyim obur hafta başka silahlari kullanicam

Bütün silahları 60 lara saklamışsın sen belli oldu .

Ayyy farkındasın değil mi banu 60 lar diyorummmm 60 lar

ayyy bu ay doğum günüm var acaba hediyemi aldırsam mı yok saaaa hediye hakkım baki kalsa zayıflayınca bir sürü şey mi alsam diye düşünüp duruyorum

Ayın kaçında canım ?
Bence alsın ... kıyafet olmasın ama .

Sonra yine alsın .... ayyy eşin okumasın valla :)

22 ocak kaptanım ) o zaman beğendiğim çanta var onu aldırayım :))) nasılsa kıyafet yine alırım demiiii :)))))

Aynennnn

Senden 10 gün sonra da benim .

Bana süpriz hediye alırlar baba oğul hepte ... ben bu doğum günümde kendime hediye 28 beden kot alacağım

Canım tarçınlı ılık süt istedi, acıktıydım. Markete gittik ma'aile.
Herşeyi aldık sütü almadan geldik ..

Sepete atmıştık..
Poşetlere bakıyorum yok, fişe baktım yoksa unuttuk mu kasada diye, hatun kasadan geçmemiş bile..
Bana garezi mi var ne? Tanımam etmem..

Kıyamam sana bende bugün tüm eksiklerim i aldım insanın elinin altında oldumu herşey rahat oluyor

Iyi akşamlar menumu yazayım önce
Sabah çörek otu yağı ile bir bardak su
Kahvaltı haşlanmış patates üzerine kaşar ile fırında pisirdim ondan bir dilim yanında bir haşlanmış yumurta marul maydanoz 3zeytin
Ara bir kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
Ikindi 5yemek kaşığı kısır yanında haşlanmış lahana soğan kabak marul yedim bol bol
Ara 1 bardak kefir 2kuru kayısı
Su 2,5 oldu Ausencia
Spor 1saat tempolu yürüyüş Ahu060812

Iyi akşamlar menumu yazayım önce
Sabah çörek otu yağı ile bir bardak su
Kahvaltı haşlanmış patates üzerine kaşar ile fırında pisirdim ondan bir dilim yanında bir haşlanmış yumurta marul maydanoz 3zeytin
Ara bir kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
Ikindi 5yemek kaşığı kısır yanında haşlanmış lahana soğan kabak marul yedim bol bol
Ara 1 bardak kefir 2kuru kayısı
Su 2,5 oldu Ausencia
Spor 1saat tempolu yürüyüş Ahu060812

Kıyamam sana bende bugün tüm eksiklerim i aldım insanın elinin altında oldumu herşey rahat oluyor
ay sorma, bende bittiğini farketmemiştim.
Eve geldim süt yok, yıkıldım
yogurda talim, ama süt gibi olmuyor yaa, içimi eziyor yoğurt, süt öyle değil işte. tarçınla misss..
Ay yok dayanamicam, eşimi yolladım süte. Canım benim itiraz bile etmedi

Shery im tarçınlı yoğurt ye sende .
Hmmm rakip takım ajanı kasiyer galiba :)))

Canım sabah ki patates tereyağ ile mi püre oldu . Kaşarla beraber iyi cal. Deposu . Ama sabah tüketmek gayet mantıklı.

Bende hiç süt icemiyorum ya midemi çok rahatsız ediyor o yüzden kefir yada yoğurta talim ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…