Ausencia gezdigimiz yerleri tek tek takip ediyorrrrr geogle amcadannn
auscugum 1 küçük dlm lazanyada anlaşabilirmiyiziz ?
Günaydın kizlarrrr
dedim dedim çook emek veriyor bize dedim ... eee kızım para alıyor mu dediMerak edip ben baktım taş mekan denen ne merem bi yer diye
Mimu Kayseri den kilo alıp dönmüştüüüü değil miiii
Şimdi tüm parçalar birleşti mekanı görünce
Ve aleyküm selam canım .
İyi kalplidir de deseydinböyle cadı gibi hayal etmesin
Az kuzum 2 large yumurta yeseydinacikilir kuzum acikilmaz mı öyle 1,5 yumurta ile
Merak edip ben baktım taş mekan denen ne merem bi yer diye
Mimu Kayseri den kilo alıp dönmüştüüüü değil miiii
Şimdi tüm parçalar birleşti mekanı görünce
Ve aleyküm selam canım .
İyi kalplidir de deseydinböyle cadı gibi hayal etmesin
Valla gülcenn kuzummm onuda zorla yidimmAz kuzum 2 large yumurta yeseydinacikilir kuzum acikilmaz mı öyle 1,5 yumurta ile
Acıkılmaaaaaaaaaaaaaz
Geldi öğlen işte ... miiis gibi salatasını yer doyar delyDeğil mi DelyDoly ??? Bak doydu bile
Kuzum öğün aralarında olacak en az 5 saat ,sadece yumurta açıkır kıyamam cipilime diye didiydim kaptaniçemAcıkılmaaaaaaaaaaaaaz
Geldi öğlen işte ... miiis gibi salatasını yer doyar delyDeğil mi DelyDoly ??? Bak doydu bile
dedim dedim çook emek veriyor bize dedim ... eee kızım para alıyor mu dediayyy yok baba ne parası dedim gönüllü bu işi yapıyor dedim... sonra düşündüm ayyy bi para alsa ooooo kaptan köşeyi döner dedim hahahaha ))
Emeklerine sağlık
Kuzum öğün aralarında olacak en az 5 saat ,sadece yumurta açıkır kıyamam cipilime diye didiydim kaptaniçem
orada proteinin gözüne vurmuştum kaptanımyok o hafta + çıkmadım ben 2 hafta sonra regl haftası + çıktım ordaki ödemdi iki güne gitti. bakalım bu hafta nasıl sopalar dayaklar bekliyor beni. Falakaya hazırım
Kuzum öğün aralarında olacak en az 5 saat ,sadece yumurta açıkır kıyamam cipilime diye didiydim kaptaniçem
Tek başına yemek zor yumurtayı bilirim kuzumValla gülcenn kuzummm onuda zorla yidimm
Hiç hazırlanma .
Ne gerek var ?
Sen direkt tebrikleri kabule şartlan mimu .
Ciddiyim bak , bu hafta büyük iddia var , artı / sabit görmek yok . 100 200 gr. da yok .
Diyette bir yetişkin ortalama haftalık 500 gr. rahatlıkla verebilir , en listesinde sana kaç hedef koymuşum bi baksana unuttum şimdi .
Çipil sağlamdır , dayanır oo , değil mi çipiilimmmm
Çipill direniyorrr hemdee nasıll çipill çipill kaldımm boll boll su içiyorummmmHiç hazırlanma .
Ne gerek var ?
Sen direkt tebrikleri kabule şartlan mimu .
Ciddiyim bak , bu hafta büyük iddia var , artı / sabit görmek yok . 100 200 gr. da yok .
Diyette bir yetişkin ortalama haftalık 500 gr. rahatlıkla verebilir , en listesinde sana kaç hedef koymuşum bi baksana unuttum şimdi .
Çipil sağlamdır , dayanır oo , değil mi çipiilimmmm
Tek başına yemek zor yumurtayı bilirim kuzumyanında zeytin peynir olmadan ama cumaya azmin zaferini görücen tatlımmmmm. Durmak yok devam
Hayırr bencee gayett hoş hatunsun maşallahhhhBacaklarımın üst tarafı çok kalıngörüntü kirliliği gibi resmen
Oyy Sağol tatlım senin kadar olamasam daHayırr bencee gayett hoş hatunsun maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?