Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia gezdigimiz yerleri tek tek takip ediyorrrrr geogle amcadannn

auscugum 1 küçük dlm lazanyada anlaşabilirmiyiziz ?

Senin iş yeri yemekhanesine de uğramam gerek anlaşıldı .

Minnacık olmasının garantisi yok kii ... bir kere tattın mııı ? Hoooop gerisi midede .

Bu hafta 69.9 haftası .

Lazanyalı olmaz o iş.

dedim dedim çook emek veriyor bize dedim ... eee kızım para alıyor mu dedi ayyy yok baba ne parası dedim gönüllü bu işi yapıyor dedim... sonra düşündüm ayyy bi para alsa ooooo kaptan köşeyi döner dedim hahahaha))

Emeklerine sağlık

orada proteinin gözüne vurmuştum kaptanım yok o hafta + çıkmadım ben 2 hafta sonra regl haftası + çıktım ordaki ödemdi iki güne gitti. bakalım bu hafta nasıl sopalar dayaklar bekliyor beni. Falakaya hazırım

Eşimde diyor , maaşlı işçi mübarek

Gizli dosyalarım bunlar pc de

Hiç hazırlanma .

Ne gerek var ?

Sen direkt tebrikleri kabule şartlan mimu .

Ciddiyim bak , bu hafta büyük iddia var , artı / sabit görmek yok . 100 200 gr. da yok .

Diyette bir yetişkin ortalama haftalık 500 gr. rahatlıkla verebilir , en listesinde sana kaç hedef koymuşum bi baksana unuttum şimdi .

Kuzum öğün aralarında olacak en az 5 saat ,sadece yumurta açıkır kıyamam cipilime diye didiydim kaptaniçem

Çipil sağlamdır , dayanır oo , değil mi çipiilimmmm

800 gr kaptanımmm. ben nasipse 76 yı ucundan görmek istiyorum bu hafta. rakibimm çok iddaalııı :)

Çipill direniyorrr hemdee nasıll çipill çipill kaldımm boll boll su içiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…