Senin iş yeri yemekhanesine de uğramam gerek anlaşıldı .
Minnacık olmasının garantisi yok kii ... bir kere tattın mııı ? Hoooop gerisi midede .
Bu hafta 69.9 haftası .
Lazanyalı olmaz o iş.
İyii tatlımmm ne olsunnn devamm bakalım cuma ne edecugukkbugün biraz yoğunduk canım buralardayım sen ne yapıyorsun
benim durum vahim regliyken de ödem çok olur bende bilmiyomİyii tatlımmm ne olsunnn devamm bakalım cuma ne edecugukk
cumayı bende heyecanla bekliyorumİyii tatlımmm ne olsunnn devamm bakalım cuma ne edecugukk
Bende regil değilim lakn acayip davul gibiyimmm nedensee sonumuz hayrolabenim durum vahim regliyken de ödem çok olur bende bilmiyom
Valla bendee bakalım kuzumm bozmadan şu 4 günlük kürü yaparsamm zafer benimdircumayı bende heyecanla bekliyorum
bu cuma çok önemli benim için
inşallah canım bende detoks yapmak istiyorum ama şimdi aniden dayanamam bozarım diye korkuyorum.Valla bendee bakalım kuzumm bozmadan şu 4 günlük kürü yaparsamm zafer benimdir
benim durum da aynı ve bende 1200 oynuyor canımkızlar çok kötüyyüm beeen şimdi hesapladım bu cuma regl günüm tam denk geliyor ya offff belki bir iki gün atar
atar mı acaba
kendimi dövecem şimdi
Ausencia kaptanım bi akıl ver ne yapsam ne etsem
Heee yaaa. 2 dilim di. Ama dedgn doğru sanrimİyi geceler kızlar ben yatar
Verooo. Turp gaz yapar , turp yerine süt icseydin ya ,
durum bende de aynı yetişemiyorummmbitmiyorrr bitmiyorrrrrrr ahuuu o işler bir türlü bitmiyorr
sabah kalktım bulaşık makinası boşalttım
çamaşır astım geldim işe
bende de oynar 1 2 am abenim bu cumaya kadar 2 kilo vermem gerekiyor duuuubenim durum da aynı ve bende 1200 oynuyor canım
Heee yaaa. 2 dilim di. Ama dedgn doğru sanrim
durum bende de aynı yetişemiyorummm
Süt icemiom da su daha da artirdim baci.. Bugun simit almaya gittim fırına kizzz. Hiç utanmadan. Allahtan tadı ni sevmedim. Nerde caaanimmm ankara simitleri. .. Az yedimvero su yok
süt yok menülerinde neyse sustunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?