Benim ilk çocuk hiccc bitmiyı işler . Bendé yetisemiom zaten kalıo oyletuba sen memur musun ?
ilk çocuk mu birdee
yaaa biraz boşvermek mi laızm bilemeidmm benimde bitmiyor işim
Kaptanim ben 07.30 kalktiydimmm emmeee geri yattim.Tünaaaaydınnnn.
evet canım memurum 1 çocuk var bilmiyorum ki canımızın kıymetini bilmiyoruztuba sen memur musun ?
ilk çocuk mu birdee
yaaa biraz boşvermek mi laızm bilemeidmm benimde bitmiyor işim
zaten bu hafta ödem vardı bu da tuz karabiber oldu canımbende de oynar 1 2 am abenim bu cumaya kadar 2 kilo vermem gerekiyor duuuu
hesapsız başladım diyete ama işte buraya yazdım hesap kitap yapmadım hemen başladım.
yani bu hafta olması için uğraşacağım olmazsa zaten haftaya daha çok gidecek diye düşünüyorum.
senin branş neydi canım birde doğudamısınÖf puf okulun son haftası . Öğretmenler Odası kaafa şişirme seansları. ... nefretlikkk. Zaten simit muhabbet ı de ordan. Sabah yediler canım çekmesin die firina yürüdüm sogukta
Nare83 canım ben ya hep ya hiçciyim seni bilmemde.lazanya olucak 2 dilim yemeden yedim demem o yüzden ya yerim ya yemem .tadımlık bende zor.
Burdan koptum mu ki. Kiz her detayimla buradayim,.,şery dedim yine diyourm sakın burdan kopma aman kaçamak yaptım deyip uzak durma.ne kadar aktifsen okadar motivesin
ilahi şery 2 haftaya kadar cokta aktif değildin ya 2 haftadır aktifsin ne güzel iyisin heryönden.yoksa bana mı öyle geldi böyle devam et dimek istedim.Burdan koptum mu ki. Kiz her detayimla buradayim,.,
Kacamak ta yapmadım yaw dohtrum nerden çıktı bu mesaj
vallaa tatlımm şimdii yedim ama nereme yedim anlamadımm cuma için fazlasıylaa yuussfff yusuuuuufummbence çipill çipill değil yusuf yusuf birileri.
ben o 4 günlüğü bir daha zor .sevmiyourm ton balıklı salata.ton balık pizzada makarnada güzel yani elveda ton balık elveda..
keinlikle altına imzamı atarım bu sözünşery dedim yine diyourm sakın burdan kopma aman kaçamak yaptım deyip uzak durma.ne kadar aktifsen okadar motivesin
2 haftayi geçti şeker 24 araliktan beri accayip motive yim.ilahi şery 2 haftaya kadar cokta aktif değildin ya 2 haftadır aktifsin ne güzel iyisin heryönden.yoksa bana mı öyle geldi böyle devam et dimek istedim.
Burdan koptum mu ki. Kiz her detayimla buradayim,.,
Kacamak ta yapmadım yaw dohtrum nerden çıktı bu mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?