Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tünaaaaydınnnn.
Kaptanim ben 07.30 kalktiydimmm emmeee geri yattim.
Yorgunluk kilo vermeye de mani, eşim sagolsun kizimla ilgilendi de 11 e.kadar dinlendim şükür.
Maşallah eksilerde devam ediyor.
Cuma da regl gunum inşallah.
Saskinim yani regl oncesi kilo mu.veriyorum ben yani
Suyu artırdım ama, ondan diyorum.
Kahvemizi icelim, esimle kizimi yollayip hemen spora gececegim.

Öf puf okulun son haftası . Öğretmenler Odası kaafa şişirme seansları. ... nefretlikkk. Zaten simit muhabbet ı de ordan. Sabah yediler canım çekmesin die firina yürüdüm sogukta

zaten bu hafta ödem vardı bu da tuz karabiber oldu canım

kızlar ben meyveyi unuttum iyiceee yemiyorum hiç tee nezmandur

birde birisi vardı memur olmuş ataması yapılmış, yarın tatlı getircem dedi ööglen yemegine
bir dilim lazanya iki dlm de tatlı yerimmm artık

Ausencia auscumda beni yerrrrr

Nare83 canım ben ya hep ya hiçciyim seni bilmemde.lazanya olucak 2 dilim yemeden yedim demem o yüzden ya yerim ya yemem .tadımlık bende zor.

Nare83 canım ben ya hep ya hiçciyim seni bilmemde.lazanya olucak 2 dilim yemeden yedim demem o yüzden ya yerim ya yemem .tadımlık bende zor.

aynennnn cnmmm , bende öyleyim aslında durabiliyorum ama kaçamak oluyor arkası geliyorrr
ben bu 3 gün kabak çorbamı içecegim eve gidice perşembede malum ögle yemeginden sonra
yemiyorummmm

Burdan koptum mu ki. Kiz her detayimla buradayim,.,
Kacamak ta yapmadım yaw dohtrum nerden çıktı bu mesaj
ilahi şery 2 haftaya kadar cokta aktif değildin ya 2 haftadır aktifsin ne güzel iyisin heryönden.yoksa bana mı öyle geldi böyle devam et dimek istedim.

bence çipill çipill değil yusuf yusuf birileri.
ben o 4 günlüğü bir daha zor .sevmiyourm ton balıklı salata.ton balık pizzada makarnada güzel yani elveda ton balık elveda..
vallaa tatlımm şimdii yedim ama nereme yedim anlamadımm cuma için fazlasıylaa yuussfff yusuuuuufumm

ilahi şery 2 haftaya kadar cokta aktif değildin ya 2 haftadır aktifsin ne güzel iyisin heryönden.yoksa bana mı öyle geldi böyle devam et dimek istedim.
2 haftayi geçti şeker 24 araliktan beri accayip motive yim.
Kopar miyim, hedefe varana kadar evelallah kopmam..
Bugun ölçü gunum, 1 ay oldu alip paylaşacağım.
Bakalim ne durumdayım ..
Aynadaki goruntumu hala beğenmiyor um hala sismanim ama devam ediyorum yilmadan..
Eskiden aynaya bakamazdim, onu astım en azindan..
Aksama oje de suricimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…