Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Waaaauuvvvvvvvvv bu beni daha da heyacanladrdı

Betulina ve @Dersaadet_ te ilk 10 u zorlar .

Hadi betülll hadi saadett..istatistikler bile sizden yana .

Evet canım, inşallah biz de yakında ilk 10 a gireriz

bugün çok yoğun bir gün, buraya uğrayamadım sabahtan. Haftasonu da çok yoğun geçti ve pazar günü telden yine siteye giremedim, kendi internetimin zayıflığı ile alakalı galiba

Ausencia

CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH
bir dl tb ekmek
bir yumurta
az peynir
3 zeytin

Ara
bir muz

ÖĞLEN
yine kahvaltı ailemle
bol peynir
bol yeşil saf zeytin
iki dl ekmek

Ara
2 mandalin

AKŞAM
Haşlama et yemeği
Bulgur pilavı

PAZAR
SABAH
Taze ekmek içine HELVA
Tanıyan var mı

Ara
bir potrakal
bir küçük elma

ÖĞLEN
Tavuk çorbası
2 dl tb ekmek
peynir

AKŞAM
kısır
bulgur üzerine nohut
turşu

Cumartesi ve Pazar hep su içmeyi unuttum. her gün en fazla 1,8 su
yarımşar saat yürüyüş

ayyy evet ne güzel olurdu :) damar yolundan olmasa olur mu acayip halsizim doktorum ya
mutlaka zencefil al.akşama kendine taze zencefili bala rendele .direncin artar.sonra yat uyu.nasılsa evde senden hizmet bekleyen yoktur.

keşkeeee benim rakibim olsaydınnnnn.betüllll çok karbon değil mi.salata yogurt gören var mı.hep bulgur hep ekmek.meyveeeeee...

mutlaka zencefil al.akşama kendine taze zencefili bala rendele .direncin artar.sonra yat uyu.nasılsa evde senden hizmet bekleyen yoktur.

aynen doktorum yok da yarın sabaha yetişmesi gereken raporlamalarım var nasıl olacak bilmiyorum :/ uyumadan çalışmam lazım.

Slm kızlar
Geçmiş çooook uzun olduğu için okuyamadım.pattadanak daldım oldan :)
Nasıl yorulmuşum iki gündür valiz yerleştir evi temizle çamaşır bulaşık bide gece oğlan uyumayınca iyice yorulmuşum.
Görüşmeyeli sizler nasılsınız? @fatmanurkaya ablacım kilolar gitti mi? Biz aynı kilolardaydık ondan soruyorum özellikle:)
Kızlar bide tamamlamam gereken oruçlarım var hem diyet yaparak hem de oruç için önerileriniz İ almak isterim.
Burada sabah 05.00 gibi oruç başlıyor 15.45 gibi bitiyor

:*

Dünkü menü
Sabah
1 çay kş çörek otu yağı sirkeli su
1 dilim ekmek.biraz peynir.biraz bal.5 tane zeytin
Ara 1 fincan türk kahvesi
Sabah geç olunca öğle yok
Akşam 1 kepçe tarhana çrb.4 yk taşlık domates soslu.4 yk bulgur pilavı tel Şehriye li 1 tane sarma
Akşam misafirim vardı o pizza getirmiş pizzayı 16 bölüp 1 dilim yedim biraz leblebi 2 kepekli bisküvi 1 tane mandalina

2.5 litre su
Temizlik yaptığım için spor yok :))

Ay kızlar geçmişe dönmeden hemen yazayım istedim bankalarda bi kaç işim vardı bide lcw ye bakıyım dedim o da ne XXXL Ahu olmuş XL Ahu ay bu ne sevinçtir bu ne sevinç 2 pantalon 2 tunik aldım çıktım çok mutluyum çooookkkk 9 senedir ilk kez xl aldım

Nisacim sahurunda muhakkak yumurta ye. Tok tutar..yogurt ye 1 kase..4-5 zeytin 1 dl ekmek yeterli bence iftar erkenmis acikmazsin..iftarda yine yogurt salata ve izgara kofte yiyebilirsin..ben boyle beslenerek ramazanda hep kilo veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…