Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O aldiklarini 2 ay sonra daralttirirsin insallah..medium olursun

Dengesiz olmus sanki..oglen yok ama 2 aksam olmus pizzali olan ara degil ana ogün olmus..olsun tatilden yeni döndün bikac gune duzrne girersin iyice

bitanem maşallah sana inşallah 38 36 bedenleride göreceksin.
bu mutluluk paha biçilemez öyle değilmi senin adına çok mutlu oldum anlatamam .

Ahu060812 wawww süper gelişme.bende 40 beden gömlek ceket aldım.42 ceket denedim omzu geniş geldi 40 tam oldu lakin alt düğme kapanmıyor.bana motivasyon olsun mecbur kalayım diye bende 40 ı aldım
kısa bir süre sonra ta olur inşallah hatta bol gelsin giyeme emi

Nisacim sahurunda muhakkak yumurta ye. Tok tutar..yogurt ye 1 kase..4-5 zeytin 1 dl ekmek yeterli bence iftar erkenmis acikmazsin..iftarda yine yogurt salata ve izgara kofte yiyebilirsin..ben boyle beslenerek ramazanda hep kilo veririm..
Süper benim de kafam da yumurta filan var .iftar erken ya 7 gibi akşam yemeği yesem 3.45 te kahvaltılık yesem çok mu olur acaba sahurda sadece yumurta yoğurt 15.45 te 1 dilim ekmek peynir zeytin domates 19.30 gi bi akşam yemeği

O aldiklarini 2 ay sonra daralttirirsin insallah..medium olursun
Ay abla çok teşekkür ederim lakin küçültürmem görümceme veririm al bunlar bana çok büyük geliyo giyemiyorum sen giyen diye muhahaha
bitanem maşallah sana inşallah 38 36 bedenleride göreceksin.
bu mutluluk paha biçilemez öyle değilmi senin adına çok mutlu oldum anlatamam .
ay bende sorma yaaa çok mutluyum çok yani utanmasam Seke seke gidecektim mağazada

daha yeni işim bitti yemekler hazırlandı saat 16:00 yı bekliyorum beklerkende size bakayım dedim sporu akşam saat 17:30 gibi yapacam ..önce şu lesli mesli mi neyse bi ona bakayım diyorum ardından bir saat yürüyüş bandında yürürüm diyorum şimdi ben nete lesli 1 mil mi yazacam hemen çıkıyormu video ?

görümce fikri çok iyiymiş.
benim de hiç ama hiç kilo almayan her istediğini yiyen bir eltim var
bu hazlar bana çok uzak
keşke yapabilseydim hayali bile bi güzel geldi.

ada lesile yaz çıkar cnm ama sen 3 mil yaparsın 1 mil az gelir
ilk zayıfladıgımda evdeee çok yapmıştım lesile
bence yürüyüşten daha etkiliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…