O aldiklarini 2 ay sonra daralttirirsin insallah..medium olursunAy kızlar geçmişe dönmeden hemen yazayım istedim bankalarda bi kaç işim vardı bide lcw ye bakıyım dedim o da ne XXXL Ahu olmuş XL Ahu ay bu ne sevinçtir bu ne sevinç 2 pantalon 2 tunik aldım çıktım çok mutluyum çooookkkk 9 senedir ilk kez xl aldım
Dengesiz olmus sanki..oglen yok ama 2 aksam olmus pizzali olan ara degil ana ogün olmus..olsun tatilden yeni döndün bikac gune duzrne girersin iyiceDünkü menü
Sabah
1 çay kş çörek otu yağı sirkeli su
1 dilim ekmek.biraz peynir.biraz bal.5 tane zeytin
Ara 1 fincan türk kahvesi
Sabah geç olunca öğle yok
Akşam 1 kepçe tarhana çrb.4 yk taşlık domates soslu.4 yk bulgur pilavı tel Şehriye li 1 tane sarma
Akşam misafirim vardı o pizza getirmiş pizzayı 16 bölüp 1 dilim yedim biraz leblebi 2 kepekli bisküvi 1 tane mandalina
2.5 litre su
Temizlik yaptığım için spor yok :))
bitanem maşallah sana inşallah 38 36 bedenleride göreceksin.Ay kızlar geçmişe dönmeden hemen yazayım istedim bankalarda bi kaç işim vardı bide lcw ye bakıyım dedim o da ne XXXL Ahu olmuş XL Ahu ay bu ne sevinçtir bu ne sevinç 2 pantalon 2 tunik aldım çıktım çok mutluyum çooookkkk 9 senedir ilk kez xl aldım
harika şeyler duyuyorum senin adına da çok mutluyum arkadaşımkendime sözümdü istediğim kiloya inince maviden 1 kot bugün onu aldım
kısa bir süre sonra ta olur inşallah hatta bol gelsin giyeme emiAhu060812 wawww süper gelişme.bende 40 beden gömlek ceket aldım.42 ceket denedim omzu geniş geldi 40 tam oldu lakin alt düğme kapanmıyor.bana motivasyon olsun mecbur kalayım diye bende 40 ı aldım
harika şeyler duyuyorum senin adına da çok mutluyum arkadaşım
Süper benim de kafam da yumurta filan var .iftar erken ya 7 gibi akşam yemeği yesem 3.45 te kahvaltılık yesem çok mu olur acaba sahurda sadece yumurta yoğurt 15.45 te 1 dilim ekmek peynir zeytin domates 19.30 gi bi akşam yemeğiNisacim sahurunda muhakkak yumurta ye. Tok tutar..yogurt ye 1 kase..4-5 zeytin 1 dl ekmek yeterli bence iftar erkenmis acikmazsin..iftarda yine yogurt salata ve izgara kofte yiyebilirsin..ben boyle beslenerek ramazanda hep kilo veririm..
kız sussssssssss, SİSİ duyacakkeşkeeee benim rakibim olsaydınnnnn.betüllll çok karbon değil mi.salata yogurt gören var mı.hep bulgur hep ekmek.meyveeeeee...
Ay abla çok teşekkür ederim lakin küçültürmem görümceme veririm al bunlar bana çok büyük geliyo giyemiyorum sen giyen diye muhahahaO aldiklarini 2 ay sonra daralttirirsin insallah..medium olursun
ay bende sorma yaaa çok mutluyum çok yani utanmasam Seke seke gidecektim mağazadabitanem maşallah sana inşallah 38 36 bedenleride göreceksin.
bu mutluluk paha biçilemez öyle değilmi senin adına çok mutlu oldum anlatamam .
görümce fikri çok iyiymiş.Ay abla çok teşekkür ederim lakin küçültürmem görümceme veririm al bunlar bana çok büyük geliyo giyemiyorum sen giyen diye muhahaha
ay bende sorma yaaa çok mutluyum çok yani utanmasam Seke seke gidecektim mağazada
iki ayda meeeddyummm, bu duadan ben de isteremO aldiklarini 2 ay sonra daralttirirsin insallah..medium olursun
daha yeni işim bitti yemekler hazırlandı saat 16:00 yı bekliyorum beklerkende size bakayım dedim sporu akşam saat 17:30 gibi yapacam ..önce şu lesli mesli mi neyse bi ona bakayım diyorum ardından bir saat yürüyüş bandında yürürüm diyorum şimdi ben nete lesli 1 mil mi yazacam hemen çıkıyormu video ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?