Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben kara laha ve bir adet havuçtan salata yapıyorum bu haftada da buna başladım havuç kilo yapar mı diye de endişleniyorum ama çookkk tok tutuyor dün yedimmm bayağı tok tuttu...

ada lesile yaz çıkar cnm ama sen 3 mil yaparsın 1 mil az gelir
ilk zayıfladıgımda evdeee çok yapmıştım lesile
bence yürüyüşten daha etkiliii
hııım tamam o zaman bi başlıyayım bu akşam bide yürüş ekleyeyim :)))

kızlar ben kara laha ve bir adet havuçtan salata yapıyorum bu haftada da buna başladım havuç kilo yapar mı diye de endişleniyorum ama çookkk tok tutuyor dün yedimmm bayağı tok tuttu...

pişirmedigin sürece sorun yok
pişirince glisemin endeksi yükseliyor şekeri çıkıyor
başka bişiy yemiyormusunn

Mesajini okuyup düşündüm biraaazzz bence tabi sen bilirsin ama iftarda güzel çorbanı icsen salatani yemegini yesen aksam ara gibi yapsan sadece yogurt meyve mesela sahurda da kahvalti. Simdi hem iftarda hemde aksam yiyeceksen sabit kalirsin gibiii..

Ediyorum tabii etmez miyim tatlım

Aman iyi olun da . Haberin cinsiyeti bize de , kız gibi gördüm buradan

Biz iyi işte , klasik Cuma telaşı
Abla kizi animsatiyor dedi cmrtesi ama kesin degil bu haftalarda yanilma cok oluyormus bidahaki randevuyu bekliycez kesinleşmesi icin . cokk şükür hersey normal bi sıkıntı yok

Bebiste bende iyiz şükür abla. Insallah sag saglim bi dogsunda aldigim kilolari vermeye gelirim tekrar

@Nişanca hoş geldin canım cuma günü senden zayıftım biraz motive ol diye böyle diyorum canım hadi gel şu üç basamaklı sayılardan birlikte kurtulalım
N Nisaca

@Nişanca hoş geldin canım cuma günü senden zayıftım biraz motive ol diye böyle diyorum canım hadi gel şu üç basamaklı sayılardan birlikte kurtulalım
N Nisaca

T tuba52 tuba iki hafta süren şişlik olmaz .
Yani olursa başka bir sebebi vardır .
İki hafta üst üste artı/sabit gelmek
Ona göre bir şeyler yap , elinden gelenin en iyisini yap.
Kendin için üşeniyorsan , takım için yap.

@pamukskr stres yapma lütfen . Kendini de öyle 2 kg. gibi rakamlara şartlama .
Regl biter , şişliğin gider . Bu hafta olmaz , haftaya olur .
Bu işler sabır işi .

@Sherrysherrylady epey müjdeli haberler vemişsin .
Demek ki oluyormuş , değil mi ? :)

@masumm ben lazanyaya evet dememiişken sen bir de 2 dlm tatlı eklemişsin üzerine .

Bana soruyorsan , tabii ki de hayır . Ne lazanya ne iki dlm muhtemelen şerbetli tatlı , diyete uygun değil .

Betulina

Olmamış, su içmeyi de unutmuşsun. İki günün listesi de seni en fazla sabit tutar betülüm , beyne sinyal göndermeye devam .

@Nisaca oldukç düzensiz bir menü .
Sende beynine artık sağlıklı beslendiğinin sinyalleri göndermelisin bence.

@Ahu060812 çok sevindim tatlım ya , müthiş ilerleme . Ve görümcemeye bunlar bana büyük geliyor diye verme fikrine ba-yıııl-dımmm.

@roxen2303 sen bütün hedefleri 12 den vurdun tatlım zaten .

@DelyDoly gözün aydın işte , regl olduğuna göre salı çrş. şişliğe veda

@kelebek19 erkenmiş evet 12. hafta , ama bazı uzmanlar kemik yapısından da anlıyor .
Sağlıkla doğsun da tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…