Sanada Betulum inşallah..iki ayda meeeddyummm, bu duadan ben de isterem
hııım tamam o zaman bi başlıyayım bu akşam bide yürüş ekleyeyim :)))ada lesile yaz çıkar cnm ama sen 3 mil yaparsın 1 mil az gelir
ilk zayıfladıgımda evdeee çok yapmıştım lesile
bence yürüyüşten daha etkiliii
kızlar ben kara laha ve bir adet havuçtan salata yapıyorum bu haftada da buna başladım havuç kilo yapar mı diye de endişleniyorum ama çookkk tok tutuyor dün yedimmm bayağı tok tuttu...
salatamın yanında avuç içi kadar tavuk yaptım bugün önce haşladım sonra fırında hafif kızarttım şimdi onu yiyecem o kadar...pişirmedigin sürece sorun yok
pişirince glisemin endeksi yükseliyor şekeri çıkıyor
başka bişiy yemiyormusunn
Mesajini okuyup düşündüm biraaazzz bence tabi sen bilirsin ama iftarda güzel çorbanı icsen salatani yemegini yesen aksam ara gibi yapsan sadece yogurt meyve mesela sahurda da kahvalti. Simdi hem iftarda hemde aksam yiyeceksen sabit kalirsin gibiii..Süper benim de kafam da yumurta filan var .iftar erken ya 7 gibi akşam yemeği yesem 3.45 te kahvaltılık yesem çok mu olur acaba sahurda sadece yumurta yoğurt 15.45 te 1 dilim ekmek peynir zeytin domates 19.30 gi bi akşam yemeği
Abla kizi animsatiyor dedi cmrtesi ama kesin degil bu haftalarda yanilma cok oluyormus bidahaki randevuyu bekliycez kesinleşmesi icin . cokk şükür hersey normal bi sıkıntı yok
Ediyorum tabii etmez miyim tatlım
Aman iyi olun da . Haberin cinsiyeti bize de , kız gibi gördüm buradan
Biz iyi işte , klasik Cuma telaşı
Teşekkürler canimCanım gözün aydın bebis geliyor ha çok sevindim maşallah sana
Bebiste bende iyiz şükür abla. Insallah sag saglim bi dogsunda aldigim kilolari vermeye gelirim tekrarCanım hosgeldin nasılsın bebişin iyi olmasına sevindim canım bebişi büyütte yarışlarda görelim seni
Canımmm eşim hergeçen gün sana daha çok hayran oluyorum diyor
Çok teşekkürler canım senide haftaya tebrik edeceğimi ze eminim
l
Çok teşekkür let canım bu hafta senin misafir olması etkiledi haftaya çok daha güzel sonuç alacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?